Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Pierwsze Oobe Ale Nie Wyszło, Oczy lataly mi na kazda strone
Ziemo
post 30.01.2009 - 23:07
Post #1

Guests

W nocy postanowilem zrobic OOBE wiec zrobilem tak jak mowil Monroe polozylem sie wygodnie zrelaksowalem wyobrazilem sobie przedmiot o ktorym musialem myslec ,po chwili on znikl a ja musialem obserwowac hipnagogi obserwowalem po jakims czasie pomyslalem: "kurde zrypalem zasnalem... ale przeciez ja mowie a moze wydaje mi sie ze mowie...hmm a moze juz zaczyna mi wychodziz"powiedzialem sobie w myslach ze chcem wyjsc ale dostalem odpowiedz ze musze zrobic to sam wiec zaczalem unosic sie w gore czulem ze jestem okolo 3 cm nad cialem nagle oczy zaczely mi latac w kazda strone nie wiedzialem co to moze byc nie otwieralem ich bo bym zrypal sprawe ale nagle otworzylem je bo nie moglem wytrzymac kto wie dlaczego tak sie stalo ze oczy mi zaczely latac na kazda strone??

sorki ze tak dziwnie napisalem :)
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 5)
Astral%Dreamer
post 31.01.2009 - 09:47
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 6487

witaj ; ]

jeśli 1 raz doświadczałeś tego zjawiska to napewno była lekka adrenalinka, miałem podobne objawy tlyko jeszcze dochodziło bicie serca 200 uderzen na sec ( przynajmniej mi sie tak wydawalo : ), jeśli chodzi o

"pomyslalem: "kurde zrypalem zasnalem... ale przeciez ja mowie a moze wydaje mi sie ze mowie"

to myśle że poprostu Twoja świadomość była bardzo mocno nastawiona na OOBE i sama Cie obudziła, ostatnio miałem podobnie, tępo przypatrywałem się snu i w którymś momencie doszło do mnie że śnie.. ale wtedymnie momentalnie cofa do łóżka...
jeżeli faktycznie jesteś nowy w tym to po pewnej ilości prób będziesz już to robił bez strachu, tak jak jesz jajeczniczke z rana : )

EDIT : teraz tak myśle ze lepiej jakby kazde swoje przeżycie opisywać w pamiętniku by nie zasmiecac forum,

zrobic OOBE tez dziwnie brzmi ;] kojarzy mi się z zrobic dzieci i dostać becikowe
Profile CardPM
+Quote Post
Hubert_Hnatczuk
post 31.01.2009 - 14:34
Post #3

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 5185

Te oczy na każdą strone, to była faza REM. Noramlna faza, którą człowiek przeywa co nocy, lecz nieświadomie.
Niekt nie pilnuje tego forum czy jaki ****??
Tkie coś to w pamiętniku i popieram Astral Dreamer.
A ty uważaj bo możesz od moderatora dostać ostrzeżenie
Profile CardPM
+Quote Post
Ziemo
post 31.01.2009 - 14:46
Post #4

Guests

no dobra sorki ale chcialem szybko sie dowiedziec czemu tak sie dzieje bo w notatniki nie duzo osob zaglada...
A co do tego co napisal Astral%Dreamer czy jestem faktycznie nowy to powiem ze jestem nowy ;]
+Quote Post
Astral%Dreamer
post 31.01.2009 - 14:49
Post #5

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 6487

tez mam pare pytań na które jeszcze nie dostałem odpowiedzi i sa zawarte w moim notatniku ;] i nie pale się strasznie do dowiedzenia się odrazu wszystkich nurtujących mnie odpowiedzi, trzeba myśleć rezultatowo, wyprzedzać swoją chęć działania umysłem, wtedy wszystko będzie należycie ;]
Profile CardPM
+Quote Post
Ziemo
post 31.01.2009 - 14:51
Post #6

Guests

no dobra spoko :) teraz bede sie staral pisac w notatniku..xD
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic