Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Prawda O Oobe, powiem raz ,sam to sobie przemyśl
Prawda
post 22.05.2012 - 19:10
Post #1

Przechodzień
Grupa: Podróżnicy

Nr użytkownika: 8852

OOBE JEST FORMĄ OKULTYZMU TAK JAK I KARTY TAROTA, WRÓŻENIE ITP....sam to wiem bo wychodziłem z ciała.Każdy wychodzący dobrze wie że świat w który żyjemy jest "Matrixem"powiem na swoim przykładzie że jak byłem poza czułem się bardziej realnie niż w świecie fizycznym,nie będę mówić co tam można robić bo to jest złe.Przygoda z oobe dla mnie skończyła się gdy wszedłem do kościoła i o mało co nie straciłem przytomności,a że jestem człowiekiem myślącym zainteresowało mnie to dlaczego.Dobra nie lubię pisać więc krótko oobe jest to grzech przeciwko pierwszemu przykazaniu "Nie będziesz miał bogów cudzych przede mną"ponieważ myślisz że sam będziesz mógł decydować o tym co będziesz robił po śmierci ze swoją duszą- nie czujesz ciepła,zimna itp samą myślą możesz wszystko.Skoro tak to każdy po śmierci byłby Bogiem ,robił by co chciał .TAk NIE JES!Bóg to nieskończona miłość a zło to szatan, a po śmierci jest piekło,czyściec albo niebo.Jak jakiś super doświadczony obenauta nie wierzy to niech spróbuje przestać wychodzić to się przekona jacy koledzy go odwiedzą tacy żę narobi w gacie ze strachu-miałęm z tym doczynienia i wiem idż do spowiedzi sam zobacz.Ja wychodziłęm z ciała i moge to powiedzieć a TY możesz powiedziec że byłeś w spowiedzi ,to zanim cokolwiek głupiego, ktokolwiek powie niech tego wpierw doświadczy.Bardzo mnie śmieszy Robert
Monroe gada jakieś bzdety że jest reinkarnacja itp ,gościu jak nie przestanie wychodzić pójdzie do piekła na wieczność,Ten super mądry facet nie bierze jednej rzeczy pod uwage że jak wychodzi to jego ciało nadal żyje ,jak ciało umrze to Robert Monroe odkryje następny "Matrix " tylko że już dla niego będzie ostatni i za póżno.To samo mówie do Darka Sugiera przeleć się do kościoła jak będiesz poza ciałęm -życze miłych doświadczeń.OSTRZEGAM WSZYSTKICH!!!
http://katolik.d500.pl/index.php?option=co...&Itemid=121
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 4)
Vamdou
post 22.05.2012 - 19:27
Post #2

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 8595

Moje Drogie Wahadełko ;]
Nie przyznam Ci racji. Nie będę się też z Tobą spierał. Nie poświęcę Ci swojej energii. Po prostu Cię zignoruję.
Profile CardPM
+Quote Post
tomox
post 22.05.2012 - 19:32
Post #3

Przyjaciel Rodziny
Nr użytkownika: 3788

żyjąc w strachu żyjesz w iluzji własnego umysłu "małe ja"
Profile CardPM
+Quote Post
danEG
post 22.05.2012 - 19:43
Post #4

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 6797

najlepiej to zamknąć sie w kosciele na wiecznosc
Profile CardPM
+Quote Post
Malowany
post 22.05.2012 - 19:43
Post #5

Znajomy Rodziny
Nr użytkownika: 8786

Wybacz ale myślę że jesteś kolejnym fanatycznym wyznawcą pseudo kościoła katolickiego ;/ nie weim czy brakuje wam pieniedzy czy co ... ale nie zgodze się z tym co napisałeś. Zostaliśmy stworzeni jako istoty rozumne i posiadamy wolną wole która daje nam prawo do samodzielnego myślenia i nie ma nic złego w tym że chcemy się rozwijać w inny sposób niź zaplanował dla nas kościół ! Straszenie piekłem za to że ktoś próbuje zrozumieć, poznać siebie, rozwijać się duchowo nie czyniąc przy tym nikomu krzywdy lest dla mnie grzechem! są to łancuchy które kosciół próbuje zarzucić na każdego człowieka by nim kierować i decydować o jego losie na zasadzie "kieruj się naszymi zasadami to po śmierci dostaniesz cukierka " moze głupie porównanie ale za to prawdziwe... muzułmaną chociaż obiecają dziewice :P to jest próba manipulacji człowieczenstwem gdzie kazda jednostka która zaczyna myśleć samodzielnie zaczyna być potepiana ;/ Bóg widzi to co mamy w sercach jakie sa nasze dusze a nie to jak często i ile wrzuciło się do koszyka :P kiedyś kościół upadnie a ludzie sie przebudzą i będzie bum xD

Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic