Warning: reset() expects parameter 1 to be array, boolean given in /home/oobe/webapps/oobe/park/sources/action_public/topics.php on line 1463
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/oobe/webapps/oobe/park/sources/action_public/topics.php on line 1465 Wybór Moderatora 2010! - Forum OOBE
Wszystko uzgodnione było po cichu ze wszystkimi, kto miał otrzymać ogłoszenie to otrzymał, kto się zdecydował to się zdecydował, powyżej lista. Głosujcie. Czas macie określony, co powie wam zamknięcie ankiety.
Wybieramy jednego chłopaka i jedną dziewczynę z największą ilością głosów.
Jest też zapytanie do Was wszystkich o to czy usunąć Spyro status moderatora. Proszę o komentarze w postach.
Pozdrawiam, Andersenn
PS Zastrzegamy sobie prawo zmian w wyborze ze względu na niepoczytalność jednego z kandydatów.
Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 2298
Mam kilka zastrzeżeń. Czemu taki mały wybór, czemu jest tam Dzejson i czemu mnie tam nie ma :P. Spyro coś ostatnio rzadko bywa więc w sumie mu nie potrzebne.
"Wszystko uzgodnione było po cichu ze wszystkimi, kto miał otrzymać ogłoszenie to otrzymał, " czuję się pominięty :( Czemu zawsze jak się coś dzieję to mnie nie ma!!?
Dusza Towarzystwa
Grupa: OOBE VIP
Nr użytkownika: 11
ja bym kandydował też ale jestem pijakiem i mogę kogoś zbanować przez przypadek więc głos na Warminkę zagłosował bym na Silverkę ale razem ze mną ostro browary żłopała na zlocie ;]
Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 2921
acha, chcialem dodac, ze moderatorem powinna byc osoba, ktora ma czas, checi, wiedze i jest obeznana w dzialach forum. Bo na co nam moderator, ktory wchodzil by na forum raz na pare dni, skasowal 2 posty, przeniosl jeden i dal ostrzezenie. Moderatorem powinna byc osoba aktywna na forum!
z całym szacunkiem- jestem prawie cały czas. Wcześniej byłem moderatorem i szło mi całkiem nieźle, lecz zostałem usunięty za zbanowanie Spyra, który wg mojej oceny nie robił nic! Takoż zostałem oddelegowany dlatego, że chciałem waszego dobra. Są ludzie, którzy to potwierdzą.
PS Ankietę zamykamy w sobotę, tj. jutro. Godzina 18.00