|
|
07.07.2007 - 17:07
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Witam wszystkich. na tym forum jestem nowy. Mam juz za soną około 8-10 wyjść. OOBE przychodzi mi łatwo metodą 4+1. Nie pamiętam kiedy mi przy tej metodzie nie wyszło :P/ . Mam tylko ogromny problem z dostrajaniem. Moje OOBE są bardzo płytkie i czasami pamiętam je szczątkowo. Chce mieć taką świadomość jak w świecie fizycznym a moja w OOBE bardziej przypopomina sen. Może to dlatego że jestem poczatujacy i z czasem wszystko się unormuje, niewiem. Gdy w oobe zaczynam mysleć o świecie fiz tak jak jest to w poradach na tej stornie czuje że zaraz ściąga mnie do ciała :/ . proszę o pomoc, a Pana Darka Sugiera zachecam żeby zamieścił lekcję dostrajania na swojej stronie.
PS. Czy jak wychodzicie z ciała to obraz wam przez chwilę miga. Tzn. przeplata się ciemność z oczu fiz z obrazem oczu astralnych i powstaje takie miganie. Miganie zaraz znika jak całkowice uwolnie się od ciała. |
|
|
|
![]() |
07.07.2007 - 18:57
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Po pierwsze: afirmacja w realu , świadomość w realu.
Po drugie: Po drugiej stronie ciężko jest sobie przypomnieć o zadaniach jakie miałeś zamiar wykonać , wiec im częściej powtarzasz sobie Afirmacje tym łatwiej otworzysz folder w którym znajduję się "Pamięć z CF" , Po trzecie :Aby zgrać się z drugim światem musisz użyć jak najwięcej zmysłów astralnych , jedz ,pij, wąchaj gryź co popadnie , podotykaj przedmioty. Po czwarte : "ŚWIADOMOŚĆ"> świadomość świata fizycznego w POZA , Świadomość świata astralnego w ciele p.s Ćwicz mi to pomaga . Skądś znam twój nick ,tylko z którego forum ? |
|
|
|
07.07.2007 - 19:01
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
pewnie z astraldynamics.pl , może z czatu na onecie. :) dzięki za info
PS Mógłbyś podać przykłady takich afirmacji ? Z góry dzięki |
|
|
|
07.07.2007 - 19:23
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Swiadomość w ciele >świadomość w poza . Umiejętność skupienia uwagi w ciele > skupienie uwagi w poza.
ŚF i astral są to dwa jakby równoległe światy(przy czym podświadomy umysł nie ma granic) , wiec jedno oddziałuje na drugie , narysuj sobie kropkę na ręce i za każdym razem gdy ją zobaczysz , rób test rzeczywistości , staraj się od pory zobaczenia kropki stać się świadomy swoich poczynań , powtarzaj afirmacje "gdy następnym razem wyjdę z ciała , zacznę się do niego dostrajać" a po drugiej stronie rób jak ci napisałem wyżej ,twoje "wmówienie" powinno być pewne, bo inaczej bedzie to jak grochem o ścianę czyli dupa zbita (: pozdrawiam |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |