Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Czy To Byli Opiekunowie?
Login031
post 16.10.2011 - 22:40
Post #1

Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
*
Nr użytkownika: 7960

Witam
Ostatnimi razy miewam dość często LD, dokładniej dwa świadome sny, a pomiędzy nimi był jeden niezwykły sen. We wszystkich występowały dwie postacie towarzyszące mi. W pierwszym LD byli to moi przyjaciele, w drugim moi dziadkowie, a w tym niezwykłym śnie rodzice. Dokładniej nie będę rozpisywał przypadków, bo nie mam w tej chwili na to sił. Oto moje pytanie: Czy mogli być to opiekunowie?, bo jakoś trudno mi uwierzyć w taki zbieg okoliczności. Powiem jeszcze, że w dwóch przypadkach odegrali dość ważną rolę w śnie.

Pozdrawiam
Login031
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 6)
Pavveł
post 16.10.2011 - 22:59
Post #2

Nr użytkownika: 3901

Mogli.
Profile CardPM
+Quote Post
heksakosjoiheksekontaheksa
post 17.10.2011 - 07:17
Post #3

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 8565

CYTAT(Login031 @ 16.10.2011 - 23:40) *
Witam
Ostatnimi razy miewam dość często LD, dokładniej dwa świadome sny, a pomiędzy nimi był jeden niezwykły sen. We wszystkich występowały dwie postacie towarzyszące mi. W pierwszym LD byli to moi przyjaciele, w drugim moi dziadkowie, a w tym niezwykłym śnie rodzice. Dokładniej nie będę rozpisywał przypadków, bo nie mam w tej chwili na to sił. Oto moje pytanie: Czy mogli być to opiekunowie?, bo jakoś trudno mi uwierzyć w taki zbieg okoliczności. Powiem jeszcze, że w dwóch przypadkach odegrali dość ważną rolę w śnie.

Pozdrawiam
Login031

skoro nie pamiętasz to jak mam ocenić czy to było czy nie było chociaż mogło być
Profile CardPM
+Quote Post
Login031
post 17.10.2011 - 08:37
Post #4

Gość Rodziny
*
Nr użytkownika: 7960

CYTAT(heksakosjoiheksekontaheksa @ 17.10.2011 - 08:17) *
skoro nie pamiętasz to jak mam ocenić czy to było czy nie było chociaż mogło być

Wybacz ale nie do końca ciebie zrozumiałem. Sny pamiętam (jak chcesz mogę je nawet przedstawić jak wrócę do domu), a wątpliwości mam w sprawie opiekunów.
Profile CardPM
+Quote Post
Gray
post 17.10.2011 - 09:10
Post #5

Guests

Jak ktoś pojawia się w snach to jest spora tendencja do jednoznacznego klasyfikowania tudzież opiekun. Ludziska czy wy naprawdę myślicie, że na tym świecie istnieją tylko opiekunowie kimkolwiek by nie byli ? Większość z nas bardzo by chciała by taki opiekun był przy nas, bo to pomuje ego i daje poczucie bezpieczeństwa. Opiekun to, opiekun tamto, poczułem opiekuna, poczułem jego dotyk, miłość blabla. Wierzcie sobie w co chcecie jednak ja nie łykam tej jak dla mnie naiwności. Na naiwności opiera się wiele egzystencji podających się za naszych przyjaciół. Twierdzę, że przyjazne byty istnieją jak najbardziej jednak ich funkcjonowanie w stosunku do nas jest z lekka inne niż większość chciała by myśleć.
Przecież łatwiej jest żyć z myślą, że na każdym kroku lata za nami nasz anioł stróż.
Login najpierw odpowiedz sobie na pytanie jak bardzo chciałbyś by był to opiekun ? :)
Druga kwestia o której zapomniałem napisać, to kim w ogóle dla Ciebie jest opiekun.
Zdaj się na to co czujesz.
+Quote Post
heksakosjoiheksekontaheksa
post 17.10.2011 - 10:22
Post #6

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 8565

CYTAT(Login031 @ 17.10.2011 - 09:37) *
Wybacz ale nie do końca ciebie zrozumiałem. Sny pamiętam (jak chcesz mogę je nawet przedstawić jak wrócę do domu), a wątpliwości mam w sprawie opiekunów.

więc czemu nie napisałeś o tym fenomenie w notatniku
Profile CardPM
+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 17.10.2011 - 10:54
Post #7

Dupa Towarzystwa
Nr użytkownika: 7816

Poczytaj może troszkę coś na temat opiekunów.

http://whitedevas.eu/?p=109

Nie mi oceniać wiarygodność tego tekstu, ale pewnie w sieci jest dużo na ten temat. Nie mam pojęcia w jaki sposób można by stwierdzić czy Tobie pojawili się opiekunowie czy tylko "zwykła" senna symbolika. Sam dociekaj i tylko Ty to możesz poczuć.
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic