oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Amator
Misza
post 30.05.2007 - 17:34
Post #1

Gość Rodziny
*
Grupa: Podróżnicy

Witam wszystkich OOBEmaników! Od pary dni przeglądam tematy na ty forum i artykułu na tej oraz innych stronach. Może czegoś nie doczytałem, może nie pamiętam, ale mam parę pytań:

1. Czy przenikam przez ściany. Czy mogę np. otworzyć szafkę, włączyć telewizor w taki sposób aby było to widoczne w świecie fizycznym?

2. Czy kiedy wychodzę z ciała widzę wszystko w takim układzie jak bym na to patrzył poprzez ciało fizyczne?

3. Czy mogę wniknąć do cudzego ciała?

4. Czy mogę przenieść się w przyszłość i przeszłość?

5. Co to jest PSI?

6. Jak tworzy się kulę energii, to się chyba nazywa PSI ball. Czy można nią zrobić komuś fizyczną krzywdę?

7. I takie z innej beczki. Mam 14 lat. Czy wiek nie odgrywa znaczenia? W jakim wieku wy zaczynaliści i za którym razem się Wam udało?

To na tyle... Dzięki i proszę o odpowiedzi zawierające jak najmniej wyszukanych terminów. Jestem kompletnym amatorem i prosiłbym, żeby odpowiedzi były zrozumiałe.(dzięki osobom z chatu za pomoc) Dzięki i pozdrawiam! :D
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 3)
Wesoły Pieroże...
post 30.05.2007 - 17:37
Post #2

Przyjaciel Rodziny

Notatnik

http://www.geocities.com/lukaszadamczyk/obe/menu-obe.htm

Wystarczy poszukać.

+Quote Post
Marcin181
post 30.05.2007 - 18:32
Post #3

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(Misza @ 30.05.2007 - 18:34) *
7. I takie z innej beczki. Mam 14 lat. Czy wiek nie odgrywa znaczenia? W jakim wieku wy zaczynaliści i za którym razem się Wam udało?

Wiek nie ma znaczenia! wazne jest to co sie nauczysz przez OBE i jak ta wiedze wykorzystasz!Pozdro dla ciebie

+Quote Post
Misza
post 30.05.2007 - 18:37
Post #4

Gość Rodziny
*

Dzięki za wypowiedzi... Dzisaij pierwszy raz spróbuję. Chcę od tygodnia, ale ciaglemnie coś rozprasza... dzisiaj bede mial cisze i spokój. Posłucham sobie jednego z 2 utworów. 1 to technika relaksacyjna jacobsona czy cos w tym stylu, lub Lucid Dreaming with Wolves. Czym one się różnią?

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park