Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 2999
witam dawno mnie tu nie bylo ostatnio ponad rok albo dluzej juz nie pamietam to ze nie pisalem nie znaczy ze olalem oobe nauczylem ossie duzo ciekawych rzeczy oobe praktykuje codziennie od 3 lat i duzy procent prob konczy sie powodzeniem
chcialbym dac wam kilka rad odnosnie oobe.
Nigdzie o tym nie czytalem to sa tylko i wylacznie moje osiagniecia.
Po pierwsze lezenie z wyprostowanymi rekoma i nogami konczy sie najczesciej porazka. Powiem tak wykorzystalem oobe to zglebiania wiedzy nie o dobie tylko o siwecie dowiedzialem sie tam wiecej niz niejeden moglby sobie wyobrazic ale mowic o tym nie moge na prosbe mojego MJT
Chcialbym wa przekazac cos czego mnie nauczyl
Po piewrwsze lezenie z prostymi nogami i rekoma najcciej powoduje porazke z moich doswiaqdczen wynika ze rece powinny byc skrzyzowane na klatce piersiowej tak samo nogi jedna na druga po 2 gfalki oczne nalezy skierowac na skos do gory lewe oko w lewa strone do gory prawe oko w prawa do gory moze byc ciezko na poczatku ale sie da po 3 glowa powinna byc na polnocy bo wibracje to wibracje naszej aury (pola elektromagnetycznego ciala) po 4 przed seansem oobe poswiczyc oddech karcediusza(w necie jest o tym duzo to oddech wedlog zlotej proporcji) po 5po zkonczonym oddechu przyspieszyc oddech bo to dostraja nasze serce i predkosc przeplywu krwi do pola magnetycznego ziemi. (jesli masz male dziecko oddychaj razem z nim)
|To tyle z mojej strony teraz kazdemu powinno wyjsc Pozdrawiam:) wiecej nie powiem bo nie mgoem:)
Dusza Towarzystwa
Grupa: Moderator
Nr użytkownika: 2685
Wybaczcie najmocniej, miałam nie moderować, no ale na taki temat po prostu już nie wytrzymałam. Ląduje on do kosza ponieważ: - wszystko co w nim zawarte jest opisane w chaotyczny sposób - brak szczegółów - poza tym szczesio "techniki" które opisałeś są już na tym forum i to bardzo ładnie i czytelnie opisane