Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Niecałkowite Oddzielenie..., ....;/
landryna210
post 02.01.2009 - 10:59
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 6594

Wczoraj wieczorem jak zwykle myślałam o wychodzeniu z ciała,leżałam na boku, nie wiem czemu ale byłam nastawiona na porażkę...kolejną.w pewnym momencie moja prawa ręka zaczęła jakby wibrowac ,czułam w niej takie ciepło...Czułam również ruchy okrężne jakby w jej środku...fajne uczucie.druga tak samo jakieś 5 minut później.Nie myślałam o tym i próbowałam zasnąc.Wtedy przed oczami pojawiłam się ja sama z moją ulubioną torbą jak siedzę i obraz zniknął i wtedy właśnie poczułam,że moja prawa ręka jest w górze.Wiedziałam już co to oznacza ,myślałam dalej o wyjściu z ciała.Obrazy przed oczami pojawiały się i znikały,był straszne...;( Miałam wrażenie jakby moja ręka stała pionowo,tylko czemu jedna a druga nie ? poczułam takie kłucie na całym ciele,nie wytrzymałam i musiałam sprawdzic czy ręka leży.Otworzyłam oczy i leżała,lecz uczucie unoszenia jeszcze przez chwilę było.Dlaczego tylko ręka a nie całe ciało ? Może dlatego,że leżałam na boku ? Jeżeli ktoś miał takie coś to proszę o pomoc.Pozdrawiam

P.S. Mam jeszcze jedno pytanie.Gdy miałam zamknięte oczy to widzialam taką czarą kulę ( jakby planetę ) z jasnymi żykłami ,która się obracała.Gdy się skupiłam i patrzałam na nią to była cały czas,jesli przestałam się skupiac i spojrzałam gdzie indziej ( zamkniete oczy ) to znikała.Czy to były hipnagogi ( czy cos takiego ) ? nie umiem tego odróżnic od zwykłych wizualizacji.
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 3)
landryna210
post 02.01.2009 - 11:04
Post #2

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 6594

Dodam,że nieświadomie pomyślałam,że porozmawiam sobie z moim kuzynem ( ale w fizycznym świecie ) ,po 5 sekundach zorientowałam się,że przecież on nie żyje od 3 tygodni... to było straszne i jeszcze poakzał mi się jego obraz,na pewno sama o tym nie myślałam,bo wiem,że on umarł...Później w myślach mówiłam do niego ,, Marcin,jeśli potrafisz to wyciągnij mnie z ciała ,pomóż mi " ,a była tylko jedna ręka ..
Profile CardPM
+Quote Post
Mano
post 02.01.2009 - 11:10
Post #3

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 2921

Ja bym tu chcial tylko dodac, ze z ta reka mialem dosc podobnie. Jesli juz cos sie dzialo, to moja prawa reka zawsze byla z wszystkim krok do przodu.
A dzieje sie moze tak, ze jakos podswiadomie ta wlasnie konczyna chcemy zaczac proces wyjscia, w sumie jak sie wstaje ze zwyklego krzesla to i reka sie czasem podpieramy. Moze to jakas podswiadoma gierka ;)

No a co do kuzyna, to przykro mi bardzo z pow. jego smierci.
Jesli go tylko widzialas, to nic to nie znaczy. Musialabys wyczuc jego obecnosc, jakies dotyk na twoim ciele i tym podobne paranormalne zjawiska, ale nie twierdze, ze jesli bys jakos sie zmotywowala, to moglby tutaj grac wazna role przy wyjsciu i poza nim. Wystarczy bardzo chciec sie z nim skontaktowac, jesli w fizycznym swieie byliscie bardzo zzyci, to powinno sie udac.
Powodzenia,

PS. Nie pisz dwoch postow jednoczesnie!! Od czegos wymyslili przycisk "Edycja"!! nalezalo by z niego korzsytac.
Profile CardPM
+Quote Post
grzee
post 05.01.2009 - 00:12
Post #4

break the rules.
Nr użytkownika: 2963

Mi ani razu się nie zdarzyło, że odkleiłam się calutka na raz. Wszystko stopniowo i powoli, to nie jest takie łatwe, jak może się wydawać.
Gdy czujesz, że coś się dzieje, zacznij wizualizować (wizualizacji do wyboru do koloru jest) To z pewnością Ci pomoże ;)

Ta kula itp, to jestem wręcz pewna, że to hipnagogi.
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic