Częsty Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 7221
Witam, może temat wałkowany, jest ktoś zainteresowany spotkaniem w Łodzi w sezonie letnim, proponuje wypad na piwko do przyjemnej knajpy bądź gdzieś w parku na terenie Łódki , jak ktoś chętny czekam na propozycję, bo fajnie by było spotkać się w szerszym gronie na żywo:)
Częsty Gość Rodziny
Ja mam pozytywne nastawienie, no nie wierze, że w okresie letnim wszyscy wyjechali albo nie mają chwili, nie mówię tutaj o spotkaniu w 200 osób:), nawet jak 5 przyjdzie będzie ok, wszak nikt nikogo nie zmusza, macie czas to zapraszam
Częsty Gość Rodziny
Super a ja w sobotę na urlop jadę:(, w piątek może, chyba, że po prostu pojadę w niedziele bo nie zamierzam odmówić sobie przyjemności spotkania z ludźmi podobnymi do mnie, zajebiście że w ogóle ktoś odpisuje bo czuje jakąś martwicę na forum, być może przez wakacje i temperaturę za oknami, jak co to piszcie gdzie i o której:) ja się wpisuje:)
Dusza Towarzystwa
Grupa: OOBE VIP
Nr użytkownika: 5613
dobrze to robimy w koncu jakies spotkanie Lodzkie? bo samo umawianie sie na nie jest juz troche nudne mozna by cos konkretnego zorgnanizowac np w sobotę albo niedziele np w manufakturze. ja moge prawie w kazdy weekand.jestem do dyspozycji.
Częsty Gość Rodziny
Proponuję sobota albo niedziela manufaktura godzina 16, ja będe napewno, nawet moja połówka nie jest mi wstanie zabronić, piszcie czy wam pasuje, nawet jak jedna lub dwie osoby będą będzie dobrze, warto z kimś pogadać, spotkać się, piszcie ludziska ja jestem chętny i gotowy!
Częsty Gość Rodziny
No to zajebiście, w końcu się udało coś zorganizować, już nie mogę się doczekać niedzieli.. ja będę w czarnej koszulce etniesa hihi, napiszcie jak damy się poznać żeby każdy się odnalazł:)
Członek Rodziny
Nr użytkownika: 5951
QUOTE (ghost_85 @ 04.08.2009 - 13:54)
No to zajebiście, w końcu się udało coś zorganizować, już nie mogę się doczekać niedzieli.. ja będę w czarnej koszulce etniesa hihi, napiszcie jak damy się poznać żeby każdy się odnalazł:)
No to w sobotę czy niedzielę? Bo w sumie nawet lepiej niedziela ale sobota tez mi odpowiada