Dostałem od Sławka list. Organizuje kolejne spotkanie pod Poznaniem. Bralem w nich juz udział i mogę z całego serca każdemu z was je polecić. W czasie ćwiczeń można poznać interesujących ludzi jak i wziaść udział w ustawieniach, nawet, gdy sie tego jeszcze nie robiło. Poznać swoje śpiące ciało w akcji, nasza podświadomość i nawiązać kontakt z wyższą świadomością. To nie żarty, duża gratka.
. List Slawka:
Od piątku 04 września do niedzieli 06 września 2009 r organizuję spotkanie ustwieniowe metodą ustawień systemowych Berta Hellingera.
Jest skarbonka, do której każdy wrzuca tyle ile chce i może, tak by każdy po spotkaniu mógł powiedzieć "jesteśmy kwita" - jest wyrównanie.
Miejsce: Pałac w Boduszewie k/Murowanej Gośliny www.boduszewo.pl
godziny: - piątek od ok 18.00 do 21.00 - sobota 10.00-18.00 - niedziela 10.00-18.00
Dla osób, które chcą zanocować, odpłatność 40,- za dobę. Wyżywienie we własnym zakresie (2 kuchnie do dyspozycji)
Jeżeli, jak w zeszłym roku ktoś chciałby zostać kilka dni dłużej (babskie tematy) to nie ma problemu.
W tamtym roku ustawialiśmy moja córkę. Dziwne rzeczy wyszły, przekazywane od pokoleń wyrzuty sumienia . Spytałem rodziców i wyszła na jaw wielgaśna tragedia skrywana przed młodymi, aż włosy dęba i umierać ciężko, bo ktoś coś zrobił ........, . Niby po wojnie wtedy było a ludzie bezlitośni. Nie przepuszczano, ze wyjdzie prawnukom bokami. Poczytajcie sobie trochę teorii na stronce Sławka.
Dusza Towarzystwa
Grupa: OOBE VIP
Nr użytkownika: 5613
to moze i ja sie zjawie, ale dopiero w sobote bo mam rozpoczecie rano w sobote i jazdy wieczorem w prawku, bylabym dopiero na 17:30-w granicach 18 do poniedzialku wlacznie. pozdrawiam jeszcze sie dowiem jak ze szkola wlasnie sie dowiedzialam ze w niedziele tez zajecia mam. zobacze czy sie wyrobie. a tak sie nastawilam ze bede kurde:(
Dusza Towarzystwa
ja mam takie pytanie, czy w niedziele moze ktos z was wraca przez Torun, albo Kowalewo Pomorskie? Bo mi wyszedl wyjazd jeszcze jeden, i chetnie bym sie z kims zabrala jesli by mial po drodze. Oczywiscie dorzuce sie do benzyny :) i takie pytanie mam, ten Palac to jest neidaleko ul sw Marcina? czy to jest raczej przy Msciszewskiej, Kochanowskiego i tym podobne ulice?
Dusza Towarzystwa
ldreamer dzwonil do mnie by powiedziec, ze to ze sie nie odzywa to nie znaczy ze nie jedzie, neta nie ma. Jedzie na 100 %,
twist, jak cos nie wsciekaj sie ze trzy posty pod soba ajak cos to zedytuj jakbys mogl pozniej troszke ok? bo chcialam by wczesniejsze byly widoczniejsze i by wiaodmosc od ldreamera byla widoczna.:) dzieki. :P