|
|
| Castiel |
30.08.2010 - 18:41
|
|
Guests |
Witam, jaka scena z filmu bądź serialu sprawiła, że aż się popłakaliście ? Jaki was najbardziej wzruszył ?
|
|
|
|
![]() |
30.08.2010 - 19:44
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
oczywiscie jako kobieta moglabym napisac 10489678374 takich sytuacji
np w filmie Wladca Pierscieni,Druzyna Pierscienia sa stale momenty,gdy sie wzruszam/placze -kiedy ginie Gandalf oraz okres zaloby po nim -kiedy Frodo probuje sie wymknac druzynie i ruszyc sam w podroz,jednak dzielny Sam nie opuszcza go! poza tym prawie caly film "PS.Kocham Cie" moge przeplakac,przepekny i tyle Titanic,Armageddon,Szkola Uczuc,klasyka natomiast najsmutniejszym momentem w serialu Gotowe na wszystko to ten,kiedy zastepcza matka odbiera swoje dziecko Solisom..kto by posadzal Gabrielle o tak matczyne uczucia? |
|
|
|
| Castiel |
30.08.2010 - 20:00
|
|
Guests |
oo, przypomniałaś mi o Armagedonie, tam też jedna ze scen była niesamowita :)
|
|
|
|
30.08.2010 - 20:46
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
naćpana bożenka z klanu. Myślałem że to wszystko skończy się tragicznie.
|
|
|
|
31.08.2010 - 15:13
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Ja osobiście ryczałem jak bóbr :P na filmie "Bez mojej zgody". Tak mocno wstrząsnął mną ten film... do tego zbiegło się obejrzenie tego filmu z pewnymi wydarzeniami w mojej rodzinie. Na prawdę - gorąco polecam. Kto oglądał to pewnie wie o czym mówią... :)
EDIT: Jeszcze oglądając to! masakrycznie się wzruszyłem. ;) Jednak widać, że marzenia to coś więcej i nie ma siły, która może nas od nich odciągnąć (no, oprócz nas samych). :) |
|
|
|
31.08.2010 - 16:53
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
|
|
|
|
31.08.2010 - 22:06
|
|
|
a to ?
|
|
|
|
| Castiel |
02.09.2010 - 21:02
|
|
Guests |
KOD http://www.youtube.com/watch?v=B46Dwu56lZ8&feature=related Niesamowita scena |
|
|
|
03.09.2010 - 15:53
|
|
|
OBE Maniak 96 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
2 filmy które mnie cholernie wzruszyły.
pierwszy- Marzyciel -Ostatnie sceny z Nibylandii... tu nie mogłam powstrzymać płaczu ;p a drugi.... mój ulubiony to Zielona Mila mogłabym go oglądać po raz setny a i tak będę ryczała przy każdej scenie. Któregoś razu oglądałam film o 2 w nocy i tak się naryczałam że rano miałam tylko wąziutkie kreski przez powieki -tak mi spuchły ;p a scena która mnie najbardziej poruszyła to oczywiście jak John Coffee powiedział: "I tak się dzieje każdego dnia,w każdej chwili na świecie" oraz oczywiście tuż przed egzekucją jak zażyczył obejrzenia filmu i wtedy...kiedy doszło do egzekucji. Rzadko się zdarza żebym przez cały film ryczała :D |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |