|
|
13.03.2010 - 08:39
|
|
|
Częsty Gość Rodziny ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Widziałem na forum kiedyś temat o pomocy w wyjściu, czyli po prostu umawianiu się na określoną godzinę i dzień i osoba zagłębiona w oobe wyciąga nowicjusza. Jednak nie wiem co się z nim stało. Chciałbym poznać wasze zdanie, pewnie większość ludzi powie od razu że 'najlepiej jest samemu wyjść', jednak niektórzy może będą chętni do pomocy nam, nowym.
Ja na przykład jestem chętny na tego typu pomoc, kto miałby chwilę czasu, bardzo proszę o kontakt: GG: 4583582 lub na PW. Pozdrawiam |
|
|
|
![]() |
13.03.2010 - 09:31
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: Moderator Notatnik |
"...nie wiem co się z nim stało" pewnie przepadł w czeluściach astrala ^^
Pare faktów : - wychodzisz codziennie lecz nieświadomy tego. Trenujemy świadomość, nie wychodzenie. - pomoc osobie nieświadomej nieraz moze zakończyć sie sukcesem, tyle że owy nowicjusz nie będzie faktu tego pamiętał - nie jesteś sam, każdy by chciał zostać wytargany :) - ponoć gdy pomoże sie larwie motyla wydostać z kokonu, ona nigdy nie będzie na tyle silna by samemu latać Aloha :) |
|
|
|
13.03.2010 - 10:59
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
to żadna satysfakcja jak ktos cie wyciagnie, maciex :)
daleko nie każdemu sie udaje nauczyć, ale warto. I popieram tego wyżej, świadomość ćwiczymy : ) |
|
|
|
13.03.2010 - 17:22
|
|
|
http://demotywatory.pl/762 Grupa: OOBE VIP |
zamykam
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |