Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 8456
(wiem że się nie zgodzicie ale warto spróbować) Można byłoby zrobić jakieś OBEspotkanie w Jaśle (woj Podkarpackie) Zalety + Ciche i spokojne miasto + Blisko jest las Gorajowicki gdzie można zrobić biwak + Jest dużo ciekawych zabytków :) + Jest blisko do gór Tatr Tu macie więcej o tym mieście Zobaczycie na pewno wam się tam spodoba A więc...
Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 8310
jeśli Jasło , to raczej bliżej w Bieszczadki:). Beskid niski jest na na miejscu! Można by zamówić domki na Foluszu (to już park) , albo w Krempnej. Jest też zalew Klimkówka. Ogólnie okolice są zajefajne. A samo Jasło , jak to miasto.
Dusza Towarzystwa
CYTAT(makyo @ 03.08.2011 - 07:31)
jeśli Jasło , to raczej bliżej w Bieszczadki:). Beskid niski jest na na miejscu! Można by zamówić domki na Foluszu (to już park) , albo w Krempnej. Jest też zalew Klimkówka. Ogólnie okolice są zajefajne. A samo Jasło , jak to miasto.
folusz leży przy wejściu do Magurskiego parku. cudnie tam jest! Beskid Niski to piękne miejsce i nie ma w nim tabunów turystów:) A samo Jasło, jak to miasto. Nic specjalnego. To też zależy czego kto potrzebuje :)
folusz leży przy wejściu do Magurskiego parku. cudnie tam jest! Beskid Niski to piękne miejsce i nie ma w nim tabunów turystów:) A samo Jasło, jak to miasto. Nic specjalnego. To też zależy czego kto potrzebuje :)
Dusza Towarzystwa
CYTAT(makyo @ 03.08.2011 - 21:49)
ja tylko mówię, że jest fajnie:)
Sorry że odkopuje temat z poprzedniego roku ale pomysł makyo wydał mi się całkiem dobry :) Góry, dużo świeżego powietrza i ten niepowtarzalny klimat...