Takie Moje Pytanie Do..... |
|
|
2 Stron
1 2 >
|
 |
Odpowiedzi
(1 - 20)
Qursant
|
11.02.2009 - 00:21
|
Guests

|
Jeżeli dobra zabawa = rozwój duchowy, to okey. Bo jeżeli rozwój duchowy to widzenie złych energii wszędzie. Uważanie złych myśli za opętanie, itp itd. To stanowczo NIE!
|
|
|
|
|
|
Zuben
|
11.02.2009 - 10:30
|
Guests

|
Ludzie chcą sie nauczyć OOBE/LD tylko dla przyjemności, ograniczaja się do zwykęłgo OSUPO a tylko niewielu zdaje sobie sprawe że dzięki OOBE i LD może znacznie więcen DUŻO WIĘCEJ.
|
|
|
|
|
|
Qursant
|
11.02.2009 - 12:06
|
Guests

|
Marcin, Czy to co mówisz oznacza, że w twoim założeniu większość tych co próbują oobe dla zabawy, odpadnie po kilku dniach? ; D To Całkiem możliwe. Jak wskazują dane.
Jednak Oobe to świetna zabawa. Albo wielka moc, drzemiąca w człowieku, nadzwyczajny dar. Jesteśmy jak ten "Głupiec" z Arkanów wielkich, kart tarota. Bawimy się w Astralu jak małe dzieciaczki, nieświadome swojej potęgi, nie znające otaczającego astralnego świata.
Ludzie tu na ziemi, są życzliwi, gdy widzą małe dziecko idące chodnikiem, liczące drzewa, zagapione w niebo. Uśmiechają się życzliwie, gdy maluchy robią coś głupiego.
Wydaje mi się, że bycie tam, jest czymś podobnym.
|
|
|
|
|
|
Dzefrey
|
11.02.2009 - 17:48
|
Przechodzień
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 4333

|
Witam. Myślę, że wiele z użytkowników tego forum nie udziela się bezpośrednio w życiu tego forum, nie loguje się, ale śledzi je uważnie i dzięki niemu dąży do celu. Np. Ja. To jest mój pierwszy post chociaż śledzę to forum dość uważnie już prawie rok. Właśnie dzięki wam osiągnąłem swoje pierwsze wyjście i jestem z siebie zadowolony.
|
|
|
|
|
|
Franky
|
11.02.2009 - 22:03
|
Dusza Towarzystwa

Nr użytkownika: 6759

|
A ja sie zalogowałam niecały miesiąc temu, więc jak najbardziej jestem "nowa". No, ale jak widzicie udzielam się stosunkowo często, bo pod zdjęciem mam "Przyjaciel rodziny". Od samego początku wiedziałam, że "przygoda" (specjalnie uchwyciłam to w cudzysłów, bo to za mało powiedziane) będzie wymagała wielkich pokładów cierpliwości, dyscypliny i samozaparcia. Nie spodziewałam się, że uda mi się to po kilku nocach. I szczerze nie chce, zeby mi się za szybko udało. Najpierw muszę się przygotować. I dlatego tu jestem i piszę literkę po literce. Ale i tak widzę w sobie dośc duże postępy. Kiedyś mi się uda. A co do ludzi, o których mowa, to myślę, że może być wiele powodów, dla których nie piszą... Od zniechęcenia się do OOBE, aż do faktu, że wolą pozaostać bierni. Jak Dzefrey.
|
|
|
|
|
|
artur921415
|
11.02.2009 - 22:27
|
Przechodzień
Nr użytkownika: 6828

|
Ja zalogowałem się jeszcze później niż Franky i nie napisałem żadnego postu nie założyłem tez swojego notatnika(, co nie znaczy ze tylko raz się zalogowałem a potem odpuściłem)odwiedzam to forum dość regularnie i wykorzystuje wasza wiedzę nawet Franky, która jak napisała jest "nowa" potrafiła mi pomóc przy trudnych początkach i odnoszę coraz więcej sukcesów, dlatego z całym szacunkiem do uczestników tego forum ten temat jest bez sensu to ze coraz więcej ludzi interesuje się OOBE jest normalne i nie powinno nikogo dziwić a to ze ktoś po jednej próbie się zniechęci czy będzie to robił dla zabawy to jego indywidualna sprawa cieszcie się ze swojego rozwoju i coraz lepszych rezultatów pracy.
|
|
|
|
|
|
alka282
|
13.02.2009 - 16:22
|
Przechodzień
Nr użytkownika: 6863

|
Witam Was serdecznie!Jestem alka282 i własnie,się zarejestrowałam.Od kilku lat zajmuję się rozwojem duchowym,zwłaszcza regresingiem,a OOBE traktuje jako nowe doświadczenie i rodzaj wyzwania.Przeglądam materiały o tej tej tematyce juz od jakiegos czasu,a na forum poszukuję wskazówek od czego i jak zacząć,jak się w ogóle zabrać za OOBE.Liczę na Waszą pomoc.Pozdrawiam i zyczę sukcesów!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|

2 Stron
1 2 >
|
 |
|