Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Deja Vu
Splike
post 30.06.2007 - 17:38
Post #1

Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
*
Nr użytkownika: 1385

Często doświadczam czegoś w rodzaju Deja vu... tzn. mam wrażenie jakbym już kiedyś widział daną scenkę która właśnie sie rozgrywa i bardzo często potrafie wtedy bezbłędnie przewidziec co sie stanie w najbliższym czasie ... jaka piosenka zaraz będzie w radio kto i co zaraz coś powie itp ... niewiele osób wie o tej "zdolności" ale jak mi sie to zdarza przy nich i im to pokazuje to są nieźle zmieszani ... Wie może ktoś coś więcej na temat tego typu zjawisk ? Da sie to może w jakiś sposób rozwinąć ?
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 4)
Kronopio
post 01.07.2007 - 14:38
Post #2

zdrogi.blogspot.com
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 444

Oj ja tak mam bardzo często. To takie wyprzedzanie myśli w czasie...
Oprócz tego zdarza mi sie w głębokim zamysleniu wpływać na zachowania innych. np rozkojarzyć mówcę co powoduję pomyłkę - najczęściej u księży w kościele(: etc. ale o tym szerzej pisze Zbyszek. Znajdz posty tego urzytkownika i poczytaj.
Profile CardPM
+Quote Post
D3vil
post 24.07.2007 - 12:33
Post #3

Przechodzień

Nr użytkownika: 1591

ja niekiedy tez tak mam tzn. robie cos, gadam z kims, chocby pisze na gg i mam wrazenie ze kiedys juz tak robilem (lecz naprawde nie) wiec nie wiem co o tym myslec??
Profile CardPM
+Quote Post
Janekk
post 24.07.2007 - 12:41
Post #4

Częsty Gość Rodziny
**
Nr użytkownika: 1441

Czas to tylko iluzja. Wszystko dzieje się TERAZ i NARAZ.
Profile CardPM
+Quote Post
bobek_balinek
post 24.07.2007 - 13:01
Post #5

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 1039

Heh, też tak mam.. ale.. to tylko migotki.. szybkie... Zdaje mi się, że to juz było.
Co mam dodatkowego.. to czasem, kiedy jestem skupiony na danej myśli, nie czynności to mam wrażenie tak jakby wszystko w koło zwolniło... Dzieje sie tak przez jakąś chwile.. tak jakbym zaczął myślec 3 razy szybciej niż czas pędzi... o,0

Jamekk - wg. mnie jest tylko TU i TERAZ i to chwila by wiedze z przeszłosci wykorzystać.. doświadczyć i zmienić przyszłość, tak by sie przybliżyć do swych celów/marzeń itd. :)
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic