oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Super Kruku Prodżekt?, ...
dreamer_the_one
post 29.09.2009 - 15:14
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

już czuję na skórze genezę kolejnego mesjasza.

http://www.youtube.com/watch?v=zYT2yA0TA6E

wstępem tytuł "consciousness of kruku", zastanawiam się o co w tym w ogóle chodzi, z tą świadomością kruka.
Pierwsze ujęcie z kwiatkami i miła milodyjka w tle- sam smaczek, naprawdę revelka.
Co idzie dalej? emo scena z pocięciem się, po czym kilka ambitnych tekstów : "śnij świadomie i kochaj bezinteresownie". Co ma jedno do drugiego? "Otwórz swój umysł na innych i na ten świat"- podniosły ton i ambitny tekst, jednak ponowię swoje pytanie... WHAT THE FUCK?

ps. nie mam pojęcia jeszcze czy główny bohater jest kobietą czy mężczyzną.
i pytanie do właściciela konta oobeospuo: KruKu... zapewne zdajesz sobie sprawę z tego, że to przyciągnie morze emosów... liczysz na emo sex czy o co chodzi?

nie żebym krytykował ale zastanawiam się co masz na celu, reklamując OBE jako zabawę dla niedowartościowanych i niezadowolonych z życia dzieci..
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 8)
twistoid
post 29.09.2009 - 15:23
Post #2

http://demotywatory.pl/762
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Narodziny nowej subkultury:emoobe: Lektor miażdży mowi jakby miał zatkany nos.Chodzi o to że Kruku ma świadomość świadomości.

A tak an marginesie wtedy sie działo hehehe.
http://www.youtube.com/watch?v=tr2wfyAPTWM...feature=related
Wspominien czar.Pierwszego muchowa i jego energii nie zapomnę.

+Quote Post
Mano
post 29.09.2009 - 17:45
Post #3

Dusza Towarzystwa

Notatnik

kruku jest na obeforum, stamtad pochodzi rowniez badacz i discover. Any else?

+Quote Post
dreamer_the_one
post 29.09.2009 - 18:24
Post #4

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(Mano @ 29.09.2009 - 18:45) *
kruku jest na obeforum, stamtad pochodzi rowniez badacz i discover. Any else?

po prostu znowe sie zawodze na ludziach, to nie jest miłe uczucie ;]
nie chodzi mi o to żeby wyśmiewać.

+Quote Post
ghost_85
post 01.10.2009 - 11:45
Post #5

Częsty Gość Rodziny
**

Notatnik

Teraz emo dzieci będą miały nową zajawkę, potną się i pójdą spać w nadziei , że wyjdą z ciała, panowie rozczarowuje mnie fakt że coraz większe konowały chcą zbić na tym kasę, szkoda że robi się z tego nowa moda i ludzie zaczynają głośno o tym mówić, najgorsze jest to, że mówią "to jest modne i robię to" zamiast nic nie mówić, ja osobiście dostałem baty za mówienie co mnie interesuje i czym się zajmuje, wolę zachować dla siebie to o czym myślę, co przeżywam, co widzę.
Nie chcę żeby za parę lat z OBE i LD urodziła się w Polsce maszynka zarabiająco-płukająca mózgi i gdzie w tedy będzie sens tego wszystkiego, chyba tylko w umysłach ludzi, którzy chcą dostrzec prawdziwy sens i znaczenie.
Ciągnąc dalej trochę mnie tu nie było więc pozdrawiam szanownych kolegów i bez urazy dla nikogo. nie chcę pluć jadem, takie moje własne przemyślenia

POZDRO

+Quote Post
Majster
post 02.10.2009 - 10:49
Post #6

Dusza Towarzystwa

Jeżeli dostałeś baty za opowiadanie o tym co lubisz robisz za Twoje uczucia i przeżycia, to radzę zmienić znajomych, bo jeśli mówiłeś to obcym ludziom na ulicy to wcale się nie dziwię. Nie jestem za tym by siedzieć cicho jak mysz pod miotłą i udawać, że dzieci przynosi bocian. Należy o tym mówić lecz bez przesadyzmów, z rozwagą (jako o normalnej czynności organizmu jaką jest sen) oraz przede wszystkim ciekawie. Także boję się, że robi się z tego kolejna moda i sposób ucieczki 'biednej, nierozumianej przez nikogo' młodzieży, ale na to nic nie poradzimy, był czas na pokemony będzie czas na obe, mijemy chociaż nadzieję, że część z nich zrozumie, że liczy się coś więcej niż dobra materialne.

+Quote Post
ghost_85
post 02.10.2009 - 14:19
Post #7

Częsty Gość Rodziny
**

Notatnik

Widzisz, chodzi mi o to, że źle zostałem zrozumiany przez najbliższych, bo wiedzą czym się zajmuję w co "wierzę", być może dla mnie są to przysłowiowe "baty", a może przesadziłem w słownictwie.
Nie jestem wylewny i nie rozgłaszam na lewo czy na prawo, że zajmuje się tematyką ezoteryczną, OBE i td, może dlatego że ciężko sprecyzować jasno i klarownie bez emocji i bezstronnie innemu człowiekowi swoich przekonań, a na pewno nikomu ich nie narzucam bo kopiować charakterystyki przekazu np. kościelnego obecnego w tym kraju nie zamierzam.
Osobiście czasem sobie myślę że fajnie by było zebrać się z garstką ludzi założyć stowarzyszenie, jakąś organizację, która zajmowała by się tym czym zajmujemy się na forum w szerokim spektrum ale to chyba bardziej strefa fantazji moich własnych niż rzecz realna.

POZDRO o sorry za bełkot

+Quote Post
dreamer_the_one
post 02.10.2009 - 21:03
Post #8

Dusza Towarzystwa

Notatnik

"ale to chyba bardziej strefa fantazji moich własnych niż rzecz realna"
no jakby każdy miał taką intencje, stworzylibyśmy niezłą grupę.
Tyle że każdy woli tkwić w swoim życiu i nie wykraczać poza to :-)
więc jest jak jest.

jeśli chciałbyś takiej grupy, musiałbyś zorganizować wszystkim zakwaterowanie i wyżywienie w jednym miejscu, co może nie jest takie drogie, jednak w koncu nie takie tanie..
(może udałoby sie z unii ue uzyskać jakieś fundusze na takie opierdalające sie stowarzyszenie? ;>)

PS. Mam wrażenie że gdyby OBE stało się sprawą powszechną, straciłoby swoją mistykę. gdyby każdy był wtajemniczony, straciłoby to z siebie wszelką wyjątkowość :-)

+Quote Post
Astral%Dreamer
post 06.01.2014 - 18:34
Post #9

Dusza Towarzystwa

Notatnik

trochę odgrzebuję... zna ktoś może tytuł tej piosenki co leci na początku tego filmu, bardzo mi się podoba :)) jeśli ktoś zna to napiszcie,

wrzuciłem ten filmik na youtube, bo tamten link już nie działa, pozdrawiam !! :)

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park