oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Czy To Normalne?
shikyo
post 15.05.2007 - 10:49
Post #1

Przechodzień

Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Otóz za kazdym razem, kiedy jestem blisko OOBE, czuje jakby mnie cos dusilo w okolicach gardla, sam nie wiem czemu.(w kazdym razie oddycham, na pewno) Teraz nie pamietam dokladnie- jak za pierwszym razem sie przenioslem w OOBE (na ulamek sekundy, ale jednak) wydaje mi sie, ze tego uczucia nie bylo. (nie bylem jeszcze zapisany na kurs, wiec nie robilem notatek- mój blad ;/) A to zjawisko próbuje tylko w dzien, i potem jakos mnie glowa boli... No wiec wybaczcie moje noobowe pytanie- Czy to normalne? :)

Pozdro.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 7)
bobek_balinek
post 15.05.2007 - 14:52
Post #2

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Poprawie Cie ;] Nie mowi sie:
"bylem w oobe" tylko "mialem oobe" oobe = DOSWIADCZENIE POZA CIALEM.
Jak juz chcesz mowic gdzie byles, to w astralnym swiecie :).

Hm.. czy to normalne... hm.... nie jestem lekarzem :D .. ale sprobuj... rozmasuj se szyje :P Rozluznij sie.. i moze Cie tak nie bedzie brac.
Co do bolu glowy, to to normalne.. przynajmniej w moim przypadku.. zawsze po przesciu w stan alpha rano glowa mnie boli... ale nie powiem, czuje sie wypoczety.
Czego to przayczyna??nie wiem, ale sie ciesze :) czasem bol pomocny jest :) zeby nie isc do szkoly :P

+Quote Post
Ketrab
post 15.05.2007 - 15:11
Post #3

Dusza Towarzystwa

Jest to najprawdopodobniej aktywna czakra gardła ,właśnie takie masz objawy(: pozdro

+Quote Post
shikyo
post 15.05.2007 - 15:43
Post #4

Przechodzień

Notatnik

Dzi?ki za odpowiedzi :) Czyli nie mam si? czego obawia?, nic mi sie nie stanie?

+Quote Post
szymon
post 15.05.2007 - 15:51
Post #5

Znajomy Rodziny

Notatnik

Przestudiuj troszeczkę materiał o czakrach. Z pewnością odnajdziesz przyczyny. Ponadto sam fakt pracy z samym sobą (i czakrami) będzie niezapomnianym przeżyciem i doświadczeniem.
pozdrawiam

+Quote Post
flea
post 15.05.2007 - 17:31
Post #6

Znajomy Rodziny

tez raz tak mialam.. wtedy kiedy bylam o krok..:)

+Quote Post
Noobek
post 21.05.2007 - 10:14
Post #7

Dusza Towarzystwa

Też miewam podobne uczucie. Czasem pomaga odrzucenie kołdry (przykrywam się tylko do połowy).

Ale mam wątpliwości, czy to aby ma związek z najaktywniejszą czarką. Inni twierdzili, że moją najaktywniejszą musi być czakra serca, a tymczasem z tego tematu wnioskuję coś innego...

+Quote Post
Noobek
post 21.05.2007 - 10:15
Post #8

Dusza Towarzystwa

Pomocne może być odchylenie głowy w tył. Dziś tak próbowałem, ale szybko zaschło mi w gardle, co sprawiało nieprzyjemnie uczucie.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park