Hello obemaniaki:p
Dość często czytam wasze forum, żadko pisze (żadko mam coś do napisania), ale ostatnio znalazłem coś ciekawego, i myślę, że warto by było się tym podzielić.
Ze strony
lucidology.com można pobrać fajnego ebooka (niestety po angielsku, ale napisany dość prostym językiem) o samym oobe, towarzyszących mu zjawiskach, najczęściej popełnianych problemach, etc. Oprócz klarownych rysunków / wykresów zaciekawiło mnie hasło "How To Have 100 OBEs In 100 Days Even If You're A Jetlagged Insomniac Right Now". Czyli chodzi o to jak zrobić kilka krótkich oobe (Micro OBE) podczas jednej sesji (5, 10, a nawet 20).
Tutaj można pobrać ebooka:
Lucidology 101 a
tutaj to samo tylko w formie filmików
PS. Druga część (lucidology 102) sporo kosztuje, ale z tej można się też sporo dowiedzieć:P
PS2. Wiem, że według niektórych to napewno kolejny bezsensowny topic, że to kolejny temat do kłotni, że przez takie wypowiedzi ludzie tracą wiarę w boga(xD), że mam w sobie dużo chaosu i potrzebuje to zamanifestować, a wszystko ogólnie tylko po to, żeby wszystkich wkurzyć, ale może się komuś przyda (czego oczywiście nie zamierzałem:D).
Pozdrawiam :)