Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Dla Prawdziwych PodrÓŻnikÓw, Pewne i realne doświadczenia OOBE
tenzin
post 20.09.2009 - 23:30
Post #1

Przechodzień
Grupa: Podróżnicy

Nr użytkownika: 6324

Witam.
Wiele tu jest wątków ludzi którzy coś tam by chcieli osiągnać w OOBE ale im nie wychodzi lub mają wątpliwości czy to aby to doświadczenie itp...
Chciałbym założyć wątek dla ludzi którzy maja już pewne doświadczenia, i wiedzą co jest grane w temacie.
Mogło by to pomóc początkującym podróżnikom, a także doświadczonym, którzy nie wiedzą jeszcze wszystkiego i chcieliby rozwinąć swoje umiejętności i doświadczenia.

Podam parę przykładów ze swojego doświadczenia w skrócie.. jeżeli wątek się rozwinie mogę również rozwinąć opisy swoich doświadczeń i własne poglądy na ten temat...:

1. Realne widzenie miejsca w którym się znajdujemy..
2. Widzenie siebie w czasie OOBE
3. Widzenie własnych astralnych części ciała (ręce, nogi, itp.)
4. Widzenie siebie w odbiciu w lustrze
5. Przenikanie przez ściany, okna itp.
6. Podróże do innych nieznanych światów lub wymiarów.
7. Rozpoznanie bycia poza snem i jawą - bycie pewnym że to co sie wydarza nie jest tylko zwykłym snem lub złudzeniem...

Ludzie, którzy zaczynają lub mają wątpliwości czy to aby to itd... proszę piszcie w innych tematach...
Proszę o wypowiedzi jedynie ludzi którzy doświadczyli i są pewni że to właśnie to....
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 5)
doloreska
post 21.09.2009 - 17:25
Post #2

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 5005

Drogi Tenzinie :)
Nie mam pojęcia jaki jest cel tego tematu...
Wątków ludzi, którzy ,,mają doświadczenie i wiedzą co jest grane w temacie" jest dużo...
o każdym z Twoich podpunktów jest napisane coś na forum.
W większości oddzielnie :)
I nie mów, że nie :)
Zakladanie kolejnego tematu, po to aby zebrać wszystko do kupy jest chyba niepotrzebne. Każdy byl tu kiedyś NOWY i każdy nauczyl się wykorzystywać opcję szukaj :)
Ja np. siedze tu czasem godzinami i przeglądam "stare" tematy:) i zazwyczaj znajduję coś, co mi w jakiś sposób pomaga lub...zaspokaja moją potrzebę "wiedzenia" więcej

Jeszcze jedno, pozwól, że Cię zacytuję :) :
,,Mogło by to pomóc początkującym podróżnikom, a także doświadczonym, którzy nie wiedzą jeszcze wszystkiego i chcieliby rozwinąć swoje umiejętności i doświadczenia"

i jeszcze raz:

,,Ludzie, którzy zaczynają lub mają wątpliwości czy to aby to itd... proszę piszcie w innych tematach...
Proszę o wypowiedzi jedynie ludzi którzy doświadczyli i są pewni że to właśnie to...."

czyli mam rozumieć, że temat ma pomóc początkującym, którzy jednocześnie, najlepiej będzie, jak nie będą się udzielać :D LOL

Profile CardPM
+Quote Post
podróżnik1
post 21.09.2009 - 18:31
Post #3

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 7276

No właśnie :D
Profile CardPM
+Quote Post
dreamer_the_one
post 21.09.2009 - 18:38
Post #4

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 7097

plusa dla kolegi za inicjatywę!! : )
mnie osobiście bardzo pomogłeś, wyklarowałeś wszelkie moje wątpliwości początkującego.
Profile CardPM
+Quote Post
6umerang
post 21.09.2009 - 19:52
Post #5

Dziadek do ożehuf
Nr użytkownika: 3906

A ja doświadczyłem i sądzę, że to ld - no i co dalej z tym fantem? ;)
Profile CardPM
+Quote Post
SORROW
post 21.09.2009 - 23:16
Post #6

Guests

Albo ja za stary jestem , albo za głupi , albo jedno i drugie ... Ale nie jestem w stanie pojąć czemu ten temat służy. Zamykam szanowny Autorze , wszak oczywistość dziwić nie może ( cokolwiek miało by to znaczyć- fajnie brzmi. ;)
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic