Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 8011
Witam!
Jest propozycja wybrania się na w pełni darmowy kurs medytacji zorganizowany w Katowicach. Odbędzie się on 1 marca. Czekając na tramwaj do szkoły w Katowicach (7 lub 15) zobaczyłem powieszony plakat i się tym zainteresowałem. Nigdy na czymś podobnym nie byłem.
Proszę o wpisywanie się kto miałby możliwość i chęci uczestniczenia w takim czymś. Ja i tak pojadę, ale w grupie raźniej, choćby z jedną osobą (najlepiej mieszkającą w Katowicach) :)
Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 8011
Mam rozumieć, że też jedziesz? Kto jeszcze z tobą jedzie? Skąd jesteś? Jak mamy zamiar się spotkać, to musimy się jakoś rozpoznać. Jak to zrobić, by mieć ze sobą kontakt? Sorry, ale kiepski ze mnie organizator :-P Mógłby ktoś doradzić, byłbym niezmiernie wdzięczny.
Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 7649
Ja tam bym sie pisał ale na zdrowie i harmonię w Katowicach to sie nie nastwiajcie, zwłaszcza na Zawodziu :D. Nie no, są gorsze dzielnice ale gaz łzawiacy warto miec ze soba :D
A teraz na poważnie to w zależności od grafiku, może się zjawię aczkolwiek będę to wiedział raczej na ostatnią chwilę niestety :/
Członek Rodziny
Nr użytkownika: 7546
Najlepiej się umówmy w określonym miejscu, o określonej godzinie i razem się tam udajmy ^,- (może też, jak dzień będzie bliski, podzielimy się numerami komórek, by mieć w razie czego kontakt i będzie git). Umówmy się, ze 25 postanawiamy co i jak, i każdy kto zgłasza są chęć 100% to daje znać, a reszta pod komórkami i good:)