Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty

Reply to this topicStart new topic
> Z: Zlot Majowy Top-u I Wszystkich Innych For, Z tematu o ID: 5821
Mano
post 24.02.2011 - 00:08
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 2921

a ja proponuje jako ktos neutralny, zeby do akcji wkroczyla Warmi i pokasowala wszystkie posty nie zwiazane z tematem.
Ugadujecie sie na wspolne spotkanie, a miedzy wierszami se jedziecie. Nie dosc, ze Purple kiedys przez to trafi szlak, bo forum platne to i kultura jakas by byla wymagana, to zamiast gadac o zlocie to nawalacie o waszych problemach, kto kogo lubi i tym podobne.

Nie, zebym nie lubil jak sie ktos kloci w necie (bo lubie czytac takie rzeczy bo mnie to bawi), ale do chu*a to moze sobie stworzcie taki temat, co? Tam sobie wszyscy bedziecie bluzgac na siebie. Ja nie jestem jakis zajebisty i tez czesto odpowiadam tym samym poziomem na atak, ale do kur*y nedzy na takim forum? Tutaj powinno sie dawac przyklad tolerowania wszystkich pogladow, akceptowania kazdego jakim jest, a juz na pewno nie obrazania sie na wzajem.

Mam wrazenie, ze 'obemaniacy' (to pojecie i tak stracilo na wartosci dawno temu) juz zapomnieli o wartosciach jakie powinni przedstawiac, a teraz kazdy sie wychwala jakby byl najlepszym bozkiem swiata.

nie wiem po co to napisalem, pewnie ja tez nowy offtop zrobilem, ale darujcie sobie juz wszyscy i gadajcie na temat.

bany sie posypio 8s
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic