oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Totalna Inwigilacja
Kazik
post 08.05.2011 - 18:09
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

załączam link do poczytania. kazdy sam sobie wyrobi zdanie na ten temat.
http://www.eioba.pl/a/3398/indect-totalna-...m#ixzz1Hd7Suy5Y
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 10)
Zielarz Gajowy
post 08.05.2011 - 18:48
Post #2

Dupa Towarzystwa

Nie mam w zwyczaju przejmować się pierdołami a zwłaszcza tym na co nie mam wpływu. Kilka dni temu spadł śnieg i w połączeniu z przymrozkami sprawił, że zalążki winogrona, którego w tym roku zapowiadało się naprawdę dużo uschły i nie będzie wina!

Na pogodę też nie mam wpływu zatem taka strata też mnie nie zasmuciła, gdyż w chwili obecnej pracują dwa baniaczki z mniszka lekarskiego (mlecza). Ponoć wino to zaskakuje smakiem. Przekonam się niedługo:)

+Quote Post
FerdekKiepski
post 08.05.2011 - 19:59
Post #3

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Co Pan zrobisz? trudno sie mówi, a przez internet sie nie da sprzeciwić. 5mld ludzi nagle nie wyjdzie na ulice i sie nie sprzeciwi, nie zrezygnuje z tych rzeczy które mamy aby nas odciągały od rzeczywystosci. Taki był plan i ten plan się im powiódł teraz tylko idzie im coraz lepiej juz w tej chwili mogli by wszystko zamknąć, a my nie mielibyśmy nic do gadania, ale co tam... :) złudna rzeczywistośc

+Quote Post
Kazik
post 08.05.2011 - 22:11
Post #4

Dusza Towarzystwa

"Nie mam wpływu, więc po co sobie zawracac głowę...", "nic mnie to nie obchodzi", "nic z tym się nie da zrobić", "taki jest plan...", "nie przejmuję się pierdołami...", "najlepiej napić sie wina i zapomnieć..."
Moje gratulacje, panowie! :-D
Wklejając tę wiadomość nie chodziło mi o rozpoczęcie rewolucji, palenie siedzib rządów, walkę z wszechwładną Elitą. Tylko o zwrócenie uwagi paru osobom, że jest ktoś, kto nami steruje, i działa niekoniecznie dla naszego dobra.
Więc Ci "powtarzacze" (D.Icke) niech wezmą niebieską pigułkę i, śpiąc dalej, pozostaną w błogiej nieświadomości wydarzeń. Czerwoną pigułkę wezmą zaś Ci, co wierzą w możliwość wyrwania się z odgórnie zaplanowanego losu.

+Quote Post
Aleister Crowley
post 09.05.2011 - 01:32
Post #5

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Dobrze powiedziane ;).

+Quote Post
masa
post 09.05.2011 - 02:07
Post #6

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Kazik bez urazy poczuł nie wie jak wrocić :P Psy tak mają:P

Edit: Dobra, dobra mówiłem o sobie...Eee znaczy o tym co gości we mnie Eee o tym co czulem w nadym momęcie i ... Mysle i nic<<<-od Shizmo:) Dupa a nie obemaniacy:P

Edit: Jeśli kogoś boli proszę się przefazować nie patrząc ile w tym goryczy sen usypia i zabiera ale tym co mieli na innych działa regeneracyjne

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 09.05.2011 - 05:26
Post #7

Dupa Towarzystwa

Kazik a zdajesz sobie sprawę z tego jak UMYSŁ ludźmi steruje? Umysł używa ludzi a to ludzie powinni używać umysłu. Nie ma co zaczynać od dupy strony jeżeli (uogólniam) nie radzimy sobie sami z sobą. Jak poradzisz sobie ze swoim umysłem to zajmowanie się tego typu "problemami" przestanie mieć znaczenie. Proste jak rogalik.

Dzisiaj będzie ładny dzień, znowu pojadę sobie na działkę, posiedzę na ławeczce, powyrywam chwasty i co? Mam przejmować się kamerkami?:) Wybacz, ale jeśli to brak świadomości to wolę być nieświadomy i cieszyć się teraźniejszością niż schizować kamerą ukrytą w karmniku na drzewie.

Powtarzam. To umysł przede wszystkim nami steruje a nie jakiś tam komputer.

+Quote Post
Zbyszek
post 09.05.2011 - 07:04
Post #8

cialka.net
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

Gdy koleś wlał szampon do fontanny we wrocku to go szybko złapali. Tak sie zastanawiałem jak flache spienić na rynku i się nie dać złapać. Szampona w dziurawej flaszce od mleka, ze niby sama spadła, wózek w reke dla zmyłkii a potem szybko do bramy,- przebrać się w kieckę i wyjść w peruce, dla niepoznaki. Jezeli zrobią telewizory z kamerkami tańsze, to ludzie pójdą na to.
Ratujmy się:(

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 09.05.2011 - 07:25
Post #9

Dupa Towarzystwa

Po to jest łono natury, aby na nim raczyć się przysmakami:) Tylko trzeba uważać na kamienie bo pod nimi też mogą być kamerki.

+Quote Post
Kazik
post 09.05.2011 - 08:40
Post #10

Dusza Towarzystwa

CYTAT(masa @ 09.05.2011 - 03:07) *
Kazik bez urazy poczuł nie wie jak wrocić :P Psy tak mają:P
Edit: Dobra, dobra mówiłem o sobie...Eee znaczy o tym co gości we mnie Eee o tym co czulem w nadym momęcie i ... Mysle i nic<<<-od Shizmo:) Dupa a nie obemaniacy:P

Edit: Jeśli kogoś boli proszę się przefazować nie patrząc ile w tym goryczy sen usypia i zabiera ale tym co mieli na innych działa regeneracyjne

Przyznam szczerze, że nie rozumiem twojej mowy...

CYTAT(Zielarz Gajowy @ 09.05.2011 - 06:26) *
Nie ma co zaczynać od dupy strony jeżeli (uogólniam) nie radzimy sobie sami z sobą. Jak poradzisz sobie ze swoim umysłem to zajmowanie się tego typu "problemami" przestanie mieć znaczenie. Proste jak rogalik.

Jasne! Niektórym winko na pewno w tym pomaga! Miłego działkowania!

+Quote Post
Spyro
post 09.05.2011 - 08:50
Post #11

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Artykuł to pic na wodę niepoparty absolutnie żadnymi faktami. Użyjcie swojej inteligencji zanim uwierzycie w jakiekolwiek brednie wypisane przez pierwszego lepszego uchodźca z domu wariatów o zaostrzonym rygorze.
Zamykam

+Quote Post

Closed TopicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park