|
|
06.03.2009 - 20:14
|
|
|
Przechodzień Grupa: Podróżnicy |
Witam.
Jestem n00bem w tych sprawach. Przeczytalem ksiazke Monroe'a, ale nadal nic nie rozumiem tzn. ("Stan Wibracji"). Moglbym poprosic o bardziej rozwiniecie tego tematu?. Glownie chodzi o ten punkt ktory trzeba przesuwac. Z gory dziekuje za pomoc Przepraszam za n00bostwo.:) |
|
|
|
![]() |
06.03.2009 - 21:01
|
|
|
Częsty Gość Rodziny ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
przedewszystkiem to nie musisz robić wszystko jak w książce jest napisane, każdy musi znaleźć na siebie swój sposób żeby doprowadzić sie do stanu wibracji a potem wyjścia z ciała.
poza tym pewnie takich tematów są dziesiątki, trzeba poszukać tylko, polecam dział dla początkujących xD |
|
|
|
06.03.2009 - 21:12
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
stan wibracji jest to uczucie ciepła , zazwyczaj pulsujące , i najczęściej zaczynające się w twojej głowie , na początku może być to nieprzyjemne uczucie lecz z czasem się przełamiesz , całą sztuką jest to aby te wibracje kontrolować ( czyt. przesuwać wzdłuż ciała , jeżeli czytałeś R.Monroe to wiesz o czym mówię ) wibrację według mnie najłatwiej wywołać następująco :
Leżysz sobie spokojnie , najlepiej jak niczym się nie przejmujesz nie masz żadnych zadań w ogóle nic kompletny luzik. Kiedy czujesz że zaczynasz wchodzić w stan pół snu czy takiego jakby uśpienia spróbuj sobie wyobrazić siebie leżącego na łóżku z perspektywy z boku. następnie około metra nad swoją głową wyobraź że znajduje się jakiś przedmiot ( ja wyobrażam sobie piłkę do nogi ;p ) obserwuj go i postaraj się skupić na nim jak największą swoją uwagę , poprzez np obracanie go oraz zmienianie mu koloru . Jeżeli dostatecznie dobrze się skupiłeś , to "wsuń" czy upuść ten przedmiot do twojej głowy , cały czas wizualizując sobie to z perspektywy boku , oraz postaraj się poczuć jak coś w ciebie wnika . Jednak tak jak mówił kolega przede mną każdy powinien opracować sobie swój sposób ;] Pozdrawiam . |
|
|
|
06.03.2009 - 21:48
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Praktyka w tych sprawach czyni mistrza... zacznij od relaksu. Potrafisz sie zrelaksować ? to zadna ezoteryka. Jesli potrafisz sie zrelaksować, położyć sie wygodnie wieczorem i w tym błogim stanie działając swoją myślą możesz wiele, ale to później narazie jedyne co cie powinno intweresować to RELAKS , zostaw wibry w spokoju....
|
|
|
|
06.03.2009 - 22:16
|
|
|
BÓG ZAZDROSNY ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Czytaj notatniki, tam jest dużo opisanych rzeczy, może akurat cos podłapiesz? ;>
|
|
|
|
07.03.2009 - 09:56
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
witaj polecam ci hemi sync załuż słuchawy i prubuj.Ja mam wibracje pzy każdym kawałku o każdej porze dnia czy nocy.Aha zaopatrz się w słuchawki douszne dają lepszy efekt.Pozdrawiam.
|
|
|
|
07.03.2009 - 10:06
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Techniki są indywidualną sprawą każdego z nas ....
|
|
|
|
07.03.2009 - 11:19
|
|
|
Przyjaciel Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Przepraszam za n00bostwo.:) Niniejszym wybaczam Ci n00bstwo. A tak na poważnie - wibracje mogą się objawiać w różny sposób. W moim przypadku "wibracje" trzeba tłumaczyć dosłownie. Czuję, jak cały świat zaczyna mi się trząść, wibrować - przez chwilkę powoli, bardzo szybko przyspieszając. Jednocześnie czuję ciałem fizycznym, że wszystko jest w porządku. Kwestia indywidualna :D |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |