oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Pare Pytań Związanych Z Oobe
effree
post 30.09.2006 - 14:37
Post #1

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

1. Dlaczego należy zdiąć z siebie wszystkie metalowe przedmioty przed rozpoczęciem obe??
2. Można niewrócić już nigdy do swojego fizycznego ciała?? (umtrzeć)
jeśli najdą mi inne pytania bede pisać właśnie tu.. jesli ktoś ma własne pytania, mam prożbe zeby pisał też tutaj... pozdrawiam...
Go to the top of the page

+Quote Post
2 Stron V   1 2 >  
Start new topic
Odpowiedzi (1 - 19)
Noble
post 30.09.2006 - 19:53
Post #2

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

metalowe przedmioty typu lancuszki nalezy zdejmowac dla wiekszej swobody aby latwiej sie bylo zrelaksowac zeby nic nie przeszkadzalo.

+Quote Post
Pinsleepe
post 30.09.2006 - 20:06
Post #3

Częsty Gość Rodziny
**
Grupa: Adept OOBE Kurs: 05-19.10.2006

Notatnik

Uhuhu, a ja mam metalowe oprawki od okularów :P Jak mam je na nosie to pilnuję się, żeby nie zasnąć. Bez nich, to się zobaczy :D łatwiej jest zasnąć, jak się nic nie widzi ^^

A ja mam jedno pytanie. Jako, że o OOBE wiem od dwóch dni, to może to być pytenie, na któe odpowiedzi są w każdym temacie :P Jak już się wychodzi z ciała, to samemu się 'reżyseruje' własny sen (czy jak to nazwać)? Znaczy, czy już się coś dzieje, czy każdy sam sobie wymyśla, co dziś przeżyje?

+Quote Post
pieczywo
post 01.10.2006 - 10:02
Post #4

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy

Notatnik

Zycie "tam" toczy sie tak samo jak "tu" tylko "tam" ma sie wiecej mozliwości w ingerowanie.

+Quote Post
effree
post 01.10.2006 - 21:26
Post #5

Członek Rodziny

Notatnik

co to jest NG-C ?? ktos wie??

+Quote Post
Noble
post 01.10.2006 - 22:32
Post #6

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy

Notatnik

NG-C (SŚC): Naelektryzowane Gumo-Ciasto (Strumień Ściągający do Ciała)
jest w slowniczku w ksiazce sugiera

+Quote Post
effree
post 02.10.2006 - 11:47
Post #7

Członek Rodziny

Notatnik

wielkie dzieki noble :)

+Quote Post
Pinsleepe
post 02.10.2006 - 16:22
Post #8

Częsty Gość Rodziny
**
Grupa: Adept OOBE Kurs: 05-19.10.2006

Notatnik

jakie naelektryzowane gumo-ciasto? brzmi jak z jakiejś głupawej kreskówki :P bez urazy, oczywiście :D

+Quote Post
Karakan
post 02.10.2006 - 17:10
Post #9

Listek
Ikona Grupy

Notatnik

Jest to specyficzny rodzaj energii, która otacza OP. ciężko jest się przez nie przebić; generalnie niezbyt przyjemne uczucie i sprawia wiele trudności... Poczytaj książkę "Miłość i wolność poza ciałem" - Darka Sugiera.

+Quote Post
effree
post 02.10.2006 - 22:07
Post #10

Członek Rodziny

Notatnik

załóżmy ze mam obe... i nagle chce wrócić... wracam i zrywam sie z łóżka... czytałam ze niektórzy sie cali trzęsą, jest im niedobrze itp...
obawiam sie tego:/
jak to jest??
z góry dzięki za odp..
:)

+Quote Post
Noble
post 02.10.2006 - 22:14
Post #11

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy

Notatnik

effree gdzie to wyczytalas ? ja czasami po powrocie trzaslem sie zupelnie jak z zimna albo z jakiegos stresu... Nie ma co sie obawiac powrotu :) wiekszosc po prostu wyglada tak jakbysmy normalnie sie budzili.

