Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Maszyna Do Wywoływania Oobe, Znalezione na pewnym forum
PanBuch
post 03.06.2011 - 15:26
Post #1

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 8353

http://www.shaktitechnology.com/

Co myślicie na ten temat ?
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 5)
lordini
post 03.06.2011 - 16:26
Post #2

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 7915

podłanczamy się do matrixa
Profile CardPM
+Quote Post
Gattsu89
post 03.06.2011 - 18:04
Post #3

Znajomy Rodziny
Nr użytkownika: 8441

Tracimy całą satysfakcję z osiągniętego efektu, bo nie my tego dokonaliśmy tylko maszyna, która niekoniecznie musi działać. Koszta takiego ustrojstwa muszą być ogromne i nie wiadomo czy nie prowadzi to do jakichś defektów, efektów ubocznych. Będziesz chciał wyjść, nie będziesz miał prądu i jesteś udupiony. Bez sensu jak dla mnie;)
Profile CardPM
+Quote Post
Mano
post 03.06.2011 - 18:39
Post #4

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 2921

Nie wiem co to za maszynka, bo sie nie wglebiam, ale nie pisz Gattsu za wszystkich uzywajac slowa "tracimy".
Jesli z poczatku ci szlo, po paru latach zaczelo wychodzic gowno, to taki wynalazek jest jak z bicza strzelil.

"Będziesz chciał wyjść, nie będziesz miał prądu i jesteś udupiony. Bez sensu jak dla mnie;) "
Nie wiem o co tu chodzi, ale w dzisiejszych czasach wydaje mi sie, ze prad jest na porzadku dziennym to raz. Dwa nawet jesli nie bedzie go w jakas noc, to co z tego, a trzy jak pare razy wyjdziesz przez taki wynalazek, to wzrosnie szansa na spontaniczne wyjscie.
Nie wiem dlaczego zawsze znajdzie sie ktos negujacy takie urzadzenie piszac jaki to jestem zajebisty i lepszy od drugiego bo wyszedlem sam i bez pomocy. Pamietaj ze kazdy jest wolnym czlowiekiem (pomijajac system) i dokonuje wlasnych wyborow. Na tym polega zycie.
Profile CardPM
+Quote Post
Gattsu89
post 03.06.2011 - 18:48
Post #5

Znajomy Rodziny
Nr użytkownika: 8441

Nie mówię tu, że jestem zajebisty i w ogóle naj :) Świadomie udało mi się jeden raz w życiu wyjść, cały czas nad tym pracuję. Mano, wybacz wyrażenie "tracimy" ;) Może też nie do końca przemyślałem swoją wypowiedź. Poza tym ja nikomu tego nie zabraniam, niech przecież każdy robi co mu się podoba. Pewnie jakby była okazja to sam bym z tego skorzystał, aby przekonać się czy naprawdę działa:) Wszystko jest dla ludzi, ale w odpowiednich ilościach, prawda?
Profile CardPM
+Quote Post
PanBuch
post 04.06.2011 - 02:54
Post #6

Członek Rodziny
Nr użytkownika: 8353

Jakby działało to bym korzystał z tego w każdych ilościciach :)). Szkoda że nie ma gdzieś jakiegos w miarę prostegi schematu jak zbudować takie cudo.
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic