Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Heja Kilka Spraw Do Załatwienia, :)
GruzolIŃSKI
post 20.03.2012 - 13:13
Post #1

Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
*
Nr użytkownika: 8763

twistoid zanim skasujesz ten topic i mnie zbanujesz racz przeczytać to co mam do przekazania
do rzeczy:
co gdyby Darek Sugier wystąpił w telewizji i mówił o LD?bo społeczeństwo nie jest gotowe na przekaz o OBE,zresztą ja Astralny błazen nie uważam OBE za pozytywny stan
inna sprawa:
LD jest naukowo udowodnione xD
OBE chyba nie chociaż nie wiem
a z nauką się nie dyskutuję
darek odszedł z neta i szanuję jego decyzję
jednak jestem pewien że wielu z nas cieszyło by japę nieskończenie bardzo na widok darka w telewizji xD
swoją drogą polecam oglądać program pytanie na Śniadanie w 2 bo albowiem mam dziwne przeczucie że możecie się mile zaskoczyć xD
Noble może ty tam się pojawisz,Co?
jeszcze taka sprawa opanowałem LD perfekcyjnie OBE nie i nie dziwota że społeczeństwo jest negatywnie do tego nastawione,czy LD dzieję się tylko w mózgu czy to coś substancjalnie "Wiecznego" trudno powiedzieć jednak realność jest porażająca i warto tego doświadczać ten topic jest odpowiedzią na wasze błagania o mesjasza xD
"Ave"
to co Noble opisuję to po prostu LD więc czym jest OBE?OBE mają ludzie którzy umarli przed dniem "Sądu" kiedy ten dzień był zastanówcie się zapewniam że niedawno,ci którzy nadal żyją mogą doświadczyć tylko LD albo aż "LD" bo to dużo lepszy stan niż OBE
czy można w LD dostroić się do fizyczności?myślę że jeśli ktoś bardzo będzie chciał to tak pytanie tylko Po co?
jeśli uznajecie że nie miałem nigdy LD to współczuję ślepocie bo mam je co noc
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 17)
Zyga
post 20.03.2012 - 14:27
Post #2

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 8367

CYTAT(GruzolIŃSKI)
to co Noble opisuję to po prostu LD więc czym jest OBE?OBE mają ludzie którzy umarli przed dniem "Sądu" kiedy ten dzień był zastanówcie się zapewniam że niedawno,ci którzy nadal żyją mogą doświadczyć tylko LD albo aż "LD" bo to dużo lepszy stan.

Co masz na myśli?
Profile CardPM
+Quote Post
GruzolIŃSKI
post 20.03.2012 - 14:39
Post #3

Gość Rodziny
*

CYTAT(Zyga @ 20.03.2012 - 14:27) *
Co masz na myśli?

zwal sobie konia to się dowiesz :P
jeśli naprawdę zależy wam na OBE i nawet być może na dostrojeniu się do fizyczności zwalcie sobie konia xD
efekt natychmiastowy,to lepsze niż Sugierowe kierowanie się do środka
Profile CardPM
+Quote Post
KMA
post 20.03.2012 - 15:18
Post #4

Dusza Towarzystwa
Grupa: Adept OOBE Kurs: 05-19.10.2006
Nr użytkownika: 95

CYTAT(GruzolIŃSKI @ 20.03.2012 - 13:13) *
to co Noble opisuję to po prostu LD więc czym jest OBE?OBE mają ludzie którzy umarli przed dniem "Sądu" kiedy ten dzień był zastanówcie się zapewniam że niedawno,ci którzy nadal żyją mogą doświadczyć tylko LD albo aż "LD" bo to dużo lepszy stan niż OBE
czy można w LD dostroić się do fizyczności?myślę że jeśli ktoś bardzo będzie chciał to tak pytanie tylko Po co?
jeśli uznajecie że nie miałem nigdy LD to współczuję ślepocie bo mam je co noc

Jeśli podajesz jakąś nową teorię o obe, to przydałoby się, zebyś wytłumaczył skąd Ci się ona wzięła i dlaczego uważasz, że jest tak jak twierdzisz, bo inaczej Twoja wypowiedź nie ma wartości. I zirytował mnie Twój sposób wypowiedzi, wiem, że pewnie Cię to nie obchodzi, ale mówię o tym, bo dość rzadko mi się coś takiego zdarza.

Kiedy mówisz że ktoś może ot tak sobie powiedzieć, że nie doświadczyłeś LD, to ma to tyle samo sensu, co Twoje dowodzenie, że doświadczyłeś LD oparte tylko na groźbie, że będziesz nazywać ludzi ślepcami, jeśli będą twierdzić że LD nie doświadczyłeś. I to, że twierdzisz, że masz LD co noc, też nie dowodzi tego, że je masz. To tylko twierdzenie.

I jeszcze wypowiem się na temat Twojej odpowiedzi na post Zygi - ile Ty masz lat, że rzucasz takimi tekstami?
Profile CardPM
+Quote Post
Zyga
post 20.03.2012 - 15:52
Post #5

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 8367

Jesteś żywym dowodem na to, że z OBE trzeba ostrożnie.
ps. Jest na forum jakiś egzorcysta?
Profile CardPM
+Quote Post
GruzolIŃSKI
post 20.03.2012 - 16:47
Post #6

Gość Rodziny
*

nie rozumiecie widzę istoty LD/OBE większość zajmuję się czakrami i różnymi teoriami a nie przechodzi do konkretów skoro OBE i LD jest naprawdę takie fascynujące to doświadczajcie tego do cholery a nie zajmujecie się pierdołami które nie mają dla was żadnego znaczenia :D
Profile CardPM
+Quote Post
KMA
post 20.03.2012 - 17:59
Post #7

Dusza Towarzystwa

CYTAT(GruzolIŃSKI @ 20.03.2012 - 16:47) *
nie rozumiecie widzę istoty LD/OBE większość zajmuję się czakrami i różnymi teoriami a nie przechodzi do konkretów skoro OBE i LD jest naprawdę takie fascynujące to doświadczajcie tego do cholery a nie zajmujecie się pierdołami które nie mają dla was żadnego znaczenia :D

I to jest Twoja odpowiedź na nasze powyższe posty? Zdaje mi się, że kompletnie się rozmijamy, bo Ty tak naprawdę nie odpowiadasz, tylko tak ni z gruszki ni z pietruszki następny zarzut/atak. Ze wszystkimi tak rozmawiasz? I dlaczego twierdzisz, że nie rozumiemy istoty obe? I ciekawa jestem, dlaczego Ty uważasz, że ją rozumiesz... I czym są te pierdoły, które nie mają żadnego znaczenia? A Ty, tak dla odmiany, wiesz czym są czakry?
Profile CardPM
+Quote Post
thias
post 20.03.2012 - 18:31
Post #8

Członek Rodziny
Nr użytkownika: 7996

Ludzie, nie warto tracić czasu na pisaninę z czołowym trolem wszystkich for o tematyce oobe. Moderatorzy, znając tego osobnika dobrze, już powinni zainterweniować.
Profile CardPM
+Quote Post
DariuszPedzioSugier
post 20.03.2012 - 19:10
Post #9

Przechodzień

Nr użytkownika: 8764

thias i dzięki bogu póki co kończę z zakładaniem kont niestety środki mam ograniczone jednak jeśli zdobędę mnóstwo kasy będę z 50 kont na dzień zakładał np.przez miesiąc nękając was xD
huje jebane!
KMA chodzi mi o to że Noble nigdy nie miał prawdziwego OBE to co on opisuję to rodzaj snu nic więcej,żeby mieć np.seks w OBE trzeba sobie na niego zasłużyć xD
Profile CardPM
+Quote Post
lordini
post 20.03.2012 - 19:14
Post #10

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 7915

Skąd wiesz, że Noble nie miał OOBE? Śledzisz go we śnie?
Profile CardPM
+Quote Post
DariuszPedzioSugier
post 20.03.2012 - 19:16
Post #11

