oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Właśnie Po Pierwszej Próbie... To Niesamowite
Misza
post 13.07.2007 - 23:49
Post #1

Gość Rodziny
*
Grupa: Podróżnicy

Witam wszystkich! Jestem właśnie po pierwszej próbie wyjścia z ciała. Moim założeniem było osiągnięcie LD, al wydaje mi się, że byłem bliżej tego pierwszego. Ok. 00:00 położyłem się w wygodnej pozycji, włączyłem Lucid Dreaming with Wolves i relaksowałem się. Po pewnym czasie moje ciało zrobiło się ciężkie i poczułem się jak butelka z której ktoś wydmuchał powietrze. Taka powciskana w pewnych miejscach. Wtedy właśnie poczułem jakby ktoś mnie napełniał powietrzem, wdmuchiwał je przez gwint, a powciskane miejsca uwypuklały się. Potem poczułem się tak jakbym już wychodził, prosiłem astralnych przyjaciół o pomoc, wizualizowałem sobie linę. Co jakiś czas coś mnie rozpraszało i wtedy otwierałem oczy i próbowałem od nowa. Za 3 chyba razem było bardzo blisko ( tak mi się wydaje). Obudzę się koło 5:00 i poczekam godzinkę, by spróbować tej metody "4+1".

Acha, zapomniałem dodać, że raz zdarzyło się tak, że czułem jakby ręce przesuwały się równolegle w kierunku głowy. Po przerwaniu transu były w pozycji jaką przyjęły na początku transu.

Proszę o komentarze!!!:)
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 5)
daywalker
post 14.07.2007 - 01:04
Post #2

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

To nie to... standardowe zachowanie ciala podczas relaksacji... probuj tylko z 4+1.. zadna inna technika nie da ci takich rezultatow.. Czytaj forum, znajdziesz tu miliony podobnych przypadkow.

+Quote Post
Misza
post 14.07.2007 - 08:12
Post #3

Gość Rodziny
*

Ok, dzięki. Chciałem dzisiaj spróbować, ale przy relaksacji mi się przysnęło...

+Quote Post
Fir3
post 14.07.2007 - 10:43
Post #4

Gość Rodziny
*
Grupa: Validating

to nie takie uczucie, powinienes dostac drgawek i prawie oddech tracic :) wtedy jest ta lina :) ja jak wszedlem to kumple mi nie wierzyli to zrobilismy test: umowilem sie z kumplem ze polozy u siebie na biurku kostke do gry, i ja zobacze ile oczek do gory :)

jak sie wybudzilem, zobaczylem i powiedzialem mu ile widzialem to ten tylko odpowiedizał: BOJE SIĘ CIEBIE...

a ja ile bylo? ja widzialem 3, a on no 3 xD

+Quote Post
Misza
post 14.07.2007 - 11:23
Post #5

Gość Rodziny
*

Acha, zapomniałem powiedzieć, że jak tak leżałem, to czułem się jakby wygięty, a leżałem prosto. Co to może oznaczać?

+Quote Post
Karakan
post 14.07.2007 - 11:46
Post #6

Listek
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

Tak generalnie w czasie relaksacji, kiedy już jesteś bardzo zrelaksowany przechodzisz w stan paraliżu sennego, twoje fale mózgowe zmniejszają swoją częstotliwość i w konsekwencji przestajesz wyczuwać swoje ciało. Wtedy często odczuwasz różne anomalia dotyczące swojego ciała, jak chociażby ten epizod z "butelką", czy np. to zgięcie ciała. Może ci się jeszcze wydawać, że wtapiasz się w łóżko, czy, że po prostu nie posiadasz ciała. Tak czy inaczej jesteś na dobrej drodze ;)

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park