Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 1274
Polchat poszedł się jeb** ktoś go shackował :/ I na dodatek oobe.pl się biednie wczytuje bo strona czeka na odpowiedź z polchat.pl bo u góry wyświetla się zawsze ilość osób na czacie :/
Członek Rodziny
Nr użytkownika: 874
CYTAT(mono @ 12.06.2007 - 18:48)
zainstalowalem iceq i wysakuje mi cos takiego: Socket error 10060 Nie można znaleźć serwera! ;/
Zaraz po napisaniu mojego poprzedniego posta posłałem im info, co za "niespodziankę" mają na serwerze, widać wzięli się za łatanie tej dziury i zamknęli chat. Cierpliwości :)
Członek Rodziny
Nr użytkownika: 874
To nie chwilowe... To powtórka z 24 września 2006, wtedy też jakiś Turecki haker załatwił ten serwis. W internecie od dawna jest głośno, że POLChat nie jest bezpieczny. Przydało by się wyłączyć na razie pobieranie informacji o liczbie osób na czacie, bo próba uzyskania tej informacji koszmarnie spowalnia ładowanie stron.
Ruszył nasz własny czat na stronie. bez logowania (czat odczytuje login z forum) wkrótce oobeskórka, narazie można przebierać w tych które są już zainstalowane czat pamięta ustawienia wielkości liter, kolorów, nawet można wgrać własne tło
Dusza Towarzystwa
Grupa: OOBE VIP
Nr użytkownika: 4
Ten czat testowy troche mułowato chodzi przynajmniej mi... plus jest, ze nikt z poza forum nie moze wejsc. Jednak informuje Was moi mili, ze polczat znowu chodzi. Wszystkie konta i dane zostaly odzyskane. Teraz dylemat pt. "Na ktorym czasie zostajemy?"