Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Akcja Uswidamiania Ludzi Za Pomocą Płyt
sonic3
post 17.03.2009 - 00:06
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 2391

Hej moi drodzy jak ja lubię klimat tego forum (pełen luz dyskusyjny jak w niebie :P ), tutaj zawsze mogę wracać :)

A dziś wracam nie bez powodu, bo zorganizowaliśmy akcje, która ma na celu wybudzanie ludzi z matrixa.
Początkowo akcja była prowadzona na 2ch portalach ale skala zjawiska przeszła wszelkie oczekiwania,
Za dzień rozpoczęcia wybrany został 15 marca, czyli światowy Z-Day (Zetigeist Movement Day).

W skrócie polega ona na nagrywaniu i rozpowszechnianiu materiałów pokazujących 2ga stronę medalu tego jak wygląda świat. Wypracowane zostały 2 typy płyt jedna "przez żołądek do serca" czyli otwieranie umysłu po przez pokazanie machlojek w dziedzinie zdrowie, medyny i żywności oraz 2ga która przedstawia ogólną globalną sytuacje świata od undergroundowej strony.

Info o tym zamieściłem tutaj: http://www.wykop.pl/ramka/156468/plyty-pra...j-i-podaj-dalej

a tu projekt się narodził: http://prawda2.info/viewtopic.php?t=4042&start=450

obecnie dołączyło wiele innych for i portali jak nowy-horyzont, stopcodex.pl, osloskop, paranormalne.pl etc... i się rzeźnia z tego zrobiła przez te 2 dni XD

Daję cynk na tym forum ponieważ, myślę że wiele osób doceni tutaj to przedsięwzięcie.

Czas obudzić ten świat ;)
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 13)
Freddy K
post 17.03.2009 - 16:04
Post #2

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 2547

Niewiedza jest słodka jak Doda Idiotka, a więc wolę trwać w błogiej nieświadomości Matrixa :)
Profile CardPM
+Quote Post
mars
post 17.03.2009 - 16:05
Post #3

Członek Rodziny
Nr użytkownika: 4745

Śmieszą mnie takie określenia "jak wybudzenie z matrixa". Albo "rebelia"... Tak jakby oobe było jakimś dobrem, którego ktoś nam zabrania używać. Także świat nie jest "iluzją", świat jest jak najbardziej prawdziwy. Wymiar fizyczny jak tak samo ważny jak niefizyczne.
Profile CardPM
+Quote Post
taczan2
post 17.03.2009 - 23:03
Post #4

Gość Rodziny
*
Nr użytkownika: 5181

oobe to wolność oderwanie od codzienności i szarego życia to jest jak matrix i trzeba o tym ludzi informować ja np. doceniam tę akcje "wybudzania" :D
Profile CardPM
+Quote Post
michu19931
post 17.03.2009 - 23:16
Post #5

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 5349

Moim zdaniem jak ktoś będzie chciał, to dowie się o OOBE, świecie astralnym itp. Wystarczy chcieć i uważam, że nikogo nie trzeba tego na siłę uczyć, to przychodzi samo i zależy od danej osoby, czy się tym interesuje, czy jest zapatrzony tylko w świat materialny :)
Profile CardPM
+Quote Post
Silverka
post 18.03.2009 - 08:03
Post #6

Dusza Towarzystwa
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 5613

Dokladnie jak michu, nie ma sensu nikogo nawracac, w TV jes wtsraczajaco programow ezoterycznych, jak ktos bedzie chcial to i dojdzie do OOBE;)
Profile CardPM
+Quote Post
Majster
post 18.03.2009 - 11:32
Post #7

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 2298

Dziwi mnie ten pomysł, skoro to się dzieje, i to już od dawna, wystarczy poczytać o tym jak bardzo popularne stało się praktykowanie OOBE/LD/w ógóle odmienne stany świadomości w ostatnich latach. Coraz więcej ludzi się tym interesuje i tak będzie nadal, ludzie są ciekawi z natury i sami dojdą do tego jak jest a jak nie jest. Nic na siłę, to musi biec swoim własnym tempem. Tego typu akcje mogą zwrócić uwage szerszej grupy lecz napewno nie w sposób jaki byście oczekiwali, będą na was patrzeć jak na oszołomów, a to o czym mówicie wrzucą między bajki, nic na siłę.
Pozdro i powodzenia :)
Profile CardPM
+Quote Post
6umerang
post 19.03.2009 - 10:45
Post #8

Dziadek do ożehuf
Nr użytkownika: 3906

Ostatnio robiłem stronkę do producenta 'dodatków' do mięs i wędlin, sonic3 zgadzam się, że ludzie powinni się w szkole już uczyć, że nie jedna kiełbaska od drugiej różni się dodatkami chemicznymi, które smak modyfikują, kolorują, etc, nie ma nic takiego jak naturalność - przypuszczam, że nawet jak zamawiam świnię i obrabia mi ją znajomy rzeźnik, to sypie chemii kilogramy...

ale...

...znacznie przyjemniej spożywało mi się mięcho nie wiedząc ile różnych konserwantów, barwników i syntetycznych smaków w niej się znajduje, do tego wiem jak ten proces przebiega i to dopełnia całości..

Żyjemy w świecie, który się nie zmieni z dnia na dzień, czy też z wieku na wiek i jeszcze wiele setek lat będzie brnął w stronę autodestrukcji, ale taka jest kolej rzeczy, ludzie nic nie pojmą aż nie doświadczą - na wszystko przyjdzie czas.
Profile CardPM
+Quote Post
inya
post 21.03.2009 - 13:29
Post #9

Guests

Tez uwazam, ze kazdy ma mozliwosc wyboru. Nie nalezy namawiac nikogo do zajmowania sie oobe czy tez innego rodzaju duchowoscia. Jesli komus zalezy na informacjach latwo znajdzie je w dzisiejszym swiecie. A co do brania nas za "wariatow", to coz - 200 lat temu brali za wariatow tych, ktorzy uwazali, ze kiedys beda mozliwe podroze w kosmos... Mysle, ze nieco wyprzedzamy czasy, w ktorych zyjemy. Za iles lat wychodzenie z ciala prawdopodobnie bedzie powszechne.
+Quote Post
6umerang
post 21.03.2009 - 14:14
Post #10

Dziadek do ożehuf
Nr użytkownika: 3906

CYTAT(inya @ 21.03.2009 - 13:29) *
Mysle, ze nieco wyprzedzamy czasy, w ktorych zyjemy. Za iles lat wychodzenie z ciala prawdopodobnie bedzie powszechne.

Nie sądzę - nie ma z tego bezpośrednich korzyści i sporo męczarni. Każdy kto pracuje nie ma ochoty i mieć nie będzie na wstawanie o 4ej rano, bo wówczas najłatwiej o oobe - nie uda się przy niedzielnej kawie, to nie ma możliwości, żeby się oobe spopularyzowało :) Do tego wszystkiego oobe nic nie daje - 'rozwój duchowy' to urojony argument a żadnych ciekawych zdarzeń jak dotąd nie było i pewnie nie będzie :) Znacznie bardziej jest prawdopodobne, że ludzie zaczną wykorzystywać świadomy sen lub telepatię / rv dla faktycznych korzyści materialnych - a i w to wątpię :)

Po co się męczyć z tym wszystkim, skoro można zamknąć oczy na chwilę i znaleźć się, gdzie dusza zapragnie, bez transów, bez kombinatoryki..
Profile CardPM
+Quote Post
inya
post 21.03.2009 - 20:02
Post #11

Guests

Dla mnie to nie jest meczarnia, lubie oobe:) Faktem jest, ze lepiej wychodzi mi oobe wieczorem przed zasnieciem, a o 4.00 rano jak probowalam, to rzeczywiscie zasypialam. Co do materialnych korzysci, to fajnie by bylo moc je osiagnac dzieki oobe, ale poki co, przynajmniej, tak sie nie da. Szkoda...
+Quote Post
Zuben
post 22.03.2009 - 09:05
Post #12

Guests

6umerang jeśli każdy żył by 4+1 to owszem ale w przyszłości napewno były by lepsze metody : | !!!! Ludzie być moze stana sie bardziej uduchowieni.

+Quote Post
Silverka
post 22.03.2009 - 11:20
Post #13

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 5613

Zuben niby jak. Taikie plyty juz istnieja. Robert monroe i Bruce Moen dostatecznie ich zorbili by ludzie mogli ich nakupowac. Wiec jak beda chcieli to po nie siegna. Mysle ze temat jest wart zamkniecia.
Profile CardPM
+Quote Post
twistoid
post 22.03.2009 - 14:14
Post #14

http://demotywatory.pl/762
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 1525

Rzeczywiście zaczyna sie robić spam w temacie.Zamykam.Akcja spoko ale nie za wiele pomoże nic na siłę.
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic