Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Dlaczego Ja? Odcinek 101
Sensei Noni
post 03.10.2011 - 18:13
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 8457

Dlaczego mój post w sprawie kursu został usunięty? Przez kogo i ewentualnie w którym miejscu naruszył zasady tego portalu?

Chodzi o sam fakt że nie do końca był darmowy czy że ktoś inny w ogóle niż ekipa tego forum czyli Noble i jego koledzy prowadzi kurs konkrecyjny do tych które można tutaj znaleźć?

Komu zależy na tym by nie dzielić się Moim doświadczeniem w sprawie świadomego śnienia?

Ostatecznie nie poinformowanie Mnie o przyczynie usunięcia ani PW ani warn jak dla Mnie chamstwo.
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 5)
twistoid
post 03.10.2011 - 18:39
Post #2

http://demotywatory.pl/762
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 1525

Każdy kto prowadził na forum swoją prywatę powinien skontaktować się z administratorem czy ten wyraża zgodę, bo z jakiej przyczyny właściciel forum ma odpowiadać za czyny ludzi którzy chcą zarobić będąc na tym forum. Załóż sobie stronkę i tam ogłaszaj rewelacje.
Profile CardPM
+Quote Post
heksakosjoiheksekontaheksa
post 03.10.2011 - 19:03
Post #3

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 8565

wcześniej się zastanawiałem nad tym, a teraz wiem :)

życzę szczęścia :)
Profile CardPM
+Quote Post
Gray
post 03.10.2011 - 19:49
Post #4

Guests

Noble i jego koledzy są adminami tego forum, więc robią to co chcą :)
+Quote Post
twistoid
post 03.10.2011 - 20:10
Post #5

http://demotywatory.pl/762
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 1525

To już raczej nie kwestia konkurencji czy wygryzania z interesów, chodzi bardziej o odpowiedzialność, to jest trochę tak jakby ktoś wpadł na twój ogródek i zaczął prowadzić na nim swój własny stragan, gdzie np. wszystko byłoby oszukane.Wszystkie tego typu rzeczy powinny być w porozumieniu z administratorem. To nie pierwszy tego typu zamknięty temat i nie pierwsza osoba chcąca zrealizować swój interes przez potencjał ludzi tu przebywających.
Profile CardPM
+Quote Post
Sensei Noni
post 04.10.2011 - 12:53
Post #6

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 8457

Macie rację :) no cóż skontaktuje się11 listopada z administracją forum czy mogę umieścić tutaj pdf na pierwsze 30 dni treningu

kurs zmienił status na darmowy jeśli ktoś chce docenić to poprzez wpłatę po jego zakończeniu będzie taka możliwość.

Fakt mój błąd z tym nie pytaniem się odpowiedzialnych osób. Więc koniec odcinku kolejna sprawa rozwiązana :)
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic