Częsty Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 3860
Jw. Czy spotkaliście się z tym? Dzisiaj w nocy mnie "wyrzuciło". Chciałem obejść wkoło pokoik, lecz sprawiało mi to trudności takie same jak w świecie fizycznym po większej dawce alko. Czym to może być spowodowane ?
Ps. pozdro dla gościa na T który zamyka :D Mam nadzieję, że nie pojawi się tu zbyt szybko ;-)
Dusza Towarzystwa
Grupa: OOBE VIP
Nr użytkownika: 3
Zjawisko to jest naturalne dla plytkiej fazy, slabego dostrojenia lub też chwiejnego dostrojenia. Wiruje ekran i ciężko utrzymać równowagę. W celu poprawienia tego stanu rzeczy najlepiej zastosować dostrojenie moją metodą jak już ktoś tu wspomniał tarcie dywanu, ale nie tylko. Dobrze jest zatrzymać się w miejscu i wypowiedzieć rozkaz dotyczący polepszenia wizji np. "ostrość", "świadomość", "wizja", "wzrok" itp. Niekiedy próba zamknięcia niefizycznych oczu może lekko pomóc. Oczywiście istnieje też opcja powrotu do ciała i ponownego wyjścia co wiąże się z ryzykiem wybudzenia ciała nie mniej jednak jak ktoś ma wprawę można spróbować...
Ja bym powiedział, że te komendy są ok, ale istotne są emocje podczas ich wypowiadania, mianowicie musisz to czuć. Ja przykładowo zatrzymuję obraz przez chwilę, skupiając się na 1 miejscu, aż stanie się on ostry. Można się i skupiać i wydawać komendy jednocześnie, zależy co na kogo działa, najlepiej samemu eksperymentować.