Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Dziwna Rzecz :), Sen
PisaK
post 15.03.2010 - 16:13
Post #1

Przechodzień
Grupa: Podróżnicy

Nr użytkownika: 7795

Dzień 6 treningu oobe.
Metoda 4+1 - Niestety nie udało się więc po jakiś 2h prób poszedłem spać.
No i część właściwa:
No więc śniło mi się, że siedzę z bratem przy komputerze. W pewnym momencie zobaczyłem, że biurko i podłoga są dziwnie mokre. 1 myśl jaka przyszła mi do głowy to taka, że brat coś rozlał. Gdy on odpowiedział, że to nie on to od razu jakby mnie przeszyło "to TYYYY".I w tym momencie zacząłem "odpływać". Po prostu poczułem jak "coś" w mojej głowie odlatuje z ogromną prędkością - trwało to może jakieś 5 sekund. Od razu wiedziałem, że to jest oobe! Brat próbował mnie budzić bądź sprawdzał czy oddycham bo dotykał mojej krtani. A ja starałem się dać mu do zrozumienia, że wszystko spoko i z wielkim trudem udało mi się wymamrotać "zostaw mnie, jest ok !" I poczułem jak całkowicie gdzieś mnie wystrzeliło i się obudziłem.

Nie piszę tego żeby pytać "Ile mi brakło?!" "Czy byłem blisko !?" Czy innych tego typu debilnych pytań. Przeczytałem na tym forum już prawie wszystko co można było i raczej nie mam problemów z rozpoznaniem jakiegoś zjawiska. Po prostu uznałem to za interesujące i warte podzielenia się tym. A w notatniku nie piszę bo wiem, że czyta się notatniki tylko osób doświadczonych tymczasem ja dziś będę miał 17 dzień prób.

No więc co myślicie o tym ? Bo ja puki co na tym forum przeczytałem o 1 podobnym przypadku.
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 2)
Leno_1
post 15.03.2010 - 16:20
Post #2

Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
*
Nr użytkownika: 7791

pisz w notatniku !!