Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Ciągnięcie Do Tyłu, Pomocy!
Future
post 07.05.2010 - 21:32
Post #1

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 7918

Witam!
Mam taki problem otóż za każdym razem gdy jestem blisko wyjścia mam dziwne uczucie jakby mną coś rzucało po pokoju. Mam wtedy dziwne zawroty głowy i uczucie jakby mnie coś chciało wepchnąć do środka łóżka. To jest tak, że po długiej relaksacji czuje jakby mi ktoś wkładał rękę w klatkę piersiową i nie ciągnął aczkolwiek pcha mnie do łóżka wtedy widzę dużo światła i odrazu się wybudzam:( może mi ktoś powiedzieć dlaczego tak się dzieje? Pozdrawiam.
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 5)
VitiDeii
post 07.05.2010 - 22:16
Post #2

Znajomy Rodziny
Nr użytkownika: 7700

prawdopodobie już w tym momencie zaczynasz wychodzić
Profile CardPM
+Quote Post
nikt.kto.by.byl.kims
post 07.05.2010 - 22:30
Post #3

Członek Rodziny
Nr użytkownika: 5677

sam wiele razy tak mialem, tyle ze troche pod innymi postaciami, albo cos ciagnelo mnie calego do dolu, albo cos wyciagalo za glowe do tylu, albo cos wypychalo w prawo, tak ze czulem jakbym mial pol ciala realnego a pol jakiegos cieplego lekkiego puchu, troche to bylo denerwujace, ale pozwol sobie uniesc sie, nie blokuj tego, w koncu to Twoje cialo i nalezy do Ciebie, pomoz sobie i daj sie wypchnac;) warto sobie pospacerowac albo polatac pod sufitem:)
Profile CardPM
+Quote Post
Future
post 07.05.2010 - 22:32
Post #4

Znajomy Rodziny
Nr użytkownika: 7918

No tak tyle, że problem w tym, że zawsze jak to mnie popycha to automatycznie się wybudzam z transu:(
Profile CardPM
+Quote Post
twistoid
post 07.05.2010 - 23:00
Post #5

http://demotywatory.pl/762
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 1525

http://www.oobe.pl/park/index.php?showtopic=1105&hl=
Profile CardPM
+Quote Post
Zbyszek
post 08.05.2010 - 09:13
Post #6

cialka.net
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 99

Po zlocie ciągnęło mnie strasznie myślowo do uczestników. A ten powiedział to a tamten tamto. Ups, już wpadałem w śnienie, kończąc rozmowy otępiały. Dość tego, pomyślałem . Zwiąże się sznurkiem. Okręciłem paskiem, aż coś strzyknęło, w wyobraźni oczywiście. A teraz się możesz wyginać jak chcesz. Ups , zaczęło się we mnie wić zmijsko i w głowie kręciło. ha, ha taki jesteś !
Wzrok utracił ostrość, jak na wielkiej karuzeli. Stop a teraz ręce , związałem sznurami, potem nogi.
Ok, siedzi spokojnie, ani rusz. Po chwili, odzyskałem wspaniale samopoczucie i ciągoty na zlot się urwały.
To coś co się w nas wije w transie, to nasze ciało astralne, napędzane pragnieniem wyjścia poza ciało.
To nasz cień, albo szatan, jak kto woli. W psychologi mówi się o integracji cienia, procesie, ......
Wspaniała zabawa w czyściec na ziemi, jeszcze za życia. Jak zintegrować własny cień, własne obawy, wyparte leki, i napięcie, ha, to jest właśnie w sam raz temat na oobe. Rozwijając to zagadnienie znajdziemy przyczyny dlaczego mamy takie jatki w medytacji i tak ciężko cielsko opuścić.

Brawo za modre pytanie przyszłości
jeje
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic