oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Film O Oobe
czarna mamba85
post 14.12.2011 - 00:03
Post #1

Gość Rodziny
*
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

właśnie obejrzałam film Naznaczony 2010 , widział ktoś ? jeśli był już ten temat to sorki ale jak to sie ma do waszych doświadczeń bo zdeczka mroczny był :P i czy znacie podobne bardziej odwzorowujące astral
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 8)
Mero
post 14.12.2011 - 00:15
Post #2

Dusza Towarzystwa

Notatnik

oglądałem jakiś tydzień temu był ten temat ok. tygodnia temu jeszcze jak zjedziesz na stronie głównej to go widać
Insidious-naznaczony
10.12.11 - 23:22 bielik110

+Quote Post
Deimond
post 14.12.2011 - 00:18
Post #3

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(czarna mamba85 @ 14.12.2011 - 00:03) *
właśnie obejrzałam film Naznaczony 2010 , widział ktoś ? jeśli był już ten temat to sorki ale jak to sie ma do waszych doświadczeń bo zdeczka mroczny był :P i czy znacie podobne bardziej odwzorowujące astral

Obejrzyj sobie Stay - w dziale o filmach napisałem o nim
http://www.oobe.pl/park/index.php?s=&s...ost&p=75765
Naznaczony to straszydełko . Generalnie w tym dziale znajdziesz sporo propozycji.

+Quote Post
czarna mamba85
post 14.12.2011 - 00:29
Post #4

Gość Rodziny
*

Notatnik

CYTAT(Deimond @ 14.12.2011 - 00:18) *
Obejrzyj sobie Stay - w dziale o filmach napisałem o nim. Naznaczony to straszydełko .

widziałam stay o ile sie nie myle to na podstawie jakiegoś starszego filmu

+Quote Post
Mero
post 14.12.2011 - 00:49
Post #5

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Można też zrozumieć że osoby nastawione źle do oobe zaingerowały w to i celowo chciały zniechęcić do tego typu spraw .. bo wszystko jest możliwe wymówką filmu i kontekstem horroru :) ale jak kto definiuje.

+Quote Post
deiw
post 14.12.2011 - 18:13
Post #6

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Od tego filmu zaczela sie moja przygoda z obe :) Z wlasnych doswiadczen nie doswiadczylem nic podobnego ukazanego w filmie. Slyszalem tylko o fazach lękowych. Jak wczesniej napisali film ten to ,,straszydełko.
Nie wydaje mi sie, ze ten film zostal celowo nakrecony do zniechecenia do obe. Tak samo jak tupolew stracili rosjanie... Mysle, ze byla to tylko wizja rezysera zeby film stal sie bardziej przebojowy.

+Quote Post
Mero
post 14.12.2011 - 22:32
Post #7

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Deiw Tak ale wszystko jest możliwe , znajde spisek we wszystkim! hehe :D

+Quote Post
OWCA
post 17.12.2011 - 17:57
Post #8

Członek Rodziny

Notatnik

Przed chwilą skończyłam oglądać ten film. Odpuściłam sobie końcówkę, bo nie dałam rady. Koszmar !!! Dziwi mnie to, że dostał wysoką (ponad 6) ocenę na filmwebie. Zdecydowanie odradzam oglądania nie tylko ze względu na zakłamany przekaz na temat oobe (twórcy filmu o tym zjawisku mają blade pojęcie), ale przede wszystkim na dramatycznie niski poziom. Tak naprawdę to bardziej mnie rozbawił niż wystraszył. Kiedyś widziałam film "Atak krwiożerczych pomidorów" i muszę powiedzieć, że wywołał u mnie większe emocje niż "Naznaczony" ;-)

+Quote Post
heksakosjoihekse...
post 17.12.2011 - 19:57
Post #9

Dusza Towarzystwa

Notatnik

chciałem już wcześniej wypowiedzieć się w tym temacie ,ale wolałem najpierw obejrzeć do końca film "naznaczony"
w tym filmie ruszyły mnie te rzeczy
-to że w astralu się zmęczył
-nie mógł otworzyć drzwi frontowych a tylne jakoś tak
-to że diabeł był utożsamiony z religią chrześcijańską ,miał oczy węża kopyta byka i ogon długi ,szpiczasty na końcu a nawet język węża
zapomniał bym poniżej znajduje się spojler
,ale tak to już jest jak kiepski reżyser nie zaznajomi się z tematem o którym pisze to takie coś wtedy wychodzi ,to jakby wiejski chłopak nagle zaczął pisać scenariusz o tym jak to jest w mieszczańskim życiu
film miejscami straszny ,ale tylko przez to że dobrali dobre efekty muzyczne

nom:(
EDIT:jutro obejrzę "Atak krwiożerczych pomidorów" może będzie lepszy
i jakby ktoś chciał posłuchać metronomu to klikać

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park