Wielki Brat Patrzy! |
|
|
Deimond
|
06.09.2011 - 22:25
|
Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Nr użytkownika: 8460

|
Edit : Nadziałem się na teorię i dałem się porwać że to prawda . Więc z przymróżeniem oka proszę:) --------------------------------------------------------------------------------- Znalazłem coś interesującego a jednocześnie niepokojącego http://hotnews.pl/arttechnika-358.htmlco o tym myślicie? Takiej wielkości układy mogą być umieszczane dosłownie wszędzie - w każdym produkcie - ubraniach - butach i pewnie są - niekoniecznie za wiedzą użytkownika.
|
|
|
|
|
|
2 Stron
1 2 >
|
 |
Odpowiedzi
(1 - 20)
twistoid
|
07.09.2011 - 14:46
|
http://demotywatory.pl/762
Grupa: OOBE VIP

Nr użytkownika: 1525

|
Tak jak przy znakowaniu bydła czipy będą wszczepiane w dupe.
|
|
|
|
|
|
twistoid
|
07.09.2011 - 14:58
|
http://demotywatory.pl/762
Grupa: OOBE VIP

Nr użytkownika: 1525

|
Po 3 skąd ta pewność?
|
|
|
|
|
|
Gray
|
07.09.2011 - 16:29
|
Guests

|
dokładnie miałem o to samo zapytać się senseia ;P Opisujesz kolego jakieś teorie będące zlepkiem stworzonym przez populację :) Nie twierdzę czy one są prawdziwe czy nie, jednak piszesz o zombie, a sam przyjmujesz za pewnik różne fantazje :) Zmiany w 2012? Wiedza o tym co by się stało gdyby? Skąd masz te informacje?
|
|
|
|
|
|
Kezon
|
07.09.2011 - 16:45
|
Guests

|
Nie sądzę, aby to była prawda, zwykła teoria spiskowa.
|
|
|
|
|
|
makyo
|
07.09.2011 - 19:10
|
Dusza Towarzystwa

Nr użytkownika: 8310

|
Deimond, uważaj na informacje, które przetwarzasz. Teorie spiskowe to królicza nora bez dna. wychodzenie z matrixa jest bardzo bolesne. wszystko na co się potem patrzysz wygląda inaczej. Byłem tam i wiem, że ciężko potem wrócić do spokojnego ducha(i to też jest celowy zamęt). Strach, niepewność, obawa przed jutrem, przyszłością, wielkim bratem . To są narzędzia kontroli właśnie.
to ja też mam teorię:) NWO działa w myśl zasady "nie ważne co mówią, ważne, żeby mówili". Jednak w tym wypadku jest " nie ważne co myślą, ważne, żeby myśleli":) Ludzie myślą tworzą rzeczywistość (dosłownie tworzymy wszechświaty całe!!!) Teraz robi się tak: -najpierw planowanie co się chce osiągnąć -potem jak to osiągnąć -potem się to puszcza w naszą świadomość (nie jest ważne, czy informacja wypuszczana jest jako spekulacja, teoria spiskowa, czy "prawda" podana przez NASA:P )
-oprogramowanie trafia do naszej podświadomości i my robimy resztę:) tzn myślimy na ten temat
Powiedzmy, że istnieje kilka praw we wszechświecie : słynne prawo przyciągani i jemu podobne. Żeby coś zaistniało trzeba o tym myśleć:) i my to robimy.
Dlaczego i skąd w mediach te wszystkie filmy o 2012? :) że niby kalendarz majów coś tam... Widział ktoś z Was kalendarz majów? Ja nie! i nie wierzę w żadne końce świata. Nawet jeśli coś jest na rzeczy, to strach i nieustanna rozkmina (nasze myśli i świadomość) nadają temu tworowi ogromną energię!
Jeśli jakaś informacja Was załamuje i czujecie się z nią źle, to w nią nie wierzcie:) pomożecie tym całemu światu.
Teraz, żeby nie było, że jest źle to napiszę o teorii którą słyszałem ja:) "Źli kosmici" i NWO planowali przejęcie naszej ziemi i redukcję etatów:) Dobrzy kosmici i istoty, które się o nas troszczą pokrzyżowali im plany. Gulf of Aden ( miejsce gdzie somalijscy piraci napadają na statki:) ) to gwiezdne wrota przez które mieli wlecieć ci źli. Historyjka o piratach odstrasza ciekawskich. Wody te są patrolowane przez statki marynarek wojennych wszystkich ważniejszych państw świata! Wrota zostały zablokowane i źli się nie przedostaną! yupi!! Słońce to też gwiezdne wrota i portal kontrolowany przez tych dobrych. Ostatnio w mediach nasiliły się doniesienia o UFO. skąd takie informacje w mediach i po co? dezinformacja? przygotowywanie fałszywej inwazji kosmitów (z użyciem hologramowych projekcji na chmurach?) Ostatnie doniesienia mówią o tym , że źli spierdzielają z ziemi i że coraz więcej ludzi się budzi ze snu:) HUURA! I jeszcze jedna fajna historyjka:) -Harp jest oparty na pomyśle Tesli. Technologi ta bazuje na chemitrailach i falach elektromag. -na księżycu znajdują się bazy i broń wycelowana w nas (blokuje naszą świadomość i np zdolności do obe) -księżyc nie jest naturalnym satelitą (cały czas ustawia się jebany tylko jedna strona w naszym kiedunku: dziwne???) księżyc jest statkiem kosmicznym, który tu wisi od milionów lat. Jak jest pełnia to ludziom wyjątkowo odbija. dlaczego?:) - ponoć co jakiś czas grupa obenautów leci na księżyc i psuje tyle sprzętu ile tylko się da:) jak to jest możliwe? wszystko co istnieje w naszym 3 wymiarze, musi najpierw zaistnieć w wymiarze 4, 5itp:), rozpierdzielając coś w tych wymiarach, wpływamy na sprzeętw wymiarze 3.
czyli można się udać na księżyc, albo na Alaske do harpa i w 4 wymiarze np naszczać NWO na pulpity sterownicze i hardwer itd. aż iskry pójdą i dym! można też wyobrazić sobie, że ten sprzęt wygląda w 4 i 5 wymiarze jak bańka mydlana wziąć szpilke i zrobić "pyk":P
Tak tylko piszę. Nie załamujcie się! Jak wierzycie w te historie, to mentalnie możecie prowadzić niezłą dywersję:D
|
|
|
|
|
|
Deimond
|
07.09.2011 - 21:50
|
Dusza Towarzystwa

|
CYTAT(makyo @ 07.09.2011 - 20:10)  Deimond, uważaj na informacje, które przetwarzasz. Teorie spiskowe to królicza nora bez dna. wychodzenie z matrixa jest bardzo bolesne. wszystko na co się potem patrzysz wygląda inaczej. Byłem tam i wiem, że ciężko potem wrócić do spokojnego ducha(i to też jest celowy zamęt). Strach, niepewność, obawa przed jutrem, przyszłością, wielkim bratem . To są narzędzia kontroli właśnie.
to ja też mam teorię:) NWO działa w myśl zasady "nie ważne co mówią, ważne, żeby mówili". Jednak w tym wypadku jest " nie ważne co myślą, ważne, żeby myśleli":) Ludzie myślą tworzą rzeczywistość (dosłownie tworzymy wszechświaty całe!!!) Teraz robi się tak: -najpierw planowanie co się chce osiągnąć -potem jak to osiągnąć -potem się to puszcza w naszą świadomość (nie jest ważne, czy informacja wypuszczana jest jako spekulacja, teoria spiskowa, czy "prawda" podana przez NASA:P )
-oprogramowanie trafia do naszej podświadomości i my robimy resztę:) tzn myślimy na ten temat
Powiedzmy, że istnieje kilka praw we wszechświecie : słynne prawo przyciągani i jemu podobne. Żeby coś zaistniało trzeba o tym myśleć:) i my to robimy.
Dlaczego i skąd w mediach te wszystkie filmy o 2012? :) że niby kalendarz majów coś tam... Widział ktoś z Was kalendarz majów? Ja nie! i nie wierzę w żadne końce świata. Nawet jeśli coś jest na rzeczy, to strach i nieustanna rozkmina (nasze myśli i świadomość) nadają temu tworowi ogromną energię!
Jeśli jakaś informacja Was załamuje i czujecie się z nią źle, to w nią nie wierzcie:) pomożecie tym całemu światu.
Teraz, żeby nie było, że jest źle to napiszę o teorii którą słyszałem ja:) "Źli kosmici" i NWO planowali przejęcie naszej ziemi i redukcję etatów:) Dobrzy kosmici i istoty, które się o nas troszczą pokrzyżowali im plany. Gulf of Aden ( miejsce gdzie somalijscy piraci napadają na statki:) ) to gwiezdne wrota przez które mieli wlecieć ci źli. Historyjka o piratach odstrasza ciekawskich. Wody te są patrolowane przez statki marynarek wojennych wszystkich ważniejszych państw świata! Wrota zostały zablokowane i źli się nie przedostaną! yupi!! Słońce to też gwiezdne wrota i portal kontrolowany przez tych dobrych. Ostatnio w mediach nasiliły się doniesienia o UFO. skąd takie informacje w mediach i po co? dezinformacja? przygotowywanie fałszywej inwazji kosmitów (z użyciem hologramowych projekcji na chmurach?) Ostatnie doniesienia mówią o tym , że źli spierdzielają z ziemi i że coraz więcej ludzi się budzi ze snu:) HUURA! I jeszcze jedna fajna historyjka:) -Harp jest oparty na pomyśle Tesli. Technologi ta bazuje na chemitrailach i falach elektromag. -na księżycu znajdują się bazy i broń wycelowana w nas (blokuje naszą świadomość i np zdolności do obe) -księżyc nie jest naturalnym satelitą (cały czas ustawia się jebany tylko jedna strona w naszym kiedunku: dziwne???) księżyc jest statkiem kosmicznym, który tu wisi od milionów lat. Jak jest pełnia to ludziom wyjątkowo odbija. dlaczego?:) - ponoć co jakiś czas grupa obenautów leci na księżyc i psuje tyle sprzętu ile tylko się da:) jak to jest możliwe? wszystko co istnieje w naszym 3 wymiarze, musi najpierw zaistnieć w wymiarze 4, 5itp:), rozpierdzielając coś w tych wymiarach, wpływamy na sprzeętw wymiarze 3.
czyli można się udać na księżyc, albo na Alaske do harpa i w 4 wymiarze np naszczać NWO na pulpity sterownicze i hardwer itd. aż iskry pójdą i dym! można też wyobrazić sobie, że ten sprzęt wygląda w 4 i 5 wymiarze jak bańka mydlana wziąć szpilke i zrobić "pyk":P
Tak tylko piszę. Nie załamujcie się! Jak wierzycie w te historie, to mentalnie możecie prowadzić niezłą dywersję:D Makyo - zgadzam się z Tobą w całej rozciągłości. Poza jednym - nie wiem czego nie zrozumiałeś w moim poście - to jest na prawdę!!!!!1 Tu masz stronkę gdzie możesz sobie śledzić gdzie wędruje banknot który miałeś jak się zarejestrujesz : http://pl.eurobilltracker.com/A tu stronka produktu hitachi: http://www.hitachi.pl/ifg/Products/muchip.htmlPozdro.
|
|
|
|
|
|
Deimond
|
08.09.2011 - 00:21
|
Dusza Towarzystwa

|
CYTAT(Majster @ 08.09.2011 - 01:09)  Deimond, nawet nie wiesz jak się pogrążyłeś wklejając ten link. Radzę poczytać o tym do czego jest ta strona http://pl.eurobilltracker.com/ lol. Poza tym, w żadnym miejscu nigdzie nie znalazłem, żeby umieszczali jakiekolwiek cipy w banknotach, z wyjątkiem stron zrobionych przez fanów teorii spiskowych, może jestem ślepy. Zasięg tego czipu jest znikomy więc śledzić raczej ciężko, co innego to droga w obiegu od banku do banku, ale do takich rzeczy używają strony którą podałeś więc nie widzę problemu. Makyo popieram! No faktycznie - przejżałem pobieżnie - chodzi o śledzenie numerów seryjnych banknotów . No cóż pomyliłem się(nie pogrążyłem) - i sory za sianie zamentu. Co do rfid nie jestem jednak pewien - produkt hitachi istnieje i może być wykorzystywany.To że z kilku cm nie ma znaczenia - chodzi o skanowanie rfid w czytnikach zbliżeniowych i z tym nie ma najmniejszego problemu - można to robić oficjalnie - i śledzić. Ale cóż człowiek coś podchwyci - i później zaaferowany śle - już drugi raz się na tym łapię :/ Mimo to majster nie czuję się pogrążony ale lekko zmanipulowany :) Tak tylko przypadkiem trafiłem na tubie a propo chipów amerykańskich paszportach - ale to już na pewno fakt. W dupie tam - te całe anty NWO robi też niezłą wodę z mózgu - wpieprzają co popadnie - a później inni powtarzają na innych stronach. Ale jakby kto miał taki banknot (mam 50 euro ale jeszcze stare) to szpilką mógłby pomacać czy co tam nie ma na tej wysokości co w artykule. pozdro.
|
|
|
|
|
|
Deimond
|
08.09.2011 - 09:00
|
Dusza Towarzystwa

|
CYTAT(Zielarz Gajowy @ 08.09.2011 - 09:37)  ...i dlatego to wszystko się kręci bo jest niezła korba:) Mamy klasyczną kręcikorbę inaczej perpetuum mobile. Fajnie...Mi z perspektywy lasu ciekawie się obserwuje cały ten rozpiździel finansowo-technologiczny. Padnie kiedyś to wszystko i ludzie zaczną żyć inaczej i tak w kółko będziemy się bić na miecze i lasery, ale zawsze możemy wyciągnąć z życia tyle samo czyli wszystko i nic. A propo co napisałeś - gdyby pierdyknęło to mamy czy wyjścia albo http://www.youtube.com/watch?v=UTmwOK6wnKsalbo nauczyć się odżywiać praną albo po prostu zginąć. A do lasu to się w sobotę wybieram :)
|
|
|
|
|
|
makyo
|
08.09.2011 - 10:38
|
Dusza Towarzystwa

Nr użytkownika: 8310

|
Deimond, nie chodziło mi o to że to nie jest prawdą:) Może jest może nie. Wiele jest prawdą, ale jest tak nieprawdopodobna, że prawie nikt w to nie chce wierzyć. Może to i lepiej:) Chodzi o to, że takie informacje mogą cię zszokować, przestraszyć, a potem stajesz się nośnikiem i siejesz po innych. Jak domino. Warto wiedzieć, ale trzeba też wiedzieć jak przyjąć takie info i jak uświadamiać ludzi.
Wszyscy kiedyś umrzemy, więc dlaczego się bać końca świata? Większość z nas go na pewno nie dożyje:P Chociaż z drugiej strony, to ja bym chciał kiedyś zobaczyć takie zjawisko. I początek świata też bym chciał zobaczyć.
ps. co do możliwość szpiegowskich NWO, to nie dalej jak wczoraj podano w radiu, że kolesie zrobili zdjęcia odcisków butów kosmonautów na księżycu. Te które zostawili amerykańcy za "pierwszym" razem. Zwykła historyjka:) Pytanie1 czy faktycznie widzieli te odciski? pytanie 2 jeśli nie to po cholerę podawać ludziom takie info pytanie 3 jeśli tak i dysponują taka technologią, o której mówią głośno, to jaką dysponują technologią o której nie mówią?:P
czy w dobie nanotechnologii można zrobić takie chipy? :) czy mogą być we wszystkim? Pewnie mogą, może i są ale co to zmienia? ważny jest tylko nasz rozwój duchowo-świadomościowo- emocjonalny i nad tym pracujmy. To chyba jedyna broń:)
|
|
|
|
|
|

2 Stron
1 2 >
|
 |
|