Przechodzień

Nr użytkownika: 8764

bo ten debil okłamuję was!
Profile CardPM
+Quote Post
lordini
post 20.03.2012 - 19:17
Post #12

Dusza Towarzystwa

Żadnego dowodu, że nas okłamuje nie mam, więc jaki mam powód, żeby wierzyć, że on nas okłamuje?
Profile CardPM
+Quote Post
VoxDei
post 20.03.2012 - 20:30
Post #13

Gość Rodziny
*
Nr użytkownika: 8761

Myśle ze dyskusja z takimi polinteligentami nie ma sensu, temat do zamkniecia i tyle.
Profile CardPM
+Quote Post
lordini
post 20.03.2012 - 20:45
Post #14

Dusza Towarzystwa

Najpierw zadałbym im pytanie co chcą osiągnąć tymi postami?
Profile CardPM
+Quote Post
TyHu
post 20.03.2012 - 21:00
Post #15

Coprobo
Nr użytkownika: 7098

chcą się dowartościować albo po prostu to ich hobby tak dla kogoś jazda na rowerze, forma rozrywki żenująca ale każdy szuka na swój poziom
Profile CardPM
+Quote Post
KMA
post 20.03.2012 - 21:50
Post #16

Dusza Towarzystwa

CYTAT(TyHu @ 20.03.2012 - 21:00) *
chcą się dowartościować albo po prostu to ich hobby tak dla kogoś jazda na rowerze, forma rozrywki żenująca ale każdy szuka na swój poziom

Hehe, dzięki, że tak określasz moją próbę zrozumienia drugiego człowieka. Wiesz, może i on robi sobie jaja tymi postami, a może po prostu nie potrafi się inaczej komunikować, a skoro wypowiada się na forum, to ma taką potrzebę i prawdopodobie ma też potrzebę, żeby jego posty były zauważone, a odpowiedziami okazuje się uwagę.
Profile CardPM
+Quote Post
thias
post 20.03.2012 - 22:03
Post #17

Członek Rodziny
Nr użytkownika: 7996

CYTAT(KMA @ 20.03.2012 - 21:50) *
Hehe, dzięki, że tak określasz moją próbę zrozumienia drugiego człowieka. Wiesz, może i on robi sobie jaja tymi postami, a może po prostu nie potrafi się inaczej komunikować, a skoro wypowiada się na forum, to ma taką potrzebę i prawdopodobie ma też potrzebę, żeby jego posty były zauważone, a odpowiedziami okazuje się uwagę.

Tyle, że ten osobnik na tym forum był już wiele razy - za kazdym razem po to, by zrobić syf. Nie ma co na siłę go usprawiedliwiać. :)
Profile CardPM
+Quote Post
Pavveł
post 20.03.2012 - 22:06
Post #18

Nr użytkownika: 3901

Albo taka osoba uważa, że w przeciwieństwie do innych wie w jakiejś sprawie wszystko i za wszelką cenę i w niezrównoważony sposób próbuje to udowodnić, plus jej to nie wychodzi, co zaprzecza jej rzekomej wiedzy... Pewne stare przysłowie mówi, że większym głupcem jest ten, który nic nie wie, a myśli że już wszystko wie, niż ten, który wie, że nic nie wie, bo chociaż w tym jest mądry i otwiera mu to drogę do dalszego poznania.
Panu trollowi polecam się uspokoić, zrównoważyć ton swojej wypowiedzi, przywdziać swoje myśli w poprawne stylistycznie, niewulgarne i logicznie ułożone zdania, odpowiadać na temat i na postawione pytania - jeśli jest oczywiście na tyle inteligentny, by umieć zastosować podstawowe zasady komunikacji i jasno i klarownie wyrazić i uzasadnić swoje zdanie w danym temacie. Także panie trollu, zapraszamy do normalnej konwersacji, a jeżeli Ci to nie odpowiada - my nie chcemy spamu na tym forum. Bywaj.
:)
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic