|
|
05.05.2007 - 06:59
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Opisywałem ostatnio moje oobe lub tez plan astralny do konca nie jestem pewien co miałem ale to nie jest teraz najważniejsze. Zrobiłem coś o czym nie miałem zielonego pojecia, zrobiłem to automatycznie jakbym wiedzial ze tak mozna a nie wiedziałem, po wszystkim dopiero jak porozmawialem z niektorymi z was i pogmerałem troche po stronach okazało sie ze to co zrobiłem to prawdopodobnie SKANOWANIE. Mam prośbe jesli ktos jest obeznany w tym temacie to zeby napisał po co są skanowania, dlaczego je sie wykonuje, czy kazdy moze zrobic cos takiego i czy można zeskanowac larwe (gdzies przeczytałem ze to własnie one dokonuja skanowania zanim zaczna czerpac energie z kogos). Dlaczego wspominam na koncu o larwach, poniewaz wydaje mi ze zeskanowalem ostatnio własnie larwe i chyba jest to dobra bron na nie, nie jestem do konca pewien ale chyba sie boja tego poniewaz znikla odrazu jak skonczylem skanowac. Jest tylko jeden duzy minus, migawki ktore widziałem a przelatywaly tak szybko ze nie sposob opisac ani jednej wywołały u mnie ogromny niepokoj ktory stłumiłme wydaje mi sie w miare szybko, choc przedzial czasu ktory poswieciłem na uspokojenie emocji kosztował mnie wiele energii.
|
|
|
|
![]() |
05.05.2007 - 07:23
|
|
|
cialka.net Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Wyglada ,że zaczynasz sie łapac w myśleniu,swiadomie postrzegajac ruch w cialach niefiz.Raz pojawily mi sie zmory.Bylem strasznie zadowolony bo czesto używam masek w pracy do dekoracji..Ubołewalem co prawda ,ze jedna byla ślepa a inna pokrecona na twarzy ,ale przywitałem je godnie przy stole.Na pytanie -czego jestście takie pokraki,odpowiedziały- bo my tak lubimy. Zaczeły sie powoli rozplywać.Złap stan uwagi w którym odksztalcasz najbardziej astral Zaprzyjażnij sie z tym stanem uwagi, byś rozpoznawal pojawianie sie pierwszych symptomow tego stanu.Wtedy go będziesz manipulował. .Monstra nie zawsze sie robią, potrzebuja sprzyjajacych okolicznosci
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |