Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Fotka.pl, klan oobe
Dominikoobe
post 20.06.2007 - 22:12
Post #1

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 453

Zapraszam do klanu oobe na fotka.pl :) nie jest to mój klan ale zachęcam do zapisywania sie :P Przecież mamy poszerzać społeczność OBEManiaków :D Ludzie łączcie sie ^^
link : http://www.fotka.pl/klan/22142/OOBE_obe/
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 14)
starr
post 20.06.2007 - 22:17
Post #2

Guests

oo fajne niunie na dziendobry;)
+Quote Post
Militar
post 21.06.2007 - 17:43
Post #3

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 83

proponuje jeszcze otworzyć działy RANDKI, FRYZURY, oraz SIKANIE NA ODLEGłOść ktoś chyba forum pomylił ale pewnie znajdą się tacy co powiedzą JESTEM ZA
Profile CardPM
+Quote Post
noizz
post 21.06.2007 - 18:17
Post #4

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 245

jestem PRZECIW
Profile CardPM
+Quote Post
starr
post 21.06.2007 - 18:22
Post #5

Guests

co w tym zlego, ze w jednym miejscu ktos zebral zdjecia(avatary) osob ktorzy maja podobne zainteresowanie?to tylko zdjecia , a nie zadne forum matrymonialne czy faramazowanie o dupie maryni .nie przesadzaj
+Quote Post
silverek84
post 21.06.2007 - 18:27
Post #6

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 68

Coraz więcej głupich i mało wartościowych tematów na tym forum. Co raz więcej pytań. Zamiast wykazać odrobinę wysiłku, przejrzeć forum, poczytać książki które są dostępne na wyciągnięcie ręki nowi userzy wolą zadawać setki razy te same pytania. Wiem że nie każdy jest alfą i omegą w tej dziedzinie ale czy samodzielnie zdobyta wiedza nie przyniesie ci większej radości ? Dobrze że obemaniaków jest coraz więcej ale odczuwam że sporo osób zaczyna traktować to jak jakiegoś rodzaju trend. Kto nie bawi się w OOBE nie jest trendy ani jazzy. Powtórzę to jeszcze raz że naprawdę przydali by się moderatorzy na tym forum którzy dbali by o porządek jeżeli admin nie ma czasu. A gdzie większość starych userów ? Chyba już dawno opuścili to forum lub nie odzywają się ponieważ ile razy można odpowiadać na to samo pytanie. Forum to zdecydowanie odbiega od pierwotnej wersji. Ratujmy je...
Profile CardPM
+Quote Post
Militar
post 21.06.2007 - 18:38
Post #7

Dusza Towarzystwa

do D. z foczka.pl ważne że mamy nowy czat działający w końcu - PurpleCat nie śpi
Profile CardPM
+Quote Post
Dominikoobe
post 21.06.2007 - 18:39
Post #8

Znajomy Rodziny
Nr użytkownika: 453

przecież mieliśmy poszerzać grono obemaniaków..chyba nie ma nic zlego w tym ze chcemy zobaczyc jak wygląda inny obemaniak..jesli ten temat jest nie na miejscu to sorrrki ;/ nie mialem zlych intencji :P
Profile CardPM
+Quote Post
Angello
post 21.06.2007 - 20:08
Post #9

Guests

CYTAT(Militar @ 21.06.2007 - 18:43) *
proponuje jeszcze otworzyć działy RANDKI, FRYZURY, oraz SIKANIE NA ODLEGłOść ktoś chyba forum pomylił ale pewnie znajdą się tacy co powiedzą JESTEM ZA

Dawno Ciebie nie bylo, ale nic sie nie zmieniles. :D
A co do tematu... robta co chceta, ja tam sie w zadne fotki bawic nie bede.
+Quote Post
Militar
post 21.06.2007 - 20:29
Post #10

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Angello @ 21.06.2007 - 21:08) *
Dawno Ciebie nie bylo, ale nic sie nie zmieniles. :D

odbieram to jako komplement w każdym bądż razie gęba mi się uśmiechnęła

ps.: jak mam jeszcze trochę pomarudzić to napisze że załączniki się nie wyświetlają na szczęście wyświetla się tekst a to już sukces zwłaszcza że dział techniczny walczy z tym od września roku pańskiego 2006

powodzenia życzy syzyf
Profile CardPM
+Quote Post
Angello
post 21.06.2007 - 20:38
Post #11

Guests

CYTAT(Militar @ 21.06.2007 - 21:29) *
odbieram to jako komplement

i slusznie..
+Quote Post
Ketrab
post 21.06.2007 - 20:46
Post #12

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 496

silverek jest w twym poście dużo racji ale z popatrzmy na to także z innej strony >gdyby nie nowi forum by nie istniało ,bo ile można gadać o OOBE na pewno nie wieczność ,dlatego powstają i będą powstawać takie tematy, nie zdziwię się jak kiedyś tu wejdę a tu Kółko modelarskie(: Wszystko co miało być napisane już jest na forum ale ludzie wolą świeże informacje (:
p.s
Militar mistrz ciętej riposty (:
Profile CardPM
+Quote Post
Militar
post 21.06.2007 - 20:52
Post #13

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Ketrab @ 21.06.2007 - 21:46) *
Militar mistrz ciętej riposty (:

dziękować dziekowac widać że ten rok nie był zmarnowany ...ekhem... ma sie ta pozycje nadwornego gdery ...a jak :D
Profile CardPM
+Quote Post
emjotes
post 22.06.2007 - 11:23
Post #14

Przyjaciel Rodziny
Nr użytkownika: 7

A może niektórzy powinni zastanowić się nad zaczeniem słowa "Hyde park"?.
Zresztą, ten kto chce skorzysta z zaproszenia a reszta jeśli nie ma na to ochoty może je zignorować.

Gość wychodzi z inicjatywą, proponuje krok ku rozszerzeniu naszej społeczności ale niektórzy zamiast
wyjść z własną inicjatywą czy (jak sami przekonują o małej ilości artykułów.) napisać jakiś artykuł/text wolą zbesztać drugiego za jego dobre chęci.
Ręce opadają.

A Ci, którzy najgłośniej krzyczą o braku porządku na forum, sami go tworzą nowymi offtopami.

Co do "głupich pytań" niestety większość woli pójść na łatwizne, a szkoda.
Może temat o najczęściej zadawanych pytaniach poprawił by tą sytuacje. (coś ala faq).
_
pozdro.
Profile CardPM
+Quote Post
Ketrab
post 22.06.2007 - 16:03
Post #15

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 496

CYTAT(emjotes @ 22.06.2007 - 12:23) *
A może niektórzy powinni zastanowić się nad zaczeniem słowa "Hyde park"?.
Zresztą, ten kto chce skorzysta z zaproszenia a reszta jeśli nie ma na to ochoty może je zignorować.

Gość wychodzi z inicjatywą, proponuje krok ku rozszerzeniu naszej społeczności ale niektórzy zamiast
wyjść z własną inicjatywą czy (jak sami przekonują o małej ilości artykułów.) napisać jakiś artykuł/text wolą zbesztać drugiego za jego dobre chęci.
Ręce opadają.

A Ci, którzy najgłośniej krzyczą o braku porządku na forum, sami go tworzą nowymi offtopami.

Co do "głupich pytań" niestety większość woli pójść na łatwizne, a szkoda.
Może temat o najczęściej zadawanych pytaniach poprawił by tą sytuacje. (coś ala faq).
_
pozdro.

Gadanie ,gadanie w kółko to samo ,jeżeli jesteś taki chętny to dlaczego sam nie wyjdziesz z jak ty to powiedziałeś inicjatywą i nie napiszesz nowego artykułu? Swoim pisaniem sam tworzysz nowy off topic tak samo jak ja teraz, potem mi odpiszesz i będą już 3 offtopici
w jednym temacie (choć być może nieświadomie) Coś czuję że zaczyna robić się tu niemiło.Jak masz komuś coś do zarzucenia
to mów konkretnie a nie tłumacz się słowem "oni" np >Ketrab to ch*j bo dużo gada a gówno robi
p.s
Temat został przeniesiony z głównego Forum wiec jak widzisz jego podłoże nie widziało światła dziennego
w odłamie tego forum zwanego HYDE PARK
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic