Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 496
Wszystko zalezy od twojego dostrojenia ,od tego w jaki sposób wykreujesz sobie rzeczywistość ,od tego czy twoje Obe będzie dość świadome by Brad nie kopnął cię w pośladki.powiem tak moiżesz wszystko ale mając takie percepcje na stworzenie sobie wymarzonego świata możesz zaprzepaścić inne lepsze możliwości jakie tam na ciebie czekają p.s Angelina będzie zazdrosna(:
Dusza Towarzystwa
Grupa: OOBE VIP
Nr użytkownika: 214
Mozesz sobie wykreowac takiego Brada. Jezeli masz z nim plakat w pokoju, to mysle ze bedzie nawet latwiej:D. A wtedy zrobisz to co zechcesz :D, chyba ze natrafisz na prawdziwego Astralnego Brada Swiadomego ktory bedzie chcial z toba "pofiglowac" ;)
Członek Rodziny
Nr użytkownika: 660
CYTAT(daywalker @ 13.04.2007 - 01:24)
Mozesz sobie wykreowac takiego Brada. Jezeli masz z nim plakat w pokoju, to mysle ze bedzie nawet latwiej:D. A wtedy zrobisz to co zechcesz :D, chyba ze natrafisz na prawdziwego Astralnego Brada Swiadomego ktory bedzie chcial z toba "pofiglowac" ;)
Ale jak to wykreować? Co ja Pan Bóg jestem że sobie wykreuję? W OBBE???
OBE maniak 15
Nr użytkownika: 717
no jakby Ci to powiedzieć:) DOKŁADNIE w swoim Świecie myśli jesteś Bogiem i możesz z nimi robić co tylko chcesz i ogranicza Cię tylko Twoja wyobraźia, więc taki pit a w dodatku brad to drobnostka;)
Członek Rodziny
Nr użytkownika: 660
CYTAT(kater @ 13.04.2007 - 18:05)
no jakby Ci to powiedzieć:) DOKŁADNIE w swoim Świecie myśli jesteś Bogiem i możesz z nimi robić co tylko chcesz i ogranicza Cię tylko Twoja wyobraźia, więc taki pit a w dodatku brad to drobnostka;)
Ale swiat OOBE to przeciez nie jest swiat mysli, tam sie wszystko dzieje naprawde...(?) Nie mylicie go przypadkiem z LD albo WILD?
Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 496
CYTAT(Pyrokar1990 @ 13.04.2007 - 18:40)
Ale mowcie o swoich wynikach...
Na szczęscie,ja nie muszę wyślilać swojej wyobraźni ,zaglądne tylko do domu oddlaonego od mojego o 30m i tam na mnie czeka sąsiadka jak się patrzy Profesionalistka jest takie coś jak projekcja astralna(:
Brzytko panowie z tym seksem.W swiecie fizycznym wielokrotnie zostalem napastowany przez panie na odleglosc .Moze dlatego nie chca z wami gadac duchy-opiekuncze ,za te jajca jakie robicie po astralu.Oj nawet nie pisna.