|
Faktycznie ostatnio dużo piszę. Ale to też dlatego, że przez tyle czasu siedziałam cicho, jak to mówią w szufladzie, i nie miałam możliwości skonfrontować z innymi swoich doświadczeń. Dlatego tak się cieszę, że tu dyskusja na temat i wymiana w pełni.
Czy zwracam prowadzenie WJ? Jakby to powiedzieć.... bo i tak i nie.... raczej współpraca. Część wydarza się z mojej inicjatywy, część dostaję gotowe. Teraz jest tak, że wychodzę i zaraz po wyjściu mówię głośno, czego chciałabym doświadczyć, a WJ zapewnia warunki. Ale są to rzeczy ogólne - np. odzyskanie, chcę przeprowadzić kogoś zmarłego i za chwilę widzę światełko na które się kieruję i mamy odzyskanie:)
Wcześniej było inaczej i WJ i NP przejmowało/li inicjatywę - były to bardzo intensywne i ciekawe doświadczenia, lekcje, testy, trudne sytuacje, lekcje odzwyczajania się od reakcji, przekonań ziemskich. Drobne jazdy po przeszłych wcieleniach, lekcje przy wcielaniu się w różne role... Ukończyłam jakiś tam stopień 3 i totalnie przestali, zostawili mnie sobie. Teraz mamy tak jak pisałam wcześniej, już nigdzie sami mnie nie ciągną, ostatni test to był wyjątkowy, bo na odzyskiwacza, czy dam radę przy normalnej świadomości i w warunkach z OBE.
Obecnie nie eksperymentowałam jeszcze ze zwracaniem fazy do siebie w sposób jaki tu piszecie. Ale eksperymentowałam za to ze zwracaniem fazy do źródła świadomości, do WJ i to były najlepsze doświadczenia mojego życia, kluczowe, na całe życie je zapamiętam. Ale takie zwracanie fazy do serca też musi być mocne!!! Kiedyś mnie dopadły mocne energie miłości to mi rozerwało ciała niefizyczne i tym najlżejszym leciałam do góry prosto do wielkiej białej połączonej świadomości. NP mieli trochę roboty, żeby mnie zawrócić i potem pozbierać do kupy, połączyć z niższymi ciałami:). Niestety dla moich NP jestem totalna brawurka i praktycznie nie mam lęków poza ciałem, więc pakuję się wszędzie, gdzie wydaje mi się, że coś fajnego znajdę. Kilka razy zostałam wyrzucona z różnych miejsc jak psiak :). Hahahaha spróbujcie w OBE wrzucić z zaskoczenia ident-cel swojego NP, zobaczcie jakie jaja wyjdą!!!:):):))
|