oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Kto Wprowadzi Mnie W Tajniki Oobe??
Błażej
post 08.10.2006 - 19:37
Post #1

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy

niedawno odszukalem ta strone przeczytalem wszystko probuje juz czwiczyc ale wolalbym porozmawiac z kims doswiadczinym a nie opierac sie tylko a literaturze takze jak ktos z podroznikow jest chetny prosze o kontakt GyGy: 1482680 Pozdrawiam serdecznie
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 1)
OOOOOOO
post 29.12.2007 - 19:07
Post #2

Guests

CYTAT(Błażej @ 08.10.2006 - 19:37) *
niedawno odszukalem ta strone przeczytalem wszystko probuje juz czwiczyc ale wolalbym porozmawiac z kims doswiadczinym a nie opierac sie tylko a literaturze takze jak ktos z podroznikow jest chetny prosze o kontakt GyGy: 1482680 Pozdrawiam serdecznie

Witaj,
Nie ma tajników OBE. Wszystko jest kwestią wytrenowania a nie utajniania. A literatura o której mówisz pamiętaj, że w dużej mierze została stworzona przez praktyków, nie teoretyków, przynajmniej taką mam nadzieję.
W miarę jestem biegły w temacie i mam dość bogate doświadczenie, jednak osobiste, indywidualne spotkanie nie może mieć miejsca czy to na gg, czy to na skaypie, drogą mailową, listową, telefoniczną, w realu itp. Indywidualnie odpada. Pragnął bym być dla wszystkich, nie tylko dla jednego, stąd uważam swoją aktywność na FORUM, jako zbiorowego komunikatora znajdującego się poza czasem, bo taki mi się jawi, jako wypełni zasadną i myślę satysfakcjonująca dla większości.
Podsumowując:
Myślę, że bez większego problemu sam się wprowadzisz w tzw. "tajniki" OBE i najlepiej zrobisz jak będziesz liczył wyłącznie na siebie.
OOOOOOO

http://www.obemaniak.pl
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park