Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Przejście Do Oobe?
stostostokrotka
post 25.09.2010 - 12:57
Post #1

Częsty Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
**
Nr użytkownika: 6623

Jakiś czas temu miałam dziwny sen, a mianowicie sniło mi się że idę pzez jakies mokradła, była tam też dziewczyna która miała mnie doprowadzić do domu ale niemogła mnie zobaczyć (musiałam ją śledzić). ?I gdy tak szłam za nią chowając się po krzakach nagle coś zaczeło ciągnąćć mnie w góre. Im wyzej się unosiłam tym bardziej obraz stawał się zamazany aż wkońcu widziałam tylko ciemność, a moje ciało jakby przestało istniec i wtedy poczłam jakbym o coś udezyła (takie lekkie pukniecie) jakby jakas niewidzialna sciana znalazła się na mojej drodze ku gorze. Niestety nie wim co stało by się dalej bo kiedy zachaczyłam o "sciane" obudziłam sie
I tu pojawia się moje pytanie: jak myślicie czy byłam blisko osiagniecia oobe?
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 4)
Militar
post 01.10.2010 - 17:22
Post #2

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 83

To chyba zależy od tego, jak blisko byłaś samoświadomości, że śnisz. Jeśli w tym śnie się pojawiały jakieś przebłyski że to iluzja i fikcja to mogłaś być bardzo blisko LD.
Profile CardPM
+Quote Post
tom
post 01.10.2010 - 20:36
Post #3

Dusza Towarzystwa
Grupa: Moderator
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 1435

czy byłam blisko osiagniecia oobe?

o zaiste niewiasto, wartościowszym pytaniem będzie "czy jesteś Teraz, tutaj?" ... magia tego przesłania ujawnia sie w fakcie... że sen nastepuje nie gdzie indziej jak w chwili obecnej. Bądź świadoma tego ;)

ALoha

Temat do pytań wszelakich jest. MAŁO TEGO! już nawet odpowiedzi na 90% zadawanych tutaj pytań zostały udzielone :D a zabawa w szukanie wyćwiczy waszą cierpliwość, która jest przydatna w dążeniu do osiągania odmiennych stanów świadomości ;)
Profile CardPM
+Quote Post
damcik1995
post 02.10.2010 - 21:31
Post #4

Przyjaciel Rodziny
Nr użytkownika: 8142

PS. skoro byłaś blisko LD to dobrze, jak już osiągniesz LD to przejście do OOBE będzie bardzo łatwe, wystarczy podobno o tym tylko pomyśleć.
Profile CardPM
+Quote Post
Luciusz
post 02.10.2010 - 21:51
Post #5

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 6460

ale ty jestes bystry
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page