+Quote Post
effree
post 02.10.2006 - 22:23
Post #12

Członek Rodziny

Notatnik

noble no właśnie... dlaczego sie trzęsłeś?? chodzi mi w tym pytaniu o to zeby dojść do przyczyn.. i ich uniknąć.. bo obawiam sie ze gdybym coś takiego przeżyla, ze sie trzęse jak ze strachu to niezrobiła bym tego kolejny raz świadomie... chyba ze po dłuższym czasie przerwy..... :/

+Quote Post
Noble
post 03.10.2006 - 09:08
Post #13

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy

Notatnik

Trzaslem sie chyba dlatego ze nastapily jakies zmiany w energii.. nie wiem dokladnie dlaczego ale zauwazylem ze wystepowalo to wtedy gdy bylem dość dlugo jak na moje mozliwosci poza cialem. I wierz mi ze mimo iz nie jest to az tak przyjemne to chcialbym codziennie sie tak trząść :)

+Quote Post
Karakan
post 03.10.2006 - 13:09
Post #14

Listek
Ikona Grupy

Notatnik

Nawet jeśli trzęsiesz się po powrocie do ciała, to nie czujesz raczej jakiegoś strachu. Co do tego czucia się niedobrze to raczej tego nie doświadczyłem...

+Quote Post
effree
post 03.10.2006 - 19:00
Post #15

Członek Rodziny

Notatnik

hehe :)
zresztą niepowinnam sie przejmować narazie tym co bedzie jak wróce do swojego ciała... bo do tej pory niedoświadczyłam świadomego obe.. :/ mam obawy :/

+Quote Post
effree
post 06.10.2006 - 14:53
Post #16

Członek Rodziny

Notatnik

oobe a stan śpiączki
??????????????????????????????????????????????????????????

+Quote Post
Karakan
post 06.10.2006 - 15:59
Post #17

Listek
Ikona Grupy

Notatnik

Effree nie panikuj :D. Obee, a stan śpiączki to rzeczywiście coś podobnego. Jak pisał bodajże Robert Bruce, w momencie bezpośredniego zagrożenia życia, nasze ciało astralne "myśli" czasem, że w tej chwili powinniśmy umrzeć i automatycznie odłącza się od naszego ciała fizycznego. Wtedy następuje właśnie śpiączka. Można zauważyć, że ludzie, którzy budzą się ze śpiączki pamiętają co mówiono przy nich gdy byli nieprzytomni. To najprawdopodobniej dlatego, że ciało astralne przebywa wtedy na granicy świata fizycznego i astralnego, czyli obserwuje sytuacje dziejącą się przy ciele fizycznym (całkowicie się od niego nie oddziela). Tak to w uproszczeniu chyba można przedstawić :)

+Quote Post
effree
post 06.10.2006 - 17:13
Post #18

Członek Rodziny

Notatnik

hahahahahaha
nie panikuje poprostu chciałam wiedziec jak ma sie oobe do śpiączki :P

dzięki za przyblizenie informacji :P :)

+Quote Post
Rafał17
post 07.10.2006 - 14:20
Post #19

Gość Rodziny
*

Notatnik

siema! Przeczytałem na jakiejś stronie że jak jesteśmy w OOBE to jakaś inne ciało astralne moze ukrasc nam nasze cialo fizyczne i wtedy musimy prosic a pomoc albo sila wygonic go z naszego ciała! Czy to prawda?

+Quote Post
ICE
post 07.10.2006 - 18:18
Post #20

Członek Rodziny

Notatnik

ja czytalem ze do naszego ciala inna istota moze sie dostac tylko za nasza zgoda... ale lepiej poczekaj az wypowie sie ktos kto wie wiecej na ten temat

+Quote Post

2 Stron V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park