|
|
26.10.2010 - 15:22
|
|
|
Przechodzień Grupa: Podróżnicy |
Witam miałem dziś w nocy bardzo dziwne przeżycie i gdzieś przeczytałem że podobne objawy występują właśnie przed Obee...
Mianowicie około godziny 3 nad ranem obudziłem się z nieznanych mi przyczyn. Więc z przyjemnością z powrotem zamknąłem oczy i chciałem zasnąć leżało się bardzo przyjemnie, miałem zamknięte oczy i jakoś tak wyszło że akurat o niczym nie myślałem... leżałem na lewym boku. Aż tu nagle dokładnie w prawym uchu słyszę potwornie głośny gwizd, pisk... mięśnie mi się napięły oraz zaczęły drgać. Próbowałem otworzyć oczy żeby zobaczyć co się dzieje ale nic z tego. Mogłem poruszać tylko palcami u dłoni i stóp nie mogłem nic powiedzieć. Pomyślałem sobie tylko ,,Boże niech to się skończy". Dziwne to było ponieważ nie kierował mną strach (nie bałem się tego co się dzieje). I po około 10 sekundach od pomyślenia tego zdania wszystko ustąpiło. Natomiast bardzo mnie bolał bębenek (prawdopodobnie, lekarzem nie jestem). Dopiero dziś około godziny 10 rano ból ustąpił. I teraz nie wiem czy przez przypadek wchodziłem w stan Obee czy może było to coś innego. Jakąkolwiek chorobę mózgu można wykluczyć ponieważ miałem robione bardzo szczegółowe badania. Tylko częstotliwość płatu czołowego miałem za wysoką lub za niską... nie pamiętam dokładnie ale lekarz mówił że mam się tym nie przejmować. Pierwszy raz takie coś mi się zdarzyło.. Dziękuję wszystkim wytrwałym za przeczytanie moich wypocin... mam nadzieję że chociaż czytało się je przyjemnie :) Jeśli to było Obee to co dalej robić aby z tego ciała wyjść ?? Pewnie po pierwsze odrzucić myśl "niech to się skończy" zgadza się?? |
|
|
|
![]() |
26.10.2010 - 16:21
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Pierwszy atak paralizu z zaskoczenia, trudna sprawa do opanowania bo faktycznie czlowiek czuje sie NIEPRZYJEMNIE dziwnie.
Rzadkosc widzisz, przypadek zwykly ze Cie to chorobsko napotkalo, no ale co zrobisz. Stalo sie, jestes chory, twoje lekarstwo teraz to przerobic kuracje zjawiska OOBE, zaprogramowana na koszt fundacji wiki...... itp. Potem kolejnym etapem choroby, bedzie atak napalenia na powtorzenie ataku, uwazaj, moze niezle popieprzyc w glowie, wiec wez gleboki oddech i odczekaj z tym, daj sobie pare dni przerwy nie myslac o niczym, no albo o czym tam chcesz. Ale zeby choroba sie nie rozwijala, powyczyszcaj sie medytacja w trakcie dnia. Ciut ciut, pare minut, a korona ci nie spadnie. Po czym wroc silna stopa z wyciszona glowa i uderz w samo sedno, z determinacji dawką z miesnia pudziana i wal sie na noc metodami poznanymi w etapie I. Efektem bedzie dlugo trwajace wyleczenie, ze juz nigdy to nie powroci, albo cie odpowiednio do tego przygotuje, bo trzeba do tego dojrzec- zycie dlugie. Innym ubokiem bedzie rozprostowanie skrzydel i otwarcie oczu, albo jeszcze innym ze popadniesz w nalog. Tak czy siak narodzisz sie na nowo, jak co dnia, moze tu, moze tam. LECZ SIE CHLOPIE. |
|
|
|
26.10.2010 - 17:15
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
A po polsku?
|
|
|
|
26.10.2010 - 20:35
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Pomijam, że nie zrozumiałeś Jaskula, bo faktycznie pisał trochę... jak w czasie weny, natchnienia.
Pomijam, że nie poczytałeś forum. Pomijam, że książki Monroe'a to jednak powinien być podstawowy elementarz. Pomijam, że 'wypociny' jakie napisałeś nie były długie. Pomijam, że założyłeś nowy temat, choć istnieje już jeden do zadawania w nim pytań tego typu. Pomijam, że odpowiedź Maniaka o Rosji były nieco bez sensu... Teraz po pominięciu tych wszystkich punktów, nie został mi już żaden, ale i to pomijam. |
|
|
|
26.10.2010 - 22:23
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Zwięzła, szybka odpowiedź:
Najprawdopodobniej doznałeś paraliżu sennego (ciało spało, ale byłeś świadomy) i dlatego nie mogłeś się poruszyć. Miałeś idealną szanse na wyjście z ciała, więc gdybyś wiedział coś o OOBE to może by coś z tego wynikło ciekawszego. Co do ucha to polecam zmienić poduszkę- powinno pomóc. Jak nie to, to już sam nie wiem : C + Poczytaj chłopie, a nie zakładaj od razu nowy temat !!! @Bernard- A oprócz pomijania chcesz jeszcze coś dodać -_- ? |
|
|
|
26.10.2010 - 23:26
|
|
|
Ta, trzeba pomijac tematy bo leca smieciem boom boom do kosza, gdzie gnija na
systemie i gniota pamiec, taka budowla az powstaje, potem wybucha i robia nam matrixa. Nie no, szanujmy pamiec. RE#5 Wlasnie dla mnie jest to płeta. |
|
|
|
27.10.2010 - 09:03
|
|
|
Przechodzień Grupa: Podróżnicy |
Dziękuje wam wszystkim za odpowiedzi i zarazem przepraszam że niepotrzebnie zaśmieciłem forum swoim tematem.
|
|
|
|
27.10.2010 - 21:43
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Nie zaśmieciłeś...system komputerowy to żadna pamięć i wystarczy jeden większy wybuch na słońcu, aby fala magnetyczna, która już nie raz dotarła do Ziemi zniszczyła cały ten twardodyskowy przestarzały magnetyczny zapis...starożytni nie zapisywali swoich danych np. na kamieniach dlatego, że byli prymitywni tylko dlatego aby ten zapis mógł przetrwać tysiące lat (pieczęcie cylindryczne).
http://pl.wikipedia.org/wiki/Piecz%C4%99%C4%87_cylindryczna |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |