Do Doświadczonych...., Nie wiem co robić....? |
|
|
michal155
|
11.11.2011 - 17:14
|
Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Nr użytkownika: 8600

|
Interesuje się OBE już sporo czasu, przeczytałem sporo książek na ten temat w tym 3 tomy R.Monroe. Po przeczytaniu R.Monroe tak się nakręciłem, że miałem sytuacje w której tak jak bym się przebudził i zobaczył jakiś tunel, niebieskiej energii jak by prąd, sam nie wiem. I wydawało mi się jak bym był pod ścianą, dziwne uczucie, i nagle poczułem się tak jak bym wszedł w ciało..... Pomyślałem, że to było coś, więc spróbowałem jeszcze raz, rozluźniłem się i nagle ciało zaczeło tak wibrować, w rytm serca nagle uderzyła mnie fala ciepła i szum w uszach, taki mocny jak by ktoś mnie ogłuszał. Ale przestraszyłem się tego wszystkiego i poszedłem spać. Później nie udawało mi się to. Kiedy przeczytałem na tym forum temat, o I-DOSER, pomyślałem, że spróbuję.Położyłem się na łóżku, wieczorem wszyscy spali, na słuchawkach załączyłem sobie dosa, ASTRAL PROJECTION i zaczołem się wsłuchiwać. Cuzłem dreszcze, później wibracje, mocne w rytm serca, czuję, że ogarnia mnie paraliż, tak jak bym nie żył, ale starsznie zaczeło mnie drapać gardło i nie mogłem się skupić. Dos się zakończył, a jak powli rozruszałem wszystko i położyłem się spać. I pamiętam sen w którym patrzyłem na swoją twarz z bliska jak śpię i tyle, nie wiem co to było. Następnego wieczora spróbowałem odpalić tego dosa jeszcze raz. Odpalam go lekkie wibracje, później silniejsze, czuje paraliż, wkońcu zaczołem sobie wyobrażać jak na siłe mój duch wyrywa się z ciała, wibracje się nasilały, serce biło tak szybko, że nie mam do czgeo tego porównać, kiedyś próbowałem 'amfy" ale to nie to samo biło tak szybko, jak by miało mi rozerweać klatke piersiową, ale brnołem w to dalej, mogłem otworzyc oczy i je zamknąć, i wraz widziałem setki białych kropek jak zamykałem oczy a wibracje nie ustawały, bicie serac tym bardziej!!!!! Więc zaczołem się uspakajać aż dos się zakończył serce zwolniło. Moje pytanie do was......Co mam robić? Próbować dalej? W jaki sposób? Bo obawiam się o serce biło tak szybko aha ZAPOMNIAŁEM DODAĆ NOGI ZACZEŁY DRŻEĆ SZYBKO CZUŁEM ŻE DRŻĄ MOJE FIZYCZNE NOGI JAK PADACZKA CZY COŚ ...... więc rozumiecie moje obawy ? Czy to wina dosa? Czy raczej powieniem zaprzestać próbować Obe? Proszę pomóżcie .......
|
|
|
|
|
|
2 Stron
1 2 >
|
 |
Odpowiedzi
(1 - 20)
michal155
|
14.11.2011 - 23:20
|
Członek Rodziny

|
CYTAT(Polepiony @ 14.11.2011 - 00:16)  No Ty nie bądź taki tajemniczy i misterny, bo się porzygam. Nie trzymaj nogi na nodze, bo drętwieje, a potem masz swoje "drgania".
Obserwuj, ucz się, analizuj, bądź cierpliwy, i nie trać nadziei na dalsze doświadczenia. Słuchaj siedzę przy kompie, słucham muzyki delikatnej i czuje ciary po cały ciele od czasu do czasu. Wcześniej tak nie miałem, więc przestań pieprzyć o zakładniu nogi na nogę. No i możesz sobie rzygnąć, mam wyjebane na to.
|
|
|
|
|
|
michal155
|
16.11.2011 - 02:05
|
Członek Rodziny

|
CYTAT(Spawacz @ 15.11.2011 - 17:04)  Na początku na pewno pomagają, są bardziej katalizatorami do dalszego doświadczania. Teraz wogle przestałem "ćwiczyć" obe, bo samo tak jakoś się robi jak sen. Spróbuj też hemi sync, działa podobnie, a linki na forum były. Mam Hemi-Sync i chyba wrócę do tego, wydaję mi się że za szybko chce osiągnąć cel. Szukam drogi na skróty, dlatego te dosy. Po wczorajszej nocy, uznałem, że to jest naprawdę trudne, ponieważ słuchałem dosa aż dwa razy, wydawało mi się, że uotparniam się na niego. Wibracje były słabasze, o ile to były wibracje a nie tylko dreszcze. Dopiero jak zaczołem, dosłownie na siłe wychodzić, wyobrażałem sobię że wyrywam się z fizycznego ciała, szarpie, to wtedy dopiero poczułem te wibracje ale tylko od kolan do bioder. Wibracje później nagle ustały, byłem wkurzony ale już nie miałem siły się tak wyrywać, nie wiem poprostu nie mogłem tak jak by mi energi zabrakło. Zalały mnie poty, jedynie stopy miałem zimne. Muszę na spokojnie próbować, trenować i wrócę raczej do Hemi Sync bo chyba na siłe to nie pójdzie........ A co masz na myśli mówiąc, że OBE stało się jak sen?
|
|
|
|
|
|
set.h
|
16.11.2011 - 08:53
|
instytutnoble.pl
Grupa: OOBE VIP

Nr użytkownika: 1224

|
Kompletnie nie rozumiem że pomimo tylu informacji na forum jak wyjść i co trzeba robić to co jakiś czas z uporem maniaka powstają posty typu "położyłem się i nie mogę wyjść". Noż kuźwa bo to nie jest możliwe w ten sposób !!!!!!. Michal piszesz że wyobrażasz sobie szarpanie i wyrywanie z ciała, czujesz niby jakieś wibracje itp. co za shit. Poczytaj forum po prostu..... Żeby wyjść z ciała trzeba przede wszystkim odrzucić swoje przekonania na temat tego procesu. Trochę poczytać i postępować wg procedury. Czy to takie trudne?
|
|
|
|
|
|

2 Stron
1 2 >
|
 |
|