Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Daisa i jej zdolności parapsychologiczne
Daisa
post 30.09.2009 - 17:09
Post #1

Przyjaciel Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 3885

Ja Wam powiem, ze w sumie cała moja przygoda z ezoteryką zaczęła się właśnie od oobe. Jednak na dzień dzisiejszy mam zdolność rozmowy z bytami w każdej chwili, potrafię leczyć mentalnie w dodatku podobno jestem szamanem. To już jest wejście głębiej w ezoterykę. Szczerze mówiąc nigdy się do tego nie pchałam. Odkryłam różne rzeczy przypadkiem bądź znajomi ezoterycy mówili mi żebym spróbowała czegoś i się przekonam, że potrafię.
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 20)
dreamer_the_one
post 30.09.2009 - 21:05
Post #2

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 7097

czy mogłabyś rozwinąć ten temat, opowiedzieć o uzdrowieniach, które Ci się powiodły albo o eksploracjach do głębi totalnej jaźni podczas normalnej jawy?
Widzisz, fascynują mnie taki przypadki od dawna, odnotowałem tylko kilka osób o takich umiejętnościach... : )

mogłabyś sie załapać do włoskiego instytutu badań niefizycznych, płacą ze cztery koła od ręki za takie talenty :-) czekamy, opowiedz coś o swoich doświadczeniach i dziełach.
Profile CardPM
+Quote Post
Daisa
post 30.09.2009 - 21:44
Post #3

Przyjaciel Rodziny

Leczyłam pewnego Tomka [miał chorą wątrobę] W sumie tak nie będę wymieniać osób jakie leczyłam, bo zgłaszało się do mnie na prawdę wiele ludzi. Leczenie zajmuje mi ok 5 minut. Kiedyś mojego chłopaka pies zdychał "władowałam" w tego psa trochę energii ma 15 lat i to owczarek niemiecki, miał wtedy raka i wiele innych chorób jest zdrowy. Leczyłam ludzi poczynając od zwykłego bólu głowy do właśnie chorób ciężkich typu rak. Leczyłam również swoją babcie z raka piersi, którego jej odkryłam przy oobe. Miała i tak wycinaną pierś ale nie musiała stosować żadnej chemioterapii. Tata miał połamane zebra, które bardzo go bolały. Wiadomo nie mogłam ich pokładać, ale zmniejszałam jego ból. Szczerze mówiąc dawno nikogo nie leczyłam bo wycofałam się na jakiś czas całkowicie z ezoteryki. Nie wiem co mogę jeszcze napisać. Może macie jakieś pytania ?
Profile CardPM
+Quote Post
Majster
post 01.10.2009 - 00:18
Post #4

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 2298

Ja mam pytanie, a dokładnie jedno. Gdzie są dowody?

Nie wiem czy wiesz dziewczyno ale gdyby to co mówisz było prawdą to albo robiłabyś niezłą siekę przy okazji pomagając wielu potrzebującym. Albo chociaż tak jak drimer powiedział pomóc nam szarym ludziom zrozumieć to zjawisko i być może nauczyć się go dla naszego wspólnego dobra.

Żeby nie było, nie mówię, że to nie jest możliwe bo mam nadzieję, że jednak jest. Proszę jedynie o dowody. Tak dowody. I od razu odpowiem, nie potrzebuję dowodów na oobe/ld, nie potrzebuję dowodów na coś czego sam doświadczyłem.
Pozdrawiam.
Profile CardPM
+Quote Post
M2rc1n
post 01.10.2009 - 00:58
Post #5

Członek Rodziny
Nr użytkownika: 3662

Popieram. Przydałyby się jakieś dowody. Mówić można wszystko, ale udowodnić... to już inna baja. Więc dowody, dowody i jeszcze raz dowody.

Pozdrawiam. M2
Profile CardPM
+Quote Post
Daisa
post 01.10.2009 - 10:17
Post #6

Przyjaciel Rodziny

Dowodem mogą być "zeznania" ludzi jakich leczyłam, którym pomogłam.
Wiem, że Tomek, o którym już wspominałam robił badania przed i po moim leczeniu. Po leczeniu był zdrowy. Czy oczekujecie ode mnie zeskanowanych wyników badań?
Profile CardPM
+Quote Post
SORROW
post 01.10.2009 - 11:30
Post #7

Guests

CYTAT(dreamer_the_one @ 30.09.2009 - 22:05) *
(...) odnotowałem tylko kilka osób o takich umiejętnościach... : )

Dream , znowu do mnie pijesz ;)

*Daisa, jeżeli foto nie kłamie ,jesteś bardzo młodą osobą .Pomogłaś psu , który kiedyś był chory i później dożył do 15 lat .Zdiagnozowałaś ,że miał raka ... Od dawna masz takie umiejętności ? Jako dziecko też takowe przejawiałaś ?
+Quote Post
Majster
post 01.10.2009 - 11:36
Post #8

Dusza Towarzystwa

Nie myśl, że czepiamy się dla zasady albo dla zabawy, po prostu tylu już było wielkich tzw. miediów, którzy nie potrafili nic wskórać w trakcie typowych typowych technik doświadczalnych/rejestracji wiedo/itp, że sceptycyzm jest jak najbardziej na miejscu. Przypominam, że ze zjawiskiem wywołanym przez określone działanie jest pewien procent wyleczonych za pomocą danej metody, nie pamiętaj dokładnej wartości procentowej lecz musi być to większa wartość niż grupa leczona metodą placebo. Teraz zwołaj zaspół, który na odpowiedniej liczbie pacjentów sprawdzi skuteczność Twojej metody.
Wiara w ozdrowienie jest tak samo skuteczna w leczeniu jak pietruszka w wywoływaniu psychodelicznych tripów (czyt. trzba jej bardzo dużo).
Jeśli naprawdę komuś pomogłaś nawet nie bezpośrednio to tylko pogratulować. ;)
Powodzenia. Yo!

PS. Natomiast jeśli moje zdolności nie kłamią to w przyszłości znajdziemy technologię obcych, która w ciekawy sposób zniszczy ziemię, WIDZIAŁEM NA WŁASNE OCZY! SERIO! xD
Profile CardPM
+Quote Post
Daisa
post 01.10.2009 - 12:11
Post #9

Przyjaciel Rodziny

Pies żyje nadal teraz ma prawie 16lat.
Od dziecka widywałam byty słyszałam ich rozmowy itp. Jednak dopiero w wieku 12-13lat zdałam sobie sprawę z tego co potrafię zaczęłam się o tym dowiadywać i doskonalić moje zdolności.

Majster rozumiem, że możesz mi nie wierzyć sama spotkałam się z wieloma ludźmi, którzy robili z siebie media itp a tak na prawdę nic nie potrafili. Szczerze mówiąc nie mam pojęcia skąd u mnie takie zdolności i myślę nawet, że nie ma sensu się nad tym zastanawiać. Po prostu potrafię czynić takie rzeczy i korzystam z tego jeśli ktoś potrzebuje mojej pomocy. Co więcej ja nie potrzebuję dowodów pisemnych czy jakiś innych. Czuje czy ktoś kłamie, czuję jaki jest, zdarza mi się czytać w myślach nawet ale nie robię tego ani nie odwiedzam ludzi bez zapowiedzi. Uważam, że to naruszenie cudzej prywatności. Zdarzało mi się używać wspomagaczy typu zielsko. Po zapaleniu widziałam o wiele więcej moje zdolności było wyostrzone z łatwością czytałam w myślach ludzi z jakimi wtedy spędziłam czas.

Kilka lat temu praktykowałam oobe. Spotkałam tam pewnego chłopaka http://www.oobe.pl/park/bachu-m82.html oto link do jego profilu. Nie miałam pojęcia, że właśnie jego tam widziałam. Ponad rok temu poznaliśmy się potem byliśmy parą. Wiele rzeczy wskazywało na to, że to on. To samo zachowanie podobny wygląd tak samo reagował jak w oobe. Po pewnym czasie odważyłam się zapytać co on sam o tym sądzi bo wydawało się to trochę dziwne. Znałam go na wylot jakbyśmy byli razem już z 20lat. Oboje opowiedzieliśmy o naszych odczuciach i wspomnieniach z wyjścia. Wszystko się zgadzało. Tam poznałam mojego ukochanego. Do dziś się zastanawiam jak to możliwe, ale ciesze się, że tak się stało.
Profile CardPM
+Quote Post
dreamer_the_one
post 01.10.2009 - 15:32
Post #10

Dusza Towarzystwa

hm... genialna jesteś, chciałbym się z Tobą spotkać w realu, ot tak, na pogaduche :)
gdzie mieszkasz? napisz mi na pw, ja często jeżdże po polsce, więc możliwe że będę się przewijał w okolicy :P
czekam na pw ;)

ps. mam przyjaciela, chorującego na białaczke, niedługo zapodam zdjęcie. Czy mogłabyś go uleczyć?
Profile CardPM
+Quote Post
Daisa
post 01.10.2009 - 17:45
Post #11

Przyjaciel Rodziny

Sądzę, że tak. Ale nie jest to takie łatwe jak Wam się wydaje. Nie zrobię tego w każdej chwili. I potrzebuję zgody chorego.

Jeśli ma ktoś z Was jakieś pytania to piszcie na pw. Bo forum ciężej odpisać każdemu osobno.
Profile CardPM
+Quote Post
Jaskul-Maniak
post 03.10.2009 - 17:02
Post #12

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 2859

No to ci majster Daisa pojechala... widzac twoje posty sadze ze ezoteryke znasz tylko z teorii, a twoja praktyka jest tak znikoma, ze nie potrafisz wyobrazic sobie jakie zdolnosci moga posiadac ludzie. Az kipisz od zazdrosci ... czlowieku rusz dupe i zajmij sie soba, a nie zbieraniem dowod na prawdziwosc jej doswiadczen. nawet jesliby sobie to wymyslila to i tak bylaby o krok wyzej niz ty , bo ty chyba nawet sobie nie potrafisz wyobrazic bycia kims tak wielkim. brak mi slow, powodzenia w dalszym rozwoju

"strzala piracie"
Profile CardPM
+Quote Post
twistoid
post 03.10.2009 - 17:19
Post #13

http://demotywatory.pl/762
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 1525

jaskul lol niezle sie wczułes szcegiolnie rozbawil mnie fragment "bo ty chyba nawet sobie nie potrafisz wyobrazic bycia kims tak wielkim" moze i Twoje słowa mialyby sens gdyby nie dosyc istatny fakt ze pochwalasz tzw pustosłowie.
Profile CardPM
+Quote Post
Majster
post 03.10.2009 - 18:27
Post #14

Dusza Towarzystwa

Jaskul, mógłby to być całkiem niezły sarkazm gdyby nie jedna sprawa, widząc Twój post sądze jednak, że jesteś na to po prostu zbyt głupi.

Pozdrawiam Cie Jaskul, a pana Umiejętność Czytania Ze Zrozumieniem pytam gdzieś pan był. Pytanie gdzie byli jego rodzice pozostawiam bez odpowiedzi.
Profile CardPM
+Quote Post
Jaskul-Maniak
post 03.10.2009 - 22:31
Post #15

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 2859

Kiedys tu bylo pieknie... teraz sie zaczela dominacja masy..
zagladajac tu po latach , stwierdzam jeden fakt.. to forum zostalo zamkniete wraz z odejsciem Darka.. teraz...ehh , powodzenia wam zycze :)

Daisa, jestes niesamowita.. rozwijaj sie dalej i pomagaj innym, nawet tym ktorzy na to nie zasluzyli.. bo kiedys i oni przyjda po twoja pomoc :) mysle ze wiesz co mam na mysli.

POZDRAWIAM WAS BRACIA!

Profile CardPM
+Quote Post
Daisa
post 03.10.2009 - 23:14
Post #16

Przyjaciel Rodziny

Dzięki chociaż ty masz pojęcie o ezoteryce i faktycznie się na tym znasz. Jesteś też mądry bo potrafisz rozróżniać ludzi jacy tu są.

Majster nie mam zamiaru Ci nic udowadniać. Jaki widać są ludzie jak Jaskul-Maniak, którzy na prawdę znają się na rzeczy i wiedzą kto co potrafi, czy kłamie czy nie.
Ty do tych ludzi nie należysz mądrzysz się tylko nie mając żadnych praktyk ani pojęcia o czym ktoś do Ciebie mówi. Zachowaj więc swoje uwagi dla siebie. Widzisz mnie ktoś poparł, ktoś mądry, ktoś kto wie na pewno więcej niż ty i Twoi kolesie razem wzięci.
Profile CardPM
+Quote Post
Mano
post 03.10.2009 - 23:46
Post #17

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 2921

A ty skad to wiesz, ze jest lepszy niz Majster i jego kolesie?
"Widzisz mnie ktoś poparł, ktoś mądry, ktoś kto wie na pewno więcej niż ty i Twoi kolesie razem wzięci. "
:D :awe: Majster ciemniaku, widzisz, jestes gorszy :)!
Profile CardPM
+Quote Post
twistoid
post 04.10.2009 - 03:24
Post #18

http://demotywatory.pl/762
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 1525

Daisa jesteś naprawdę wielka, jesteś kimś.Ach dziękuje daisa nie musisz mowic że jestem madrzejszy niz inni.PRÓŻNIAKI IGNORANCI I CI Z MAŁOM MOCOM EZOTERYCZNOM(majster and friends) NA KOLANA!!:awe: :dominacjamasy:one
Profile CardPM
+Quote Post
dreamer_the_one
post 04.10.2009 - 08:55
Post #19

Dusza Towarzystwa

"Dzięki chociaż ty masz pojęcie o ezoteryce i faktycznie się na tym znasz. Jesteś też mądry bo potrafisz rozróżniać ludzi jacy tu są"
tak zwana waligrucha rzondzi! :)
Profile CardPM
+Quote Post
Daisa
post 04.10.2009 - 11:04
Post #20

Przyjaciel Rodziny

Nie bawcie się w głupie gierki.
Profile CardPM
+Quote Post
tom
post 04.10.2009 - 11:41
Post #21

Dusza Towarzystwa
Grupa: Moderator
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 1435

to co, każdemu ostrzeżenie za spam?
"przewidywanie przyszłości w podróży mentalnej" ... po huj schodzicie na egoistyczne gadki?

ja osioł, mówie wam : osłami jesteście! i niczym więcej :)
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic