Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Pierwsze Wyjście, potrzebuje kilku porad
ravaeleven
post 15.05.2010 - 13:08
Post #1

Przechodzień
Grupa: Podróżnicy

Nr użytkownika: 7944

Nareszcie mi się udało! Wyszedłem jestem dumny z siebie. co prawda wyszedłem na bardzo krótką chwile... dobra zacznę od początku bo nikt nie zrozumie ocb. Zacznę od tego że wczoraj wieczorem wypaliłem spora ilość marichuany zanim poszedłem spać (a wszystkich przeciwników owej roślinki zapraszam do obejrzenia filmu "The Union" w którym jest opowiedziana cala prawda o tej roślinie. tutaj daje wam link "http://www.youtube.com/watch?v=mnYFBpZIlPE"). i odzyskałem świadomość jakoś nad ranem w tej kopulastej przestrzeni. Pomyślałem sobie że chce teraz wyjść i wcale długo nie musiałem czekać, juz po kilku minutach czułem zaczynające się wibracje. Zawsze w tym momencie strach brał górę i się wybudzałem ale tym razem wcale się nie bałem, bylem wyluzowany i zrelaksowany i wydaje mi się że owa marichuana mi w tym bardzo pomogła. Poddałem się wibracją i znowu nie musiałem długo czekać. Poczułem jak odrywam się od ciała fizycznego i w głowie miałem tylko jedna myśl w stylu "O ku*wa!! To jest to!! Nareszcie się udało!!". Nie miałem problemu z oddzieleniem się od ciała, nie czułem żadnego oporu ani niczego ale wstałem z łóżka (wszystko działo się w moim pokoju) bardzo chwiejnym krokiem jakbym nie umiał chodzić albo jakbym był zdrowo upity, wyraźnie czułem że jestem bardzo słabo dostrojony i widziałem wszystko w samych ciemnych kolorach a właściwie to nie widziałem tylko czułem bo zmysł wzroku miałem jakby wyłączony (wydaje mi się że to przez to kiepskie dostrojenie). Czułem dookoła siebie wszystkie przedmioty z pokoju, były one dokładnie takie same jak w świecie fizycznym. Przypomniałem sobie porady Darka S. żeby podejść do ściany i starać się ja poczuć możliwie wszystkimi zmysłami co miało mnie dostroić ale gdy oparłem się tej ściany do której dotoczyłem się jak inwalida poczułem smutna myśl że zostało mi tu mało czasu że zaraz wrócę (i tu pierwsze pytanie czy to był ten tak zwany wewnętrzny wskaźnik?) i zrobiło mi się smutno że nie uda mi się lepiej dostroić. Po tej myśli byłem już w CF ale nie czułem żadnego powrotu do ciała poprostu jakbym przełączył na inny kanał w tv. Klik i jestem w CF. Co mam robić żeby dłużej tam zostać? Czemu tak dziwnie się chodziło i czy to że nie widziałem normalnie to przez nie dostrojenie się???
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 11)
Kimkolwiek
post 15.05.2010 - 15:27
Post #2

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 7839

Fajnie, ale wiesz ja wole wychodzić, bez maryśki. Na razie głównym problemem z wychodzeniem z ciała dla mnie jest strach i... swędzenie, niech go szlag trafi relaksuje się a tu mnie coś swędzi, to jest 1000 razy gorsze od strachu. Już wolał bym wychodzić w koszmarze niż, drapać się co chwila.
Profile CardPM
+Quote Post
Mefik
post 15.05.2010 - 15:46
Post #3

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 7564

Nie wiem czy wychodzenie po maryśce jest dobrym pomysłem.Sam nie wiesz ile z tych doświadczeń było rzeczywiste, a ile zwykłym filmem maryśkowym :).
Profile CardPM
+Quote Post
VegOo.
post 15.05.2010 - 16:16
Post #4

Przyjaciel Rodziny
Nr użytkownika: 258

Myślę, że jeżeli to była "maryśka" naturalna, 0 chemii, to żadne filmy w grę nie wchodzą. Ale też nie wiem, czy to było oobe, ponieważ, mam czasami coś podobnego do tego co opisałeś, ale to jest LD jak dla mnie. Też nie popieram obe po tego typu środkach psychoaktywnych, bo tez nie można być pewnym, że się faktycznie wyszło. A wiadomo, po owej roślinie smacznie się śpi twardym snem i ma się różne sny, przynajmniej ja.
Profile CardPM
+Quote Post
Future
post 15.05.2010 - 17:34
Post #5

Znajomy Rodziny
Nr użytkownika: 7918

Gratuluje! Ale takie rzeczy to raczej do notatnika się wpisuje.
Profile CardPM
+Quote Post
ravaeleven
post 15.05.2010 - 21:55
Post #6

Przechodzień

Nr użytkownika: 7944

Może trochę niedokładnie napisałem ale maryśke paliłem wieczorem z kumplami i nie po to żeby z nią wychodzić a całe zajście które opisałem było rano koło 7.00 więc wątpię żeby to był "sen maryśkowy" jak to kolega nazwał i ponawiam pytania które wcześniej zadałem :) a co do tego czy to było LD czy OOBE to wydaje mi się że przy LD nie doświadczał bym wibracji ale moge się mylić bo wielu żeczy jeszcze nie wiem
Profile CardPM
+Quote Post
masa
post 16.05.2010 - 16:17
Post #7

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 7779

Hej
Moim zdaniem bylo to oobe, a maryska po tylu godzinach nie miala z tym wyjsciem wiele wspolnego. Na pytanie jakie zadales odpowiedz jest jedna wychodz jak najwiecej i zdobywaj doswiadczenie. Pozdrawiam i gratuluje
Profile CardPM
+Quote Post
Drixer
post 19.05.2010 - 12:53
Post #8

Przechodzień

Nr użytkownika: 7939

Powiem Ci tyle, żebyś wyrzucił te "fajne" listki roślinki do śmietnika. :) A tak ogoólnie to gratuluje pierwszego razu :)
Profile CardPM
+Quote Post
Shizmo
post 19.05.2010 - 13:01
Post #9

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 7950

Ja raz wyszedłem pod wpływem alkoholu (5 browarków... Wcześniej spaw)
Jednak nie byłem zbyt długo poza. Może kiedyś to opiszę w mym notatniku, więc nic tylko czekać.
Gratulacje pierwszego razu ;)
Profile CardPM
+Quote Post
Justys888
post 20.05.2010 - 20:16
Post #10

Gość Rodziny
Grupa: Validating
*
Nr użytkownika: 7941

Mam pytanie.. Czy jeśli już będzie miał ten pierwszy raz OOBE, no jeśli się to zacznie to czy będzie można nadal normalnie zasypiać? Czy będzie się może samo wychodziło jak będę zasypiać?
Profile CardPM
+Quote Post
Mystique
post 20.05.2010 - 23:09
Post #11

Członek Rodziny
Nr użytkownika: 2875

będzie można nadal normalnie zasypiać.

Profile CardPM
+Quote Post
lordini
post 21.05.2010 - 03:01
Post #12

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 7915

(i tu pierwsze pytanie czy to był ten tak zwany wewnętrzny wskaźnik?) i zrobiło mi się smutno że nie uda mi się lepiej dostroić. Po tej myśli byłem już w CF ale nie czułem żadnego powrotu do ciała poprostu jakbym przełączył na inny kanał w tv. Klik i jestem w CF. Co mam robić żeby dłużej tam zostać? Czemu tak dziwnie się chodziło i czy to że nie widziałem normalnie to przez nie dostrojenie się???

Tak, to był WW. Sam nie wiem co masz robic;). Najlepiej chyba się na początku lepiej dostrój. Najpierw nie próbuj latać ani nic czarować. Zacznij dotykać ścian, krzycz, tańcz, zajmij się czymś, skup się na czymś . Po chwili powinno się lepiej dostroić. Być może twoje krótkie wyjście było związanie z niskim dostrojeniem. A dziwnie się chodziło, ponieważ wcześniej jarałeś maryche i to zostało w twojej podświadomości i przełożyło się na ciało astralne. W OSPUO twoje myśli przekładają się na rzeczywistość. A z tym widzeniem, to niskie dostrojenie, lub jak nic nie widzisz to proboj otworzyć astralne oczy, u mnie dziala;p
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic