oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Przewidywanie Przyszłości W Podróży Mentalnej
6umerang
post 11.05.2009 - 22:43
Post #1

Dziadek do ożehuf
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Dawno nic treściwego nie napisałem na forum, bo zasadniczo oddałem się materialnemu życiu, każdemu polecam odpoczynek od ezoteryki, oobe, ld itp na pewien czas i skupienie się na kontakcie z naturą, bardzo odprężające i twórcze.

Bez owijania w bawełnę:

Nie wierzę w przewidywanie przyszłości i też nie jestem pewien co do zajścia, równie dobrze można to podciągnąć pod telepatię o czym będzie dalej.

Zdarzenie miało miejsce jakiś już czas temu (ze dwa tygodnie?) leżałem w wyrku bujając w obłokach z konkretnym scenariuszem zdarzeń, po pewnym czasie faza jak zawsze się pogłębiła i myślę, że wówczas można to by było nazwać mentalką, choć ja tam sądzę, że to była jeszcze zwyczajna wyobraźnia, której moc wielu lekceważy. Marzyłem w czasie rzeczywistym, tj. wszystko miało miejsce o tej samej godzinie, w której marzyłem i w moim mieście, żadnych dalekich podróży. Sama akcja niech pozostanie moją małą tajemnicą a i nie jest istotna.

W pewnym momencie z jednego z mijanych domów usłyszałem krzyki kobiety. Zerknąłem przez okno i widziałem jak jej mąż się nad nią znęca. Zadzwoniłem do drzwi, koleś wściekły otworzył, wyciągnąłem go za szmaty i wleciałem na dach po czym bliżej nieokreśloną formą siły woli totalnie go unicestwiłem, że rozprysnął się na atomy w powietrzu.

Nic nadzwyczajnego prawda? Następnego dnia w lokalnej gazecie przeczytałem, że policja zamknęła gościa, który znęcał się nad żoną :) Mieścinka mała, więc to nie jest pospolite zdarzenie, ale też to nie musi być prekognicja, równie dobrze akcja była planowana, albo coś się właśnie w tym momencie działo i złapałem taki przekaz, myśl policjanta - c*uj wie co, ale zauważyłem jedno ostatnimi czasy:

Najciekawsze rzeczy przytrafiają się wówczas, gdy oddaję się frywolnej wyobraźni a nie skupiony medytuję próbując odebrać myśli, czy przyszłość :) Tylko kiedy podświadomość nie jest z premedytacją obserwowana można ukradkiem podglądać jej możliwości, w przeciwnym wypadku złośliwie nas oszuka, yo.

Dobrej nocy i nie liczcie, że prędko przeczytacie coś równie ciekawego i na temat z mojej strony :p
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 2)
M2rc1n
post 12.05.2009 - 01:49
Post #2

Członek Rodziny

Notatnik

Pewnie zabrzmi banalnie ale... coś w tym jest.

Pozdrawiam.M2

+Quote Post
Deamon Mormo
post 17.07.2009 - 09:35
Post #3

Przyjaciel Rodziny

Notatnik

P przewidywaniu przyszłości pisał Bruce Robert w traktacie o oobe ( a nie o podróżach mentalnych), nazywał to wiatr z przyszłości , gdy jestes poza porywa cie wiatr i nie możesz tego powstrzymać, widzisz scene ale alegoryczną, np. między tobą a twoim domem wielka ściana , czyli np problemy, oddzielenie w rodzinie.

Kroniki Akashy to podobno miejsce gdzie jest wszystko "zapisane" (?) co było i będzie. Ciekawe jak mozna tam sie dostac ;]

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park