Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Rozglaszanie?
alan11211
post 09.06.2007 - 23:04
Post #1

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 1137

Mam [wietny pomysl jak rozpowszechniac ooe poprostu pisze na lawce link oobe.pl i ludzie na to wchodza bo kumpel tak zrobil i ktos tam napisal czy wie co to obe i to wlasnie z lawki hehehe co o tym myslicie
Profile CardPM
+Quote Post
3 Stron V   1 2 3 >  
Start new topic
Odpowiedzi (1 - 20)
starr
post 09.06.2007 - 23:51
Post #2

Guests

CYTAT(alan11211 @ 10.06.2007 - 00:04) *
Mam [wietny pomysl jak rozpowszechniac ooe poprostu pisze na lawce link oobe.pl i ludzie na to wchodza bo kumpel tak zrobil i ktos tam napisal czy wie co to obe i to wlasnie z lawki hehehe co o tym myslicie

to zalezy od osoby ktora to przeczyta-jedna po wejsciu uzna to za bzdure i od razu wyjdzie, inna to zaciekawi i bedziew wnikac dalej... niech zyje propoganda!:D
+Quote Post
pieczywo
post 10.06.2007 - 08:11
Post #3

Dusza Towarzystwa
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 4

Świetny pozmysl... najlepsza reklama. Człowiek nie wie co to, wiec jest ciekawy, ciekawosc doprowadza go do strony, a strona do mojego posta :D
Profile CardPM
+Quote Post
Zbyszek
post 10.06.2007 - 09:34
Post #4

cialka.net
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 99

Jesli powiecie ludziom o oobe i dlaczego ono sie robi i gdzie sie robi .da sie ich zaniteresowac bez pisania po lawkach. .Tylko kto to wie?
Profile CardPM
+Quote Post
MichuSAA
post 10.06.2007 - 09:39
Post #5

Gość Rodziny
*
Nr użytkownika: 1270

mozna np mówic kumplom, kolezanka, przujacielom, znajomym, ze akie cos istnieje, niektorych napewno to zaciekawi. ja tak robie. moze będzie więcej miłośników OOBE, bo jak narazie to mało popularne to jest wsród np moich rówieśników. Pozdrawiam
Profile CardPM
+Quote Post
focus_oobe
post 10.06.2007 - 10:54
Post #6

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 668

Witam wszystkich przebudzonych rebeliantow :)

Chyba wszyscy kojarza naklejki klubow pilkarskich.. w moim miescie jest to RKS MOTOTR LUBLIN x) ..nawet babcia wsiadajac do autobusu wie o co chodzi bo te naklejki sa wszedzie :P..moze ktos zaprojektuje naklejki z adresem strony? "obemaniak.pl / oobe.pl" (to sa naprawde male koszty, a taka naklejka czy 20 naklejek :D przyklejonych np. na przystanku maga byc rewolucja - tak sadze :P) co o tym myslicie ? moze zrobic temat o tym z sonda i projektami?

~pierwszy projekt: (nowy link) http://img184.imageshack.us/my.php?image=naklejkanv6.jpg

~Czas na OBE! :)
Profile CardPM
+Quote Post
milordi
post 10.06.2007 - 11:15
Post #7

Członek Rodziny
Nr użytkownika: 874

CYTAT(focus_oobe @ 10.06.2007 - 11:54) *
Witam wszystkich przebudzaonych rebeliantow :)

Chyba wszyscy kojarza naklejki klubow pilkarskich.. w moim miescie jest to RKS MOTOTR LUBLIN x) ..nawet babcia wsiadajac do autobusu wie o co chodzi bo te naklejki sa wszedzie :P..moze ktos zaprojektuje naklejki z adresem strony? "obemaniak.pl / oobe.pl" (to sa naprawde male koszty, a taka naklejka czy 20 naklejek :D przyklejonych np. na przystanku maga byc rewolucja - tak sadze :P) co o tym myslicie ? moze zrobic temat o tym z sonda i projektami?

Czemu nie. Ciekawy pomysł :)

//edit

Super! Ale moim zdaniem powinna być raczej kwadratowa.
Profile CardPM
+Quote Post
paciorek
post 10.06.2007 - 12:17
Post #8

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 229

~pierwszy projekt: http://img404.imageshack.us/my.php?image=naklejkaox3.jpg

Bardzo dobry pomysł! Wchodze w to! Wrazie co możemy podesłać coś kaski na rzecz tego przedsięwzięcia :)
Profile CardPM
+Quote Post
.::Tomek::.
post 10.06.2007 - 13:10
Post #9

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 1169

A co z opisami na gg np.? :) Anonimowo to łatwo jest wiadomość zostawić ale kiedy ludzie Cię znają to co byś zrobił/a? Niektórzy Cię potraktują jak wariata a niektórzy przyjdą po pomoc do Ciebie. Więc nad tym też można by pomyśleć :) jeżeli nie boicie się reakcji i opinii innych.
Profile CardPM
+Quote Post
Nevar
post 10.06.2007 - 13:44
Post #10

Znajomy Rodziny
Nr użytkownika: 244

CYTAT(focus_oobe @ 10.06.2007 - 10:54) *

~pierwszy projekt: http://img404.imageshack.us/my.php?image=naklejkaox3.jpg

HEHE! :) DOBRE! Widze, że Focus zakosiłes kawalek mojej i noizza grafiki :D Moze my sie zajmiemy projekntem :D Bedzie lepsza jakosc niz screen :D Ale pomysl extra ! ;]
Profile CardPM
+Quote Post
starr
post 10.06.2007 - 13:48
Post #11

Guests

CYTAT(.::Tomek::. @ 10.06.2007 - 14:10) *
A co z opisami na gg np.? :) Anonimowo to łatwo jest wiadomość zostawić ale kiedy ludzie Cię znają to co byś zrobił/a? Niektórzy Cię potraktują jak wariata a niektórzy przyjdą po pomoc do Ciebie. Więc nad tym też można by pomyśleć :) jeżeli nie boicie się reakcji i opinii innych.

ja bym uzyl jakis spamowy programik do rozsylania wiadomosci z linkiem i jakies intrygujacym tekstem.To musi byc cos co skusi ludzi do wejscia i przy okazji nie beda sie bali, ze gdy wejda na ta stronke to zlapia jakiegos wirusa.Bo ja prawie co 3 dni dostaje wiadomosci od nieznajomych w stylu:"Czeeesc tu Sandra mam 18 lat(...) jesli chcesz zobaczyc moje fotki" to wejdz na strone www.zlapwirusafrajerzehahaha.pl" :)
+Quote Post
noizz
post 10.06.2007 - 16:49
Post #12

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 245

CYTAT(starr @ 10.06.2007 - 14:48) *
ja bym uzyl jakis spamowy programik do rozsylania wiadomosci z linkiem i jakies intrygujacym tekstem.To musi byc cos co skusi ludzi do wejscia i przy okazji nie beda sie bali, ze gdy wejda na ta stronke to zlapia jakiegos wirusa.Bo ja prawie co 3 dni dostaje wiadomosci od nieznajomych w stylu:"Czeeesc tu Sandra mam 18 lat(...) jesli chcesz zobaczyc moje fotki" to wejdz na strone www.zlapwirusafrajerzehahaha.pl" :)

1. Osobiscie nie popieram spamowania, to nie jest dobry sposob na zachecenie ludzi.
2. U mnie spam laduje w folderze SPAM (gmail ma wypasiony filtr antyspamowy), wiec chyba to mija sie z celem, podejrzewam ze u wielu osob jest podobnie

Popieram za to vlepki. Sam bym z ciekawosci zajrzal na stonke ;] Trzeba sie zajac projektami graficznymi ;]

Ale... zawsze jest jedno ALE ;)
Nie zapominajmy o DOSWIADCZANIU. Nie mozemy doprowadzic do sytuacji, ze nastapi przerost formy nad trescia. NAJPIERW doswiadczanie, POTEM reklama. Ludzie wejda na stronke i zobacza co...? Ze jakies tam OBE? Cos w rodzaju S-F? Trzbea przekonac innych, ze to jest prawdziwe. Wazne, aby jak najwiecej osob DOSWIADCZALO! Nie zapominajmy o tym, a wszystko bedzie tak, jak trzeba :p
Profile CardPM
+Quote Post
pieczywo
post 10.06.2007 - 18:14
Post #13

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 4

Te chyba najtansze:
http://allegro.pl/item200666355_etykiety_n...szt_nadruk.html
Profile CardPM
+Quote Post
milordi
post 10.06.2007 - 19:18
Post #14

Członek Rodziny
Nr użytkownika: 874

CYTAT(pieczywo @ 10.06.2007 - 19:14) *

CYTAT
Dostarczane do wydruku elementy graficzne powinny być czarno-białe (bez odcieni szarości).
(...)Drukarki etykiet nie drukują w odcieniach szarości. Elementy graficzne są interpolowane, ale ich jakość odbiega od wydruku z drukarki laserowej.

Rzeczywiście bardzo tanie, ale jakość druku będzie raczej niewystarczająca. Chyba, że to będzie sam tekst bez grafiki.
Profile CardPM
+Quote Post
Angello
post 10.06.2007 - 20:19
Post #15

Guests

Pisanie na lawkach to wandalizm :P
Z vlepkami to juz inna sprawa. Spotkalem sie z tym pomyslem takze na forum o innej tematyce. Tam zrobiono to w ten sposob, ze jedna osoba miala kontakt z firma, ktora to wykonywala. Osoba ta spisala kto chce vlepki i ile(min 50 akurat mieli). Doszlo do 4000 i wtedy zamowila dla wszystkich. W wiekszych ilosciach ponoc taniej wychodzi.
+Quote Post
Ketrab
post 11.06.2007 - 18:36
Post #16

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 496

Na razie walczę o OOBE wolność na pewnym forum (nie związanym z oobe),są zainteresowani ,są też przeciwnicy (: wszystkich ich szanuję ,jak skończe to zamieszczę forum link do strony ale powiem wam ,że moja psychika porządnie pod upadła chyba byłem zbytnim filozofem ,ludzie chcieli konkrety a ja chciałem okrężną drogą ,dałem konkrety> to posądzili mnie o przynależenie do sekty (: Odchodziłem parę razy ,potem wracałem musiałem dać umysłowi odpocząć , nie miałem oobe przez 3 dni zmagania się z niedowiarkami (:
ale nie mam im tego za złe ja też kiedyś taki byłem (: pozdrawiam
Profile CardPM
+Quote Post
Nevar
post 11.06.2007 - 21:41
Post #17

Znajomy Rodziny
Nr użytkownika: 244

Tak tak Sraty! Zaslugujesz na 5+ :D ZA ODWAGE I CHECI ZEBY RUSZYC Z REBELIA!;) U mnie masz 5+ :)
Profile CardPM
+Quote Post
daywalker
post 12.06.2007 - 01:28
Post #18

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 214

Zapomnieliscie chyba o koszulkach(PROjekt najwidoczniej sie zalamal;p). Z odpowiednim logo i przeslaniem, jest to naprawde swietna reklama. A wiem co mowie, bo wywodze sie z otoczenia gdzie czesto na koszulkach prezentujemy logo roznych firm. Jak sie okazuje - skutecznie.
Profile CardPM
+Quote Post
Ketrab
post 12.06.2007 - 06:25
Post #19

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 496

Macie koledzy ,powalczcie chwile za mnie (: ja sobie odpoczne zdeczka "nie trać czasu w nocy" temat mój jest zatytułowany Obemaniacy do boju ,ale ostrzegam, możecie dostać popalić(:

http://forum.motocykle.slask.pl/index.php?showforum=11

Pozdrawiam
Profile CardPM
+Quote Post
focus_oobe
post 12.06.2007 - 09:17
Post #20

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 668

walcze :) .. jestem z toba Ketrab!

"Mozesz mordowac albo medytowac. Mozesz stac sie wspanialym rozkwitem swiadomosci albo mozesz zamienic sie w zautomatyzowanego robota. Ale pamietaj! Jestes za to odpowiedzialny - ty, tylko ty, i nikt poza toba. Zycie nie jest ani cierpieniem, ani szczesciem. Zycie to czysta kartka, to caly swiat tutaj wiec trzeba wykazac sie duza artystyczna inwencja" - osho. "A teraz wyobraz sobie, ze jestes punktem na tej kartce, a ja jestem innym punktem.. Wiesz jak mnie ominac, ale ja w pewnym momencie mowie do Ciebie: "przeskocz mnie!". Potrafisz to zrobic czy chociaz wyobrazic ? ..nie, bo zyjesz w plaskim swiecie. " *OOBE to ZYCIE BEZ OGRANICZEN :)

~REBELIA!!! (dajemy rade :D)

Pozdrawiam
Profile CardPM
+Quote Post
Govicz
post 12.06.2007 - 10:13
Post #21

Znajomy Rodziny
Nr użytkownika: 1269

Noo ja też coś od siebie dodałem. x))
Profile CardPM