Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Reptilianie Istoty Gady Potępione Przez Boga?
Sensei Noni
post 10.10.2011 - 09:03
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 8457

http://tvń24.pl/reptilianie.html

Swojego czasu bawiłem się w poszukiwania istot gadzich i tych wszystkich "obcych cywilizacji" o których wspomina nie jeden już astralny podróżnik czy inni ludzie poprzez channelingi.

Pod linkiem na samej górze jest dość dobry zbiór wiedzy na temat Reptilian.

Chciałbym znać wasze zdanie na ten temat po zapoznaniu się z wiedzą o nich. Może ktoś z Was ma bezpośrednie doświadczenie spotkania szaraków czy Reptilian?

jak wiadomo istoty gadzie żyją w wymiarze 4 gęstości czyli teoretycznie można przeniknąć do ich światów poprzez OBE lub wyjść z własnego Ospuo w LD i udać się na takie poszukiwania.

Oprócz poszukiwań w Astralu studiowałem historie i inne systemy wierzeń w których występują motywy przybyszy z kosmosu" albo wężowych braci.

Niestety muszę stwierdzić po tej całej wiedzy i doświadczeniach jakie zgromadziłem, że całkiem prawdopodobne jest ich istnienie oraz historia jaka Nas wspólnie łączy. (na naszej planecie zaczęło się za czasów Atlantydy choć niektóre źródła obwiniają Reptilian z gatunku węży o potomstwo z Ewą i krzyżowanie się z ludźmi przez co zostaliśmy ukarani wyrzuceniem z raju).

Można by powiedzieć że jakąś tam kultura Majów i Inków naćpała się grzybów zobaczyła statki kosmiczne i wychodzące z nich istoty ludzio gadów. Więc to musiała być globalna moda ponieważ w tym samym czasie istoty gadzie przyleciały na swoich statkach do Egiptu, starożytnej Kenii, Chin (tam mówią że to smoki z kosmosu:) ) oraz Europy. W Afryce istoty gadzie są znane również jako wężowi bracia i bardzo nie polubili się z mieszkańcami afryki używając ich jako niewolników do kopania złota. Pozatym źródła Afryki obwiniają Reptilian za upadek naszej świadomości i zdolności mózgu. Nie mówiąc o zmianach DNA do 2 helis.

Nie byli to sezonowi goście ponieważ te same cywilizacje podają że istoty gadzie ogłosiły się Bogami i zostały na ziemi by przejąc władze nad wybranym ludem przy okazji eksterminując całą resztę w okół.

Żydowski Bóg Jahwe to pewnie kosmita obstawiam że Reptilian podobny scenariusz do reszty ponieważ przejął władze ogłosił się Bogiem dał swojemu ludowi wybranemu zabawki w postaci Boskich artefaktów (np. arka noego) po czym kazał zabijać mieszkańców ziemi obiecanej by zrobić miejsce na swój lud żydów.

Kochający Bóg prawda :>

taka sama historia była np. u majów. Nagle Majowie dostali kosmiczne zabawki solidną wiedzę i rozwój cywilizacji. Dziwnym trafem ten sam okres ich wielkiego odrodzenia łączy się czasowo z składaniem ludzkich ofiar do Bogów Krodyli i i Bogów Węży.
Do dziś naukowcy zastanawiają się skąd majowie mieli taką wiedzę choćby w astronomii czyżby z kosmosu? Oczywiście dostali ją od swoich bogów Reptilian.

Istnieją teorie które obwiniają Reptilian za stworzenie globalnego systemu niewolnictwa w postaci banków i lichwy. Dzięki planowani New World Order ostatecznie zniewolą świat.

Sam Hitler kontaktował się z Aryjskimi Bogami (oczywiście to byli Szaraki i Reptilianie) używał do tego rożnych narkotyków i okultystycznych metod co szybko zniszczyło jego organizm.

Obecnie władza Reptilian na ziemi jest znacząca.

Na szczęście z Naszej niewoli Gadów mamy się wydostać i znowu motyw wojny z szatanem (gadami, wężami, smokami) pojawia się na całym świecie rozumiecie co to znaczy na całym świecie? to nie jest wymysł jednostek na zadupiu planety ale globalne przepowiednie w każdym miejscu świata.

Biblia:

Szatan w Apokalipsie Jana jest przedstawiany jako Smok (smok to istota gadzia z kosmosu) Smok ostatecznie zostanie pokonany

Azja:

Wiele kultur i systemów wierzeń Azji czeka na wojnę Smoków oraz wyzwolenie ludzi od władzy wielkiego Smoka.

Islam:

Nie wiem dokładnie ale motyw walki z Reptilianami jest w odpowiedniku Apokalipsy.

Wedy:

Wedy jasno mówią że cała planeta zostanie podbita przez istoty z kosmosu (gady) ostatecznie zostaniemy uwolnieni w wielkiej wojnie po 20 tys lat panowania gadów. Koniec ich panowania jest bliski.

i tak dalej i tak dalej istnieje naprawdę wiele systemów wierzeń które uznają przylot gadów potem ich podbój a na koniec wielka wojna i wolność.

Obecnie gady w swojej prawdziwej postaci żyją na ziemi ale ziemi 4 gęstości. Dlatego My ludzie 3 gęstości nie widzimy ich ani świata 4 gęstości. Zbiorowy matrix.

Genetycznie zmodyfikowane ciała na przełomie tysięcy lat sprowadziły nas gatunek do 2 helis dna i roli niewolnika którego zadaniem jest produkowanie nisko wibracyjnych emocji.

Stąd na ziemi takie parcie na zło , wojny i cierpienie. Dlatego ziemia to wspaniałe koryto dla istot które żywią się energetycznie.

A teraz najlepsze: Co na ten temat ma w swoich książkach do powiedzenia Monroe?

to był 2 i 3 tom

Monroe wspomina o okrutnej prawdzie z która sam nie mógł się długo pogodzić. Prawda jest taka że ziemia to farma energetyczna w rękach istot z wyższych wymiarów tzw kreatorów. My ludzie poprzez swoje emocje produkujemy energię zwaną przez Monroe luszem.

Co jakiś czas lusz jest zbierany z całej planety przez te istoty a cała planeta to rodzaj hodowli tego luszu.

Zależnie od preferencji istot są one nastawione na zbieranie luszu o niskich wibracjach(nienawiść itd) albo wyższych jak miłość.

Reszta wniosków Monroe w jego książce.

tak więc czy tyle osób może mylić się co do sytuacji na ziemi?

Czy naprawdę jesteśmy hodowani jak w matrixie?

A może smoki, ludzie -gady, bogowie z niebios to tylko zbiorowa głupota małp które miały farta w ewolucji?

Profile CardPM
+Quote Post
6 Stron V   1 2 3 > »   
Start new topic
Odpowiedzi (1 - 20)
twistoid
post 10.10.2011 - 09:17
Post #2

http://demotywatory.pl/762
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 1525

Było

http://www.oobe.pl/park/index.php?showtopic=3383&hl=
Profile CardPM
+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 10.10.2011 - 10:16
Post #3

Dupa Towarzystwa
Nr użytkownika: 7816

Możecie mi wierzyć, albo i nie, ale znam jednego gada reptiliana. Pojawia się na jednym z forów i nie pamiętam jakim, ale nazywa się jakoś Sencziej Niani. Gad ten ma łatwość manipulscji i do tego wkręca jakieś kursy czerpiąc za nie zyski, aby na swojej planecie prowadzić gadzi burdelik dla różnych kosmicznych bandytów. Ostrzegam przed nim.

Sensei uważasz, twierdzisz że kontakt z opiekunami jest możliwy dopiero po osiągnięciu 6 poziomu rozwoju. Jak to się oblicza i np. jak stwierdzisz na którym jestem obecnie poziomie? Pytam poważnie bo nie ogarniam weryfikacji poziomu rozwoju a odnośnie reptilian to temat rzeka i ja osobiście nie widzę potrzeby zajmowania się tym zagadnieniem, ale Wielka Piramida (ogólnie też piramidy) swego czasu ostro mnie wkręciła i jest to dla mnie najlepszy ziemski dowód istnienia innych cywilizacji na Ziemi niż powszechnie się sądzi. Przeczytaj w wolnej chwili jak chcesz i nie czytałeś:)

http://www.infra.org.pl/wiat-tajemnic/niez...ng-rampa-cz-ii-

Co do tytułu tematu co to za Bóg, który mógłby coś potępić? Bóg , jedność, istnienie nie potępia:)

Aha i ten tekst z pierwszego linku co zapodałeś:

Najgorsze jest to, że David Icke został zastąpiony Reptilianem...

No masakra.
Profile CardPM
+Quote Post
makyo
post 10.10.2011 - 12:32
Post #4

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 8310

Sensei, namieszałeś:)
Żydzi nie dostali arki od boga, tylko podpierdzielili ją Egipcjanom. Mojżesz był wtajemniczony w zabawy Egipcjan jako że był członkiem dworu:)

Najpierw żydów wypuszczono, ale jak się faraon dowiedział, że zajumali arkę to ruszył za nimi w pogoń.

Co do gadów, to na wawelu jest tego od groma. Nawet w herbie Bony. No i ta legenda o smoku wawelskim...:)

Ale nie lękajcie się. Ostatnie doniesienia twierdzą, że źli kosmici zostali przegonieni przez dobrych kosmitów i teraz możemy spokojnie wchodzić w nową erę. Dwudziestoletnie okno czasu między epokami kończy się w 2012 i nastanie nawa fajna epoka dla ludzkości. Te 20 lat to inkowie przepowiedzieli, bo im się kalendarz skończył w 1992:P

Tak więc nie bójta gadów, tylko korzystajcie z życia i rozwijajcie się:D
Profile CardPM
+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 10.10.2011 - 12:51
Post #5

Dupa Towarzystwa

makyo jak przepędzili tych złych? Kiedy? Nic nie widziałem...
Profile CardPM
+Quote Post
Majster
post 10.10.2011 - 13:14
Post #6

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 2298

Boże, ty widzisz a nie grzmisz!
Skąd się biorą tacy ludzie? Czemu wierzą w takie rzeczy? Czemu wypisują takie brednie?
To wszystko pytania retoryczne oczywiście, bo każdy rozsądny człowiek wie co o tym sądzić.

Jeszcze chciałbym dodać, że co tu się dziwić skoro tylu ludzi wierzy w istnienie starca w białych szatach na podstawie książkowych bajek, niektórym da się wcisnąć po prostu wszystko.
Profile CardPM
+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 10.10.2011 - 13:20
Post #7

Dupa Towarzystwa

Majster, ale tutaj bym mógł z Tobą dyskutować, ale wiem, że nie chcesz sie zajmować takim tematem i dobrze Cię rozumiem bo dla mnie czy Obama, Bush czy Giertych jest Reptilianem jest mało istotne. Nie można jednak wykluczyć, że inne cywilizacje podszywają się pod ludzi. To tylko pewna umiejętność kamuflażu a kamuflaż w naturze nie zna granic. Kamuflaż, szpiegostwo, manipulowanie ludźmi to też bardzo możliwe zachowania innych ras, cywilizacji wobec nas bo ZIEMIA jest znana nie tylko NAM a cenna jest pod wieloma względami i z tym się musisz zgodzić:)
Profile CardPM
+Quote Post
twistoid
post 10.10.2011 - 13:30
Post #8

Ikona Grupy

Po co szpiegować ludzi skoro pozaziemskie cywilizacje są bardziej rozwinięte?Mądrzejsi mają szpiegować głupszych? A może wręcz przeciwnie.Trzeba spytać aniołów podobno Noni może do nich telefonować w realu.
Profile CardPM
+Quote Post
Sensei Noni
post 10.10.2011 - 13:31
Post #9

Dusza Towarzystwa

Sencziej Niani to jest gość chce prowadzić kursy i brać za to kasę. Normalnie ukrzyżować go :)

A Wy którzy negujecie istnienie Reptilian wykazaliście jakże zajebistą argumentacją waszych umysłów.

Jedynie co Makyo powiedział coś mądrego bo rzeczywiście Mojżesz jako syn faraona miał dostęp do arki w piramidzie i ukradł ją nawet :D . Ale sama arka była dziełem Reptilian na jedno wychodzi.

Majster ty to masz w głowie poukładane.... Jestem strasznie ciekaw co Ty uważasz za prawdę?

Do zielarza:

Poziom duchowy sprawdzam na skali poziomów duchowych które zrobił Popko. Wahadłem używając metody wahedełkowania duchowego wyższej Jaźni MTJ

Sama skala to rodzaj podziałki dla Nas samych w którym miejscu jesteśmy ku ludzkiej doskonałości. Jezus osiągnął maks 18 poziom. Amen
Profile CardPM
+Quote Post
twistoid
post 10.10.2011 - 13:37
Post #10

Ikona Grupy

Dobra Noni telefonuj do aniołów jak to jest z tymi kosmitami? A może już znasz odpowiedź na to pytanie? Myślę że dinozaury to nieudane eksperymenty reptylian dlatego ci wytrzaskali je z laserów a potem kosmici przylecieli i wygonili ich elektrycznymi pastuchami. Anioły nie mogły wtedy nic zrobić bo piły wódę z zeusem(wiedza z 15 lewelu z jowisza. Piętnastego bo wiadomo że istoty wyższe używają ziemskiej numeracji tak powstał totolotek).

"Poziom duchowy sprawdzam na skali poziomów duchowych które zrobił Popko. Wahadłem używając metody wahedełkowania duchowego wyższej Jaźni MTJ"

Czyli machanie nad cyferkami kawałkiem metalu.
Profile CardPM
+Quote Post
Sensei Noni
post 10.10.2011 - 13:40
Post #11

Dusza Towarzystwa

Ja wiem i mam wyrobione zdanie na ten temat które podałem w 1 poście. Chciałem o tym porozmawiać żałuje że nie jesteście dobrymi towarzyszami rozmowy na ten temat pomimo tego nie przeszkadza Wam to psuć mojej masy i potrzeb rozmowy na ten temat.

Bo jesli nie na forum to komu powiem??

Babie w aptece? Słuchaj Pani o Ludzio Gadach z czasów starożytnego Egiptu oni rządzą światem i hodują Nas jak my świnie chce pogadać da rade?

Baba z Apteki: Proszę Pana chyba jednak znajdę ten lek w magazynie.
Profile CardPM
+Quote Post
twistoid
post 10.10.2011 - 13:49
Post #12

Ikona Grupy

Istnieje różnica pomiędzy tym co chce się widzieć i tym swoim widzeniem zarażać innych, a zdrowym rozsądkiem.

http://tvń24.pl/okokota.jpg

Zobacz jak kot reaguje na wyraz: Reptilian!

http://www.youtube.com/watch?feature=playe...;v=A1J0-jh3pis#!
Profile CardPM
+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 10.10.2011 - 14:12
Post #13

Dupa Towarzystwa

Twist po to nas szpiegować bo jesteśmy niebezpieczni dla planety bo głupi. Wojny atomowe itd. Już w historii Ziemi zdarzały się wojny "atomowe" zwane też wojnami bogów. My ludzie posiadamy technologię mogącą zniszczyć naszą planetę i dlatego warto nas kontrolować, aby w pewnym momencie jak trzeba będzie interweniować.

No spoko Sensei, ale skąd pewność, że poniżej skali 6 taki kontakt z opiekunem nie jest możliwy? Jakaś ankieta, sondaż był przeprowadzany?
Profile CardPM
+Quote Post
Traktorzysta1300
post 10.10.2011 - 14:27
Post #14

Guests

.
+Quote Post
Berserk
post 10.10.2011 - 15:14
Post #15

Znajomy Rodziny
Nr użytkownika: 8106

Sensei, powiem Ci tylko tyle, że jak widzę taki temat i jeszcze jak widzę Twój awatar, to tak jakoś ciarki mnie przechodzą...
Profile CardPM
+Quote Post
Majster
post 10.10.2011 - 15:21
Post #16

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 2298

Noni wiesz czemu uważam te brednie za brednie? Bo to brednie wyssane z brudnego palucha jakiegoś oszołoma (lub kawał).No i ten link, błaznowanie losowych gości w intenecie uważa się za jakiekolwiek podparcie dowodowe pfff... Miałem 5 kotów, ani jeden nie reagował/raguje na słowo Reptilian. To ma być dowód. Brednie brednie i jeszcze raz brednie. Poza tym jak jak to wszystko pogodzić z atlantydą i iluminatami. Bosze....
Wierzcie se w co chcecie ale to jest forum o oobe i próba rozmowy na podobne tematy na forum tematycznym zawsze, kończyć się będzie w podobny sposób. Bo to nie miejsce w, którym wymieniamy się teoriami spiskowymi.

Zielarzu, człowieku o szerokich horyzontach, czemu mierzysz obce cywilizacje miarą ludzką? I czemu to zawsze musi być wroga cywilizacja, która albo chce nas zgładzić albo podporządkować? Nie ma dobrych kosmoludków? fok and sziet oglądnijcie sa dzień, w którym stanęła ziemia jak brak wam wyobraźni o tym co może sądzić o nas rozwinięta obca cywilizacja i po kij się bawić w jakieś przebieranki i podchody.
Profile CardPM
+Quote Post
Sensei Noni
post 10.10.2011 - 15:51
Post #17

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Zielarz Gajowy @ 10.10.2011 - 15:12) *
Twist po to nas szpiegować bo jesteśmy niebezpieczni dla planety bo głupi. Wojny atomowe itd. Już w historii Ziemi zdarzały się wojny "atomowe" zwane też wojnami bogów. My ludzie posiadamy technologię mogącą zniszczyć naszą planetę i dlatego warto nas kontrolować, aby w pewnym momencie jak trzeba będzie interweniować.

No spoko Sensei, ale skąd pewność, że poniżej skali 6 taki kontakt z opiekunem nie jest możliwy? Jakaś ankieta, sondaż był przeprowadzany?

jest znacznie utrudniony , ale jest możliwy.

Pozatym brednie wyssane z palca na całym świecie w wielu kulturach naraz. I co ty na to? skąd oni wszyscy wymyślali Sobie kosmitów którzy wyglądają jak gado ludzie?

Dla Mnie ich istnienie jest faktem historycznym
Profile CardPM
+Quote Post
heksakosjoiheksekontaheksa
post 10.10.2011 - 16:04
Post #18

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 8565

CYTAT(Sensei Noni @ 10.10.2011 - 16:51) *
jest znacznie utrudniony , ale jest możliwy.

Pozatym brednie wyssane z palca na całym świecie w wielu kulturach naraz. I co ty na to? skąd oni wszyscy wymyślali Sobie kosmitów którzy wyglądają jak gado ludzie?

Dla Mnie ich istnienie jest faktem historycznym

coraz bardziej brecham z tego tematu
nawet w transformersach coś takiego było a niebieskie ludki się wzięły z Kopernika a raczej jego odkryć :(
Profile CardPM
+Quote Post
twistoid
post 10.10.2011 - 16:05
Post #19

Ikona Grupy

Sensej wierz se w co chcesz, ale ZOSTAW KOTY W SPOKOJU.
Profile CardPM
+Quote Post
Gray
post 10.10.2011 - 16:10
Post #20

Guests

sensei za bardzo Cię poniosło ;p
+Quote Post
masa
post 10.10.2011 - 16:23
Post #21

Dusza Towarzystwa