Przyjaciel Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 8004
Witam serdecznie wszystkich OOBE-wiczów. Kto będzie w tym roku na Woodstocku? Może jakieś spotkanie przy piwku i pogadanie oraz wymiana doświadczeń? :)
Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 7649
CYTAT(Traktorzysta1300 @ 30.06.2011 - 12:24)
Ja tam sie zatrudnie jako ochroniarz ;-)
Prędzej jako ochraniacz, bo ochroniarzy mało kto zatrudnia na takie impry. No chyba ze po znajomości :P A tak wogóle to chetnie bym się zjawił ale pewnie będę w robocie:/
Znajomy Rodziny
Nr użytkownika: 8403
Ja będę obowiązkowo! Swoją drogą, to jest świetne miejsce na oobe-spotkanie, sprawy organizacyjne i noclegi mamy z głowy. Tylko wolne trzeba sobie załatwić.. ale dla chcącego nic trudnego, prawda? ;)
Przyjaciel Rodziny
Dokładnie. Zresztą na taki melanż warto wziąźć urlop itd. za wszelką cenę :D Także piszcie pod tematem, jak będzie trochę osób zorganizuję jakieś spotkanie :)
Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 8465
jak nie chcesz jechac to wystarczyło sie po prostu nie udzielać , ale musiałeś walnąć jakis głupi komentarz. cos masz chyba problemy z ego , nie wiem po w związku z tym kreujesz się na takiego rozwiniętego duchowo.
Przyjaciel Rodziny
Też właśnie przymierzam się jechać tym Woodstockowym autobusem z Warszawy. Jakbyś mógł to opisz atmosferę w tym autobusie, jaki to rodzaj autobusu, ile się jedzie i jaka jest atmosfera bo tym autobusem jeszcze nigdy nie jechałem.
Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 8465
już są 4. Biorę jeszcze znajomego , który jest w temacie to pięć. Na spikerii jest jeszcze jedna osoba chętna to 6. Osoba ta jedzie z zespołem który będzie grał na małej scenie , ludzie z zespołu są podobno w temacie