|
|
15.06.2009 - 23:25
|
|
|
Dziadek do ożehuf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Nie daję gwarancji, nie zalecam, po prostu cytyzynę brałem jak rzucałem palenie (3x ale to inna bajka) i niemal za każdym razem podczas kuracji miałem makabrycznie dużo snów i bardzo też łatwo wskakiwały ldki. Były też inne problemy ze snem na początku, ale powiedzmy po 4 dniu brania zgodnie z ulotką wskakują sny i to całe mnóstwo.
Może tylko ja tak mam, ale słyszałem od innych osób, że również różne rzeczy ze snem im się działy podczas brania cytyzyny. Dla nieświadomych to alkaloid działający podobnie jak nikotyna (ale na moje oko ma pewne bonusy) będąca składnikiem tabex'u, citizin'u i itp. Nie wolno pić dużych ilości alkoholu podczas brania, bo kończy się bardzo niesympatycznym tripem (o tripie akurat nie wspomina ulotka poza jednym zdaniem aby nie pić alkoholu). Podsumowując - odradzam - chyba, że i tak chciałeś/aś rzucić palenie, to upieczesz dwie pieczenie w jednej mikrofali. Yo. |
|
|
|
![]() |
16.06.2009 - 15:35
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
z tego co wlasnie wyczytalem na wiki, jest to silna toksyczna substancja. Pytanie tylko, czy silniejsza od skladu calego papierosa?
Bumerang, a czy ilosc snow i ich zapamietywanie sie polepszylo odkad rzuciles palenie? Ten lek jest na recepte? Moze bym sobie zaszedl do apteki, kupil, wzial i dal relacje, ale jak babka zacznie na mnie patrzec jak na cpuna, to wole uniknac i spytac, czy lek jest powszechnie stosowany. No i czy udalo ci sie rzucic palenie, bo wlasnie mam zamiar! edit; bylem w aptece, lek tabex jest na recepte, wiec zapalowcy tacy jak ja niech dadza sobie siana, lub leca do znajomego lekarza po szybka recke :P |
|
|
|
16.06.2009 - 18:30
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Po silną truciznę to się nie boisz iść zapytać a po lek na kaszel nie chcesz :P
|
|
|
|
16.06.2009 - 22:57
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Rzucalem palenie z tabexem, ze snami nic sie nie robilo ale palenie rzucilem i nie pale w tej chwili 2 lata ;)
|
|
|
|
17.06.2009 - 17:37
|
|
|
Dziadek do ożehuf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
ja palę dalej, za pierwszym razem pomogło, za drugim sam przerwałem a za trzecim nie działał tak dobrze i nie rzuciłem mimo prawie całej kuracji, ale za pierwszym razem było git i jakieś 6 miechów nie paliłem :p
Jest chyba na receptę, ale nie wiem, bo miałem go bez niej. Przypuszczam, że działanie jest różne w zależności od organizmu - nie nakręcałem się na to działanie snotwórcze - po prostu było ich sporo, wyraźne, dużo wpadających ldków ale też dziwnych jazd - jestem jednak wyjątkowy organicznie i może to stąd? Trza samemu sprawdzić - najlepiej własnie rzucając palenie. